18 de gener de 2007

Autoderribo del pagafantas

Aqui teniu un vídeo molt system sobre un tal Alberto a qui li ve super gros es tema entrar a matar a una famella amiga seva q va més encesa q un misto. Aquest vídeo està donant molt de joc al món internetero i crec q també pot donar molt de joc en es nostre estimat blog, ja que a més convida al debat.
Està tret d'un blog on ja li han tret molt de suc. Vos deixaré amb un fragment on explica un poc s'historieta q veureu. Hi ha més explicacions a part d'aquesta parrafada pels q vos interesi més es tema.
Aunque el vídeo habla por sí solo, la verdad es que suscita infinitos comentarios. Se trata en realidad de un documento vibrante que en apenas siete minutos, y sin pretenderlo, presenta un drama humano concentrado, la historia de un tipo, Alberto, que ha perdido el autobús, como dice la chica en el glorioso comienzo, lo cual hace que sin esperarlo se encuentre en una situación con la que probablemente había estado fantaseando durante años: él a solas con la protagonista de sus sueños, completamente borracha y con unas irrefrenables ganas de sexo. El vídeo despierta a partes iguales una importante carga de morbo, básicamente porque la chica está muy bien y no para de enseñar su cuerpo semidesnudo y de insinuarse digamos que descaradamente al individuo que graba con la cámara, y una especie de indignación ocasionada por la frustración de las expectativas, ya que el bueno de Alberto resiste heroicamente sin avalanzarse sobre una víctima que anhela ser devorada.

Sin embargo, está claro que bajo todo esto hay un trasfondo, no demasiado difícil de imaginar, por otro lado. Y es que ahí entra en juego el término pagafantas, que yo desconocía hasta hoy mismo. Al parecer, en una primera y fugaz difusión del vídeo se incluía este texto:
"El pagafantismo es una lacra en nuestra sociedad. Un pagafantas es un ser el cual piensa que vive en el medievo, y cual juglar o trovador, todos de ciudad, debe engatusar a las mujeres a través de inocuos piropos y paternales gestos. Suelen ser sacos de sparring por parte de dichas féminas, las cuales los utilizan de colchón a la hora de explicarle absolutamente todos sus problemas, delante de un café o de una fanta."


12 comentaris:

xavi santvi ha dit...

Impressionant document en el que com bé apunta sa parrafada acaba produïnt indignació. Tot plegat sembla creat premeditadament amb no se quin intent, publicitari o merdes d'aquestes per ser mediàtic en un món que s'en va pendre pes cul. Si fos cert, al tiu L.V.S.U.M.G.

Nato ha dit...

jajajaja es així senyor "santva". M'agrada molt lo de L.V.S.U.M.G (això ja és lo más de lo más)

tofito ha dit...

al pobre alberto akest episodi li deu haver donat arguments per ses palles de dos anys i mitg d'ara en endavant, vaja q L.V.S.U.M.G.d.C

Xisco ha dit...

També se pot plantejar que es tio sigui goy o sanat, de no ser-ho sa concentració de sang a coneguda part des cos seria tant gran en vista situació que no li permetria ni xerrar i molt menos aguantar tant de temps.
També observ ses pintes gòtiques que duen, cosa que podria explicar sa tortura a sa que se sotmet.
Quin system d'encalentida!

Marc ha dit...

d.C. de Collons?

tofito ha dit...

bien canobbio kina finura se nota q ets un master

tofito ha dit...

estic fent unes investigacions a veure si montant un politges-system me puc posar en contacte amb es makina akest des video q per cert nom alberto, toca sa bateria en un grup metal de madrid i te un space a sa direcció:

http://www.myspace.com/albertosinpiedad

per veure si li puc fer una entrevista, de moment he averiguat q es video se va gravar fa dos anys i q sa tia en el moment des video en te 20. Resulta q es video akest ha estat borrat des youtube un parell de vegades pero el segueixen penjant, hi ha molts forums a sa xarxa on hi ha un caramull de penya q cerca informació d¡akest tio i sobretot de sa tia q s'especula q podria esser un des contactes des tio ( 1 des 266 q te), si posau pagafantas al google trobareu tot tipo d'informació. Per cert s'origen de sa paraula pagafantas radica en es tipic bosses q esta enamorat de s'amiga i la vol engatar i s'amiga nomes vol beure refrescs tipo fanta. Es significat ha anat derivant fins a definir qualsevol tio q se vol lligar una tia amiga seva i no te coions a tirar endavant. Vos seguiré informant.

PD: posa molt caxondo sa tia akesta eh? te una mirada de loba...

marco llull ha dit...

1-jo a nes tio més que gòtic el veig un poc kinky
2-Sa "jerga urbana" que empleen (voy mazo pedo) els ubica a nes madrid més profund (es mateix ripi ha empleat expresions tipo "que pasa man, estoy con una people, dabuti) i fa bastanta ràbia, tot sigui dit
3-Tofolet; gran treball d'investigació. Si aconsegueixes entrevitar-te amb aquest tipo demana-li quina és sa seva orientació sexual i si creu que és correcta.

xavibanyo ha dit...

JOJOJOJOJOJOJO!!!!

Nato ha dit...

q be tofol!t'apojam en aquesta gran iniciativa!

tofito ha dit...

mos anam a apropant al tema:

es grup on ell es bataca se diu "Sin Piedad" i son algo tipo death metal o Nu Metal o algo aixi. S'Space des grup es:

http://profile.myspace.com/index.cfm?
fuseaction=user.viewprofile&friendID=
80214027

resulta q esta confirmat q akest tio es de madrid, un altre component des seu grup es un tal Yanko, space:

http://profile.myspace.com/index.cfm?
fuseaction=user.viewprofile&friendID=
76794910

ses pistes encara no me duen a res concret q me proporcioni material, intentar trobar un fil conductor per sa tia esta complicat, no trob res seu, intent arribar a ell per es tema des grup pero tambe esta complicat, no trob cap tipo de mail per enlloc.

Nato ha dit...

haurem de moure fils idó, això no es pot qdar així!