27 de gener del 2009

fotos Harold

Bones a tots!! avui no serà un UdV perque és molt més urgent publicar una mostra de fotos que té mestre Harold al Facebook ( Harold = niñocámara?) i que no me puc aturar de mirar perque les trob d'una bellesa extraordinària i després d'haverli demanat permís me veig amb s'obligació de penjarles. Són, segons ell, d'un recent viatge a Irlanda.














i aquí ses que més m'agraden











si algú té idea de fotografia i vol comentar es balanç de llums etc etc etc que ho faci perque jo no en tenc ni idea, només sé que trob aquestes fotos brutals!!!!

i aquesta com sa màxima brutalitat feta foto ;)


moa veim!

7 comentaris:

Ana Carolina Ralston ha dit...

achei as fotos muito lindas!
beijos do Brasil

Marc ha dit...

Realment espectaculars, sí senyor!
Sa de Ryanair de traca, què ben trobada Tofi!

Bua ha dit...

Gran recull de fotos, sí senyor!
Mestre Harold, enhorabona.
Tofito, bé, bé.

rufire ha dit...

Particularment bones en sa meva opinió sa de sa tumba i sa de sa finestra

marco ha dit...

un vot per sa número 4, sa dels arbres, aigua i llum

Anònim ha dit...

eeeeeah :D
qe wai

merziiiii :P


com que viatge recent ???mestre tofooool !!!! que estic a Irlanda visquent una temporadetaaaa!!!
jeje:)

vai arribar el 12 de gener (cagumlaputa...i la tia de l'avio de ryanair es una de les que esta mes bones de les que he vist...ho arribo a saber i li tiro la canya !!! i la xarxa, lo que sea!)

pues eso...vai estar 2 semanetes a una granja (currant 5/6hores a canvi de menjar i dumi), despres vai anar a perdre'm per Galway una setmaneta i mitja i, veient que la feina escasejava un xic...(36.000deesempleaos en mes de geener!!!una dada realment alarmant!!!) pues eso, que torno a estar a una granja...i no se, voltar de granja en granja durant un o dos mesets, i despres torno a Galway, quan pugi turisme...viam si hi ha sort!!!


pero no sus preocupeu, que un al Maig/juny torna aqui baix, que l'estiu....jejjeje, banyoles, mallorca, uf uf uf, per illa , LA VOSTRA!!!!!! qe aqui l-ambient no es pot ni comparar ni mencionar! aaaixs....

...eso va, besitos :D

-harold-

Marc ha dit...

Dios, Harold, crackot!
Harold en la Granja!