9 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

dilluns de resaca santfermínica, toca postillo amb resultats. Es tema gelats (cómo lo llevais?) ha estat allà, sembla que sa gent no miri es Blog però amb sa tontery hi ha hagut 32 vots cofràrics, me cauen ses llàgrimes només de contar fins a 32. Quan hem d'anar en cofradia a Porreres i posar-mos a encalçar pineres a matar? Seria sa neta.
Reincidint amb s'esperit críptic de sa majoria de línies bloggeràcies (menos ses que fa mestre Fire, que són para todos los públicos) mollaré un sempre podem dir que veníem a posar un aparato d'aire acondicionat i me quedaré tan ample.
Res, a lo que anàvem. Sa cultura ximística (uffff ¬¬,) de sa cofradia ha imperat en es resultats de ses votacions sobre es nostros gustos gelàtics-gelatístics-gèlics, ja que s'ha imposat (encara que per un estret marge) es turisme de bolla i cucurutxo (22%) davant es clàssics polos prefabricats. D'aquests darrers, es que s'enduu sa pauma és es Magnum Blanc (19%), seguit des no menys interessant Calippo (16%).
Des d'algun sector cofràric se m'ha increpat perquè només he posat es Magnum Blanc a s'enquesta, i no els altres. Sa meva resposta ha estat (i és) que es mític Magnum és i serà es blanc, independentment de si agrada a o no a tothom. S'arribada des Magnum Blanc en es cartell de Frigo va suposar tant d'enrenou com s'aparició des Pandilla Drakis (com a mínim!), essent sa sensació d'aquell estiu i des següents. Seguesc pensant que està líder de s'ATP des Magnums, encara que a sa pàgina de Frigo no hi hagi estadístiques. Toma rollazo de 6 línies.




PD: Es sector BCNístic de sa cofradia exigeix un post/reportatge fotogràfic sobre lo que se commenta que va ser una de ses millors festes de s'any a Son Servera: The Barathon. Xineta, Quedres, Tekes, Monxo (vaia cego que duies), Do Pibe, Lluc, qui sigui...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hello!

visit this blog:

Andre Benjamim

Marc ha dit...

Benjamim i avon eres

rufire ha dit...

Iavonereuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Què tal es Sant Fermins?Molt de cego supòs jejejejeje. Torno a remarcar com tú, que és digne de criticar s'abandonamnet massiu de tot tipo de seccions i de cofrares que han abandonat es blog. Però bé, és normal en periode estiuenc, i que hem de fer???

marco ha dit...

reconec que som un marica, però mvmUG (me ve molt UG) lo des setmanari, en faré un enorme que serveixi per tot s'estiu i a mamar. Hasta la próxima huevones