21 d’agost del 2007

Cracks

Messi: 20 anys, 20 gols
Aquí ve un recull de vint golets des crack number one del Barça...


Com que falta el darrer golazo q va fer aquí el teniu:


Secció cracks d'avui, d'ahir i de demà

Miraré de fer un poc més de frikisme futbolístic i treure endavant aquesta secció amb vídeos de grans futbolistes que han jugat, juguen o que destacaran en breu. No serà una tasca fàcil perquè es vídeos que hi ha per youtube són bastant limitadets per ses joies que voldria mostrar... ja vos dic se farà lo q se pugui.
Au, primera entrega amb tot un crack que va mostrar tota la seva elegància i tècnica aberrant pel futbol europeu durant molts anys (sobretot als 90): Jari Litmanen. Al llarg de la seva carrera cal destacar sobretot el seu pas per l'Ajax, selecció de Finlàndia i Liverpool (al Barça les lesions el varen marcar massa).

A lo millor qualcú es demana q s'ha fet d'aquest home. Pues encara juga! Concretament al Malmö. Quin fiera!

Abans d'acabar no me vull oblidar des periple per terres britàniques que ha començat "The Kid" Torres. Primer partit de lliga a Anfield i primer golarro, com es menja es defensa i creua la pilota, contra tot un chelsea.

6 comentaris:

Marc ha dit...

Nikipost, Nate!!!
Es vídeo den Messinho està ultracurradíssim, amb repeticions de tots ets angles, ordenació per qualitat/importància...
Puta Messi quin crackot, he trobat a faltar gols i tot...

Respecte a mestre Jari, tot un killer, però d'aquí a dir que té una tècnica aberrant... No li he vist fer cap regate en tot es vídeo, i avon eres!!! Ah, i una altra, en el Barça va estar lesionat, sí, però és que quan va sortir era un tronquete des que fan època...

Saludos des de BCMordor!!

Marc ha dit...

Ah, i aprofitant es tema Messi, un anunci genial més sobre sa selecció Argentina...

Xavier Peña ha dit...

per si no ho havia dit abans: Messi Dios. És una buta bisti de fer futbol. M'he emocionat amb so vídeo! I això que hi falten gols aberrants com aquest!

ultra-niki s'anunci d'argentina! Italià, anglès, francès i... català?? Iawoneres! xD

Nate ha dit...

anunci argentina impressionant!

q bé Penya estant al loro, no mos podiem deixar aquest golarro!

Jari Litmanen tot un mestre, elegància finesa pura amb una tècnica indiscutible. Saber estar amb sa pilota (passes, controls, regates,..)i una arribada a l'àrea des de la segona línea com ningú que feia q claves molts de gols al llarg de la temporada.
He de reconèixer q des de petit sóc un enamorat d'aquest futbolísta. Record q quan jugàvem a s'escola, moltes vegades cadascú era un futbolista de veres i jo moltes vegades era el número 10 del ajax...jojo

Gaspi ha dit...

Messi, no t'en vagis maiiii!!!!!

Xisco ha dit...

MecagonlouambsesputesSogecableyMediatecdelscollons!! en teoria havien de televisar es puta futbol i me qued per normandia sense veure res!! al menys avui ha sortit es sol!! La setmana que ve tornada a sa rutina barcelonina. Esper que sa confradia agafi es ritme de sempre!