14 de novembre del 2010

5ena jornada: cop a damunt sa puta taula!


grandiosa victòria del Celtic a damunt uns Portal Kids molt combatius però que han claudicat a davant un equip que avui ha demostrat "saber estar" per davant de tot.

Es partit ha començat amb un vendaval d'atacs dels Lletugues amb Philadelphia que, per variar, no ha fructificat gens i amb tres atacs dels portalencs s'ha arribat a un 3 a 0. Només un gol den Mágico Cuadros a maquillat una mica el marcador i amb el resulta de 3 - 1 s'ha arribat al descans. Aquesta primera part no ha tengut no hauria tengut més història si no hagués estat per una falta, que pareixia molt tova, den Bruno a un rival ha obligat a aquest últim a retirarse i així deixar als Kids amb els efectius justos per encarar tot el que restava de partit. Aquest fet, que podria haver quedat en pura anècdota, ha esdevingut vital per els interessos verd-i-blancs.

Al començament de la segona part no s'han fet les errades d'anteriors partits i això ha permés certa tranquilitat a ses files dels NB i a base de cap i testosterona hem empatat el partit. Amb l'igualada al marcador s'han viscut grans moments de futbol on sa endemoniada movilitat dels portalencs rebentava sa defensa verd-i-blanca però es topava amb un inmens Sergi cada vegada. I així ha estat com amb un contratac magistrlament conduit per Ginés, que avui ha aportat la seva muntanya d'arena a aquest projecte en el lloc de Pibito que és a una rave a Brusel·les, ha acabat amb gol i per primer cop ens posavem per davant en el marcador.

A partir d'aquest moment el cansament ha començat a fer presència a les files dels Kids sumat la impossibilitat de fer canvis i la clara voluntat nostre de no deixar escapar una victòria, que necessitavem con saire que respiram, ha provocat poca claretat per atacar i molts desajustos defensius. Sa situació ha estat aprofitada per nosaltres que no hem perdonat i hem rebentat sa banca sumant fins a 7 (bingo) xitxarros en total. 7 - 3 i tres punts vitals que demostren que no anirem de puta comparssa en aquesta lliga i que, tot sigui dit, mos coloquen a danvat es Rodets que avui han fet puta pell contra es Racing Taura.

1x1

Sergi, inmens. Gegantí a la porteria i pegant cuatre crits quan no feiem ses coses del tot bé.

Andreu, galàctic. Sa tècnica d'aquest home alucina a propis i extranys.

Cuadros, buidat. Fallón al començament ho ha arrelgat mullant ademés de buidarse en defensa.

Sandro, roquer. Una roca tant a davant com a darrera demostrant que sa familia Llull és més rostida que es pa de 4 dies.

Vallejo, capità. Sense fer es millor partit a seguit demostrant perque és e capità de l'equip amb una fluidesa i col·locació que han sigut vitals.

Ginés, estrella. ha sigut l'autèntic catalitzador de la victòria. Qualitat per els 4 costats.

Bruno, redemció. Clar en defensa però molt travat en atac. S'ha engatat de pilota en un parell de contratacs massa valuosos però ha expiat els seus pecats amb dos xixarros a ses acaballes del partit.

TERMÒMETRE

Puja
- sa confiança de s'equip i sa pegada
- es sistema de canvis
- com molen ses camisetes

Baixa

- lo justets que hem anat en defensa
- ses ocasions fallades
- que els equips que han de jugar després entrin dins es camp quan s'està jugant.

Reflexió

Gran partit però vull transcriure sa frase que ha pronunciat es jugador portalenc que du un puta moño ple de polls i cascarrulles: "que vergüenza perder contra estos". Des d'aquí només posaré una frase que ja vaig penjar al Facebook i que avui té un significat brutal: "los payasos que hablan demasiado acaban pr quitarse la máscara y mostrando que son... payasos" .- Winston Churchill.

També vull dir que els Portal Kids no anaven tots del mateix color. Es dia que s'impugni un partit per una cosa d'aquestes es Caudillo tendrà una patata calenta que haurà de resoldre. Anem a posar-hi remei abans de que passi!

I per acabar un temazo per motivar a sa penya!!!


20 comentaris:

Sergi ha dit...

Perfecte sa crónica, com sempre. Igualment sa conclusió final, que demostra que alomillor se pensen que per un parell de mal resultats anam de corderitos quan som putes lobos que amb res mosseguen.
Avui ses ordres d'equip han funcionat perfecte, sa xerrada i ses instruccions pre-partit claus per aconseguir es tres punts.

Nate ha dit...

yeahhhhhhh!!!!!!!

mega copot damunt sa taula conyo!!!!!!!

Morey ha dit...

Gran Buidadotes! a noltros ens van deixar penjats es portals kids, pareix k van de sobrats. Es Tauras han guanyat a Rodett i no a Gerrets.

tofito ha dit...

ja està modificat! ses ansies me poden!

company ha dit...

bona victòria Buiders. A nes final també en vaig sentir un diguent que hauria estat millor anar a fer surf...

Es Gerrets no fallen, 11-1 a uns millorats Decadència.

Spartak, anam a per voltros !

Marc ha dit...

Com a presi deman un poc de paciència a mestre Tofito, això no és cap lliga oficial ni res que se li assembli, no puc anar un per un a dir-lis que duguin sa camiseteta oficial de Mr. Kojon. En ppi es Mandandanga anaven de rosa i ahir els vaig veure de blau fort (tipo Güizas). Portals i Moreyov van de blanc, ja vaig dir que no era lo més adequat però no els puc posar una pistola en es cap.

Per cert també hi ha unes regles sobre es terminis de pagament i encara esper s'income NewBuid.

tofito ha dit...

benvolgut caudillo rector de sa LEE

no és sa neva voluntat sa professionalització de sa LEE, només demàn que els equips se vesteixin de forma uniforme, no és tan demanar. els Spartak sempre duen na camiseta vermella i una de blanca però tots van iguals. D'aquesta forma tan senzilla eviten qualsevol problema d'equipatges.

en referència a s'income buider. Es club atravessa una tensió de tesoreria que impedeix poder diposar de sa liquidesa necessària per poder fer s'ingrés. Esperam el venciment d'uns actius i sa venta d'uns terrenys per poder fer front a les despeses de l'actual exercici. De totes maneres, no podem realitzar cap moviment amb càrrec al compte de caixa fins que no s'hagin aprovats els comptes i la liqidació de l'exercici anterior. També s'ha de dir que es sotmetrà a votació l'inici d'una acció de responsabilitat civil de l'anterior junta després de que l'empresa auditora Arnau Consulting SA hagui detectat certes irregularitats comptables en la gestió de l'anterior president Buidadota com per exemple: viatges a Banyoles en Jet privat i comptes de crèdit al Sr Gato.

Marc ha dit...

Parafrasejant sa srta. Melis, 'me pareix estupefacto' que tengueu problemes economòmic causats pes forat a sa butxaca de mestre Cuadros Mingarro, però ses directrius europees m'obliguen a haver d'aplicar es punt 43.b des reglament anti-frau de sa LEE que determina que un club no pot participar en cap competició a s'Eixample Esquerre si no assumir es sou des seus treballador. Per això, deman ses factures des darrer mes en conceptes tals com cesió den Genis (juraria que faltava sa fitxa federativa) i ses assignacions a cronista (Tofi) i portadista (Brunx) des club.

Espavilau que podrieu acabar sortint a subhasta i comprats per un Gerret qualsevol.

Marc ha dit...

Respecte en es primer punt, tornaré a recordar via mail es tema de ses camisetes.

Salut i gràcies

Jo me colg

Bua ha dit...

Què gran en Mingarro Cuads tudant sa pasta buidera!
Jo auditaria es club ara mateix... Arny Corporation en marxa.
Pobres new's sin comerlo ni beberlo, avon s'han ficat tema fusió...
Tema Genís, López Junyent, crec q amb unes birretes es pot arreglar.
N&B en concurs?

Gianluca Follatore ha dit...

"no els puc posar una pistola en es cap"

Sí que puedes, estamos en Internet... Podemos sujetarnos a las leyes de Mongolia si hace falta...

PD: Esta mañana, he estado en Las Rozas, en un acto de la RFEF de la selección. El propio Villar me ha comentado que el NewsBuiders, más conocidos como The Gipsy Celtics, está a punto de acojerse a un prodecimiento concursal.

PD2: No me puedo creer que un equipo que se pasea con una equipación Nike, con una estrella europea sobre su escudo, tenga problemas de solvencia...

Marc ha dit...

Estic xapant-me tot es puta capvespre amb sa nova denominació NewBuider.
The Gipsy Celtics té un carisma que traspassarà fronteres.

Ja que hi som, unes portades tipo LEGO, que sempre s'estiren...

cuads ha dit...

he d'admetre q com a president he sabut mesclar s'ineficacia den gaspart i es desfalcos den laporta, encara aixi tenc un lloc com a "consigliere" de per vida.

com he dit "porai" es buiders son s'ekipo mes epic de s'historia de s'esport despres de s'ekipo de bobsleigh jamaicano i es disfraç de n'edu i servidor q varem fer d'ells per banyoles

ses bosses de basura des jerris tamb shaurien de pillar unes camisetes com ekip mes antic de sa LEE, recoman carinyosament q se pillin camisetes d'arbitres des "90.

Marc ha dit...

M'agrada que me recordis a gent de sa categoria den Diaz Vega, Urízar Azpitarte o Martín Navarrete. Uns cracks en lo seu. Me sorpren, però, que no hagis comentat sa vostra nova denominació, Lechuguino...

cuads ha dit...

Japón Sevilla (the best)

Andujar Oliver...

per cert vaig llegir (o X) no sé per on q a nes arbits s'els diu per es dos cognoms xq en temps de sa dictadura n'hi havia un q li deien de nom de pila Franco. Se comenta q es franco hijo de puta! de ses grades no acababa de caure molt bé per es palcos, aixi q se va decidir denominar a nes arbits per es cognoms i a mamar. Crec q no passa a cap altre pais. Podria ser una dakelles veritats contrastables (o falseable) amb un poc d'investigacio per sa red. Pero ara me fa peresa

Bruno ha dit...

s'aniversari de sa rebua ha passat desapercebut! al loro!

"..fins i tot una bandera firmada pen Carlos Sainz va assistir"
no me vui imaginar, si hagués vengut en Pigpescu..

hoy se juega el clássico de los cásicos, 23h. increible: Batistuta és jugador de polo ara.

tof ha dit...

The Gipsy Celtics estam on fire i aquest diumenge tot i ses baixes den Mágico Cuadros i Capitán Vallejo hem de surar es partit vs Fausto per arribar als 9 punts i acostarmos als llocs de privilegi de sa taula.

De totes maneres, i no vull dir que sigi culpa des Caudillo ni molt manco, és vergonyos no coneixer en dimarts es resultats i sa calsif. Multes ja!

de igual manera m'agradaria una mica més de presència de sa caverna gerrètica en temes de prensa i cròniques. Alguna portada Rodètica tampoc fgm

company ha dit...

Avanç es resultats:
Rodis 3 Taura 8
Buiders 7 Kids 3
Guizas 19 Fausto 2
Gerrets 11 Decadencia 1

yeahh

Marc ha dit...

Mandandanga FC 5 Spartak Moreyòva 8

Bua ha dit...

@Gipsy Boys.
Ni vull dedicar una línia a animar-vos pes partit contra el FAUSTO MAMANDI.
Aquest equip du zero punts, 4 gols a favor i 54!!! en contra.
Si no guanyau, vos tallau sa perdiu tots i la donau a nes cans. Au!

@Tof.
Som un poc culpable des retràs en aparèixer pes blog es resultats i sa clasi. Jo vaig insistir a matà a nes caudi pq afegís es pitxitxi, i això ha multiplicat ses feines. Ug.