18 de febrer del 2008

LEE: Jornada 10

Bones al·loteia,

per fi s'ha recuperat sa half-normalitat, i Diumenge vàrem poder tornar a gaudir de 3 partits oficials de Lliga, després d'un Gener negre (virus FINDES) que ha deixat es calendari plagat de partits aplaçats.

Sa jornada va començar amb un Àngels den Tomeu - Atlètic Buidadotes que se va decantar a favor des llevantins (2 - 5), que segueixen en ratxa i ja s'han col·locat tercers a sa taula. Una vegada més, actuació estelar den Pau Kempes, que amb 3 gols va guiar es verdescs. Mestre Neta Vallejo va mullar després d'una llarga sequia i es capi, Joan 'Blade cleanings in the toilet' Cuads, també va contribuir a sa victòria amb un xixarro.

A les 5 se jugava es partit entre es colista i es líder virtual, o sigui, R de Rodett vs. New's Team. S'equip capitanejat per n'Arkitektur Bagur va plantejar un partit tremendament seriós, i va aconseguir que es partit no restés decidit fins a pocs minuts des final, amb un resultat de 8 a 4. Aquesta vegada va ser es capi des New's, Lluc Canovas, qui va guiar es seu equip a sa victòria amb 4 golets.

Es partit que tancava sa jornada enfrontava a uns Gerrets mermats per sa baixa den Jean Companyé, que tenia permís des club per anar a fer voltes amb bicicleta per París, i s'absència injustificada (i cada vegada més sospitosa) de n'Andreu 'il Pussa' Servera, contra unes Xapetes Taronges que fa setmanes que pateixen sa baixa des seu Capità, n'Urko (per cert encara no heu pagat!). Un altre des pilars de s'equip gerrètic, sa locomotora Manti, va arribar més de 20 minuts tard perquè s'estava rentant es seu majestuós membre després d'una buidada. Per sort, en Tomevet va poder arreplegar dos allegados i es partit se va poder disputar, amb un resultat final de 3 a 5 a favor des negrescs. Es partit va destacar per sa gran quantitat d'ocasions fallades per part des Gerrets, sobretot des killer Canovas Sr.


Resultats de sa jornada



Classificació de sa jornada




Estrella de sa jornada

Després de que es finde passat estés especialment inspirat en es dur camp del Banyoles, es petit des New's Team va tenir s'energia necessària per penetrar fins a 4 vegades ses xarxes rodètiques i ser clau per sa victòria. No hi ha dubtes que aquesta setmana en Lluc és es mereixedor de s'MVP.


Propera jornada

Ja hi torna a haver lio. Sa suspensió de s'enèssim partit per part des Tramuntana Six va provocar que es Buidadotes (cansats de no-jugar) contactassin amb ets Àngels den Tomeu i avancessin es partit que en principi s'havia de jugar Diumenge que ve. Des de sa Federació se proposa jugar a les 18:00 es partit aplaçat Àngels den Tomeu - Xapetes Taronges, corresponent a sa jornada 8, ja que aquests dos equips en principi no jugarien aquest Diumenge. Així, només descansarien The Buidadotes.

No mos podem despedir sense destacar es partidàs que tendrà lloc Diumenge 24 de Febrer a les 16 hores, que enfrontarà es primer i es segon classificats de sa Lligueta, i que podria ser decissiu de cara a saber qui serà es que s'endurà es moix a s'aigo i aconseguirà es títol de Lliga. Esperam que tots ets amants des bon futbol venguin a veure un partit que promet tensió, intensitat i bon futbol.

1 comentari:

Marc ha dit...

Bones al·lots,

degut a ses baixes den Tomevet, n'Eguzki i en Sentve per Divendres vespre (unides a ses ja conegudes den Xisco Parera Montana i den Puça), es Gerrets mos veim forçats a aplaçar es partit que en principi havíem de jugar Divendres 22 de Febrer a les 22 hores.

Intentaré mirar si se pot jugar un altre Divendres, encara que crec que de moment es tema findes està complicadillo...

Mos sap greu,

FC Gerris