23 de desembre del 2006

Valdés Compilation

Bones a tots,
què tal ho duis per Mallorca?
A mi encara me queda una dia de festeta per aquí, meam si "aprofitam"...
Nate, sa sortidota a matar pa pa pa per Manaclot què? Tipo light?
Bé, com que veig que per aquestes dates es Blog quedarà un poc orfe, faré una aportació una mica atípica, que farà ses delícies des nostro estimat Manti...Realment se veu que es porteret també ajuda a guanyar lligues i champions.

N'hi ha més d'un, de vídeo així, però he triat aquest perquè crec que és es que té ses millors imatges i, sobretot, sa millor música.

Au idò, Bon Nadal a tots!


3 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

gran video i millor persona! En agilitat es tipo aquest és letal, ara bé, después fa unes cantades que déu n'hi dó! (com sa seva típica jugadinha de deixar sa pilota morta a dins s'àrea després d'un "retxasse"). Tot s'ha de dir: de sa final de París per mí en té més d'es 50% d'es mèrit.
Corre una llegenda urbana porai de que té sa carrera de piano (¿?¿?¿??).
Salute Marc!

Marc ha dit...

No la coneixia, sa llegenda. He estat mirant un poc per internet i s'explica un poc lo des piano. El Mundo Deportivo explica que "se dice de él que tiene la carrera de piano cuando, a los 20 años, estudió cuatro acordes para aprender a tocar una sola pieza.", mentre que a una entrevista oferida a El Entorno afirma el següent: "¿Si toco el piano? Más bien, lo aporreo. Pero es una cosa que me relaja. Son cuatro acordes mal tocados, pero me ayudan mucho."

Xavier Peña ha dit...

Me l'inmagin zero davant d'un piano!