5 de febrer del 2009

Torna DHRAA



DHRAA, una macro-disco de ses dècades 80 i 90, open air disco resaven els seus anuncis, torna obrir ses portes.

Una torre amb escala en espiral, una piràmide, una enorme piscina de disseny, un llamp làsser que es divisava de qualsevol banda i uns aparells de só i luminotècnia que no corresponien a aquella època, sens dubte són es records impactants que em resten.

Vaig tenir ocasió de gaudir de directarros de grups com Kid Creole and The Coconuts, es mítics Inmaculate Fools, Nacha Pop o es mateix Miguel Bosé, i altres que no record ara.

Hem d'estar damunt aquesta notícia, que si aquesta sala torna obrir ses portes, es cans vells no anireu a altre lloc, ni de berbenes. Sereu allà.

Meam què passa.

17 comentaris:

Sandro Llull ha dit...

DRHAA!!!! Quines ganes que tenia de que s'obris la discoteca aquesta. No hi he anat mai, però només de passar tipo 1000 vegades per davant, sempre m'he demanat perquè nigú agafava ja aquest (a primera vista) discotecón.

Els cofrares hi hauriem de fer una visita a l'estiu.

PD: Cartellarro!!

Anònim ha dit...

Jo de coneixer-la res! Però només després d'anys escoltant batalletes i marxes a nes dinars de família, és com si hi hagués estat. Si a nes final s'obri s'hi haurà de pegar un bot tot d'una!

Anònim ha dit...

BRUTAL!
Bua meam quan dones més notícies sobre aquesta inauguració perquè això pot ser gròs!

Marc ha dit...

Me pareix enormous...

Com també me pareix enormous això

arnau ha dit...

Joder k si seria enormus! Per jo seria tot un plaer poder pegarme una festa allà!

Aforament 2000 persones, 8 barres, grans concerts com ja ha comentat mestre Bua, Radio Futura,etc.

Però hi ha una cosa que m'agradaria sebre, sempre k es pugui dir: qui son o és es valent k vol obrir-la?? pk si a nes seu temps ja va tenir problemes de que no s'omplia lo suficient per tirar endevant...ara com ho suraran tema crisi??

tema crisi i controls policials...clar està!

Salut

Bruno ha dit...

q bien hablas arny. como me mola Salma

marco ha dit...

perdonau es meu escepticisme...però veig un fracàs estrepitós. Dhraa va tenir es seu moment i, de fet, fa enveja i tot sentir històries d'aquella generació que en va gaudir. Però no oblidem que, excepte mestre bua, sa generació xumaire d'aquell temps està totalment retirada des combat etílico-nocturn. A part, s'edifici en sí es prestaria més per un rollo BCM, Pacha o aquest rollo, system que no m'acaba de convèncer. Es tema rotonda just a davora també talla molt es rollo a sa penya, volguem o no.
No se, crec que és voler reviure d'una manera un poc forçada una època molt diferent a s'actual. 8 barres, 2000 persones...en sèrio creis que pot complir ses espectatives?
segones parts mai foren bones, diuen, i crec que en aquest cas pot ser així

cuads ha dit...

jo just mimagin sestiu...sa musica me la pela, pero 2000 persones; sueques, ingleses, alemanes...una font amb aigua...una camisa blanca que no maldigui...buuuffff....

dejadme soñar

Marc ha dit...

Atenció a sa dada que va donar en Manti ahir, a sa mare li havia arribat fa uns mesos que es mític Pep Streaking (l'amo des Rock Cafe) estava en negociacions per agafar es tema...

marco ha dit...

Bua, volem nova informació i saber de quina font ha sortit sa notícia.

Com bé varem dir, això pot ser cosa de personatges tipo Pep strikin o, en su defecto, tipo tolo

tofito ha dit...

arnau: ni crisi ni osties, DRHAA farà emergir es pais

Marco: las segundas partes nunca fueros buenas??? es DRHAA podrà amb tot! REBENTARÀ TOTES SES EXPECTATIVES QUE TE PUGUIS FER!!! tu has sentit lo que conten d'això???

cuads: es primer dia que hi vagi hi aniré amb camia blanca.

ojo al dato: se diu per son servera que s'altre dia varen passar 2 trailers que casi no passaven per dins es poble per començar a durhi amplificadors.

Bua ha dit...

Seguiré sa línia de mestre Tòfol.

Sandro: Si se confirma això, que no està clar, no hi fareu una visita, hi passareu mig estiu allà.

Lida: Ses batalles que has sentit són certes, no tenguis dubtes. Jo hi era.

Tomeu: No sé quin Tomeu pots ser, però no hi ha massa més informació que es pòster penjat.

Cuads: Una camia blanca no mal dirá
si mestre Cuads la porta a Dhraa.

Marc: Veis, idò se confirma més que mai sa notícia. Sa mare den Manti ja ho sabia.

Marco: Te puc assegurar que jo no he fet aquest pòster d'inauguració, ni crec que ningú s'hagi molestat en fer-lo. Ses fonts provenen des més revolucionaris medis de comunicació, principalmanti facebook.

Tofito: He sentit dir lo des llarguissims trailers, que ho passaren putèrrim per voltar per davant es Bar Sa Parada (per ca's menut de s'oratge), tengueren es tràfic aturat més d'una hora.

Marc ha dit...

Per cert, s'amic JJ mos podria explicar algo sobre es tema. Tema Nit Màgiques, como lo llevais? M'equivoc?

Bua ha dit...

JJ, dona llum!
Que per aqui fa fosca.
Dhraa returns te reclama.

Jaume Juan ha dit...

Bones mestres tots quan sou!!!

...s'història es llarga...nosaltres ho vam voler obrir, moguts tb per les sensacions q us venen a vosaltres quan algú et conta qualque història de DHRAA, erem molt joves...mirarem aquell edifici de dimensions monumntals i el vam imaginar obert, ingenus, hi ferem molta feina, molta...sempre de la mà del seu propietari -actualment a vegades quan ens veim encara ho xerram-, assessorats per dos enginyers i amb el recolzament de l'administració, q al darrer moment es va fer enrera i va posar totes les traves q va poder i q no havia posat fins al moment. Mai sabrem la veritat, jo vaig treure les meves conclusions...per això m'atur aquí.

quina il.lusió...si ho tornen a obrir vendré amb vosaltres a passar més d'un vespre, allò és grossissim...ens hi podrem perdre plegats!!!

Salut.

tofito ha dit...

sa qüestió és que hi ha un rebumbori que és gros, se diu que una de ses families més poderoses de Son Servera hi ha ficat mà però ningú m'ha sabut dir qui.

company ha dit...

Tema Grà no ho veig massa clar tampoc; es cartellet pareix es típic que sorgeix amb un grup d'amics fent quatre cerveses a altes hores i tothom se motiva.
A partir d'aqui tornar a posar en marxa aquella mole toca ser complicat per molts de factors com ja ha comentat en JJ:
- tractar amb administracions vàries com s'Ajuntament de Manacor (crec que pertany a nes seu terme), qualcuna Conselleria (algo tendran a dir ja que està enmig de foravila). També, i bàsic, comentar-ho amb l'amo, que no sé si deu estar ficat amb sa part inversora o/i de gestió que ho deuen voler tirar envant.
- Aconseguir sa nova llicència d'activitat (com qualsevol negoci) o recuperar s'antiga (complicat). Una de nova avui en dia implica adaptar-se a sa Normativa de locals d'Oci amb tots es derivats que comporta com per exemple tractar amb Bombers pes tema contraincendis.

Arribats aqui, ja només són temes d'inversió econòmica i d'explotació des local surar es tema.

També record que a Montuïri hi havia (està abandonat) sa Sala Brau (crec que abans va tenir un altre nom). Està a sa carretera de Manacor - Palma, entre sa rotonda per anar a Porreres i es poble de Monters; crec després de vàris intents ho va acabar comprant Nuñer i Navarro per fer-hi promocions però de moment està bastant aturat.

Au, seguirem fent feina
bon tostón; no deixa de ser xerrar per xerrar amb bon dilluns horabaixa