4 de maig del 2007

FOTOS VÀRIES

Monais i monees, fent es paripé per ca nostra ahir vespre amb el senyor canoves (cloc cloooc), se va pensar que un post sobre fotos de l'any tiruriru i de festes, entre d'altres, NPFGM.
Per això mateix i per estrenar-me d'una puta vegada, ja que es tema videos me ve UG, he decidit agafar 4 fotos de ses bones i penjar-les per aqui! Això serà sa meva funció a partir d'ara a nes blog, a part de mantenir converses tipo xat i fer comments a matar.
Aniré agafant fotos de dies claus, sa meva càmera sempre està disposada a fer feina, i les penjaré.

PASEN Y VEAN SA PRIMERA... recordant sa celebracio de sa lliga i alhora es cumple de na margalideta i en marco. Després d'una sopada per POLLOS LLULL partim cap a canaletes i trobam personatges varis, aquí en queda reflectit un.


















Aquest mateix vespre "el hombre del tiempo" va pensar agafar una cadira per si un cas començava una calabruixada tipo MORDOR!







I els altres fent es monai...tipo forces especials.








Passant a un altre dia, des molts que hem trobat i que trobarem a Barcelona, veim en Cuadros per Plataforma, com sempre MAKING FRIENDS, tot un espectacle. Ara que m'hi fix amb un poc de bigoti i sa mica més moreno s'assemblen i tot. QUIN RIDICUL!












D'altres membres de sa cofradia enlloc de dedicar-se a fer amics varis s'estimen més ensatar una pinya...

AU SANSÓ ENSATA UNA PINYA!!!















Tenint en compte que sa telecogresca arriba no està del tot malament recordar sa de l'any passat. Amb ses cares que ho diuen tot, tassó a ma i braços estirats...no se sap perquè, arriba lo que seria un altre any més sa VALENTA TELECOGRESCA!
















I d'aquesta que?
Farmatelecofarra de l'any passat, se veu que en Cuadros i en Xisco ho varen voler fer públic aquest dia però en Kompany se va resignar i s'ho montava tot sol després d'un atac de gelosia.






Tipo la musiqueta fent es paripé, un que dorm i es altres tipo cantant una nana o millor dit, una cosa que saben fer molt bé, monaiejar! I en Fire de per darrera intentant fer veure que és un jove serio.





















Ja per finalitzar sa meva primera entrega fotogràfica volia deixar un record den Manti intentant treure ses seves venes artístiques. Aniversari den Marco i na Marga de l'any passat, tothom per dins es meu quarto...lo que fa que cada un se desfassi a sa seva manera! Manti t'hi senties be?

PASEN Y VEAN EN MANTI FENT DE QUI SAP QUE!

au idò al·lots vos deix aquests recordatoris, a sa pròxima preparau-vos qui no hagi sortit!

Venga...

5 comentaris:

Xineta ha dit...

Al·lots, sa cosa no ha quedat massa centrada...UG! PERÒ TOT SIGUI PER SES FOTOS!
meam si a sa proxima ja n'he après.

Marc ha dit...

Niquel totes, Xiniu, un poc de revival npfgm...!
I gran festa ahir a ca sa Sure, jo ja vaig arribar amb so puta setentot i tot me va venir UGíssim....!
YEeeeeeeeeeeah!

Xineta ha dit...

PASEN Y VEAN SA FESTA D'AHIR! va ser estupenda, tots duiem una melopea que feia por...potades varies, sistema de guitarres dins es quarto de n'andreva...UG!

NIKEL s'ordenada a matar des post.

Xisco ha dit...

Gran post xini!!

Enormes ses fotos, grans records. Crec que n'hi ha que si surten a sa llum seràn encara més mediàtiques.

roseta ha dit...

jajaja molt bé xinis! Gran post... No totes les fotos porten records degut al fallo de la distància i el fet que mai sóc present... Però la foto de la teleco porta grans records... una gran nit!