24 de juliol del 2007

Festes d'Artà 2007

Al·lots, s'acosta s'inici d'una de ses millors festes de s'estiu a s'illa: ses festes de Sant Salvador a Artà, que aquest any se celebraran entre es dies 28 de Juliol i 7 d'Agost.
Aquí vos deix un breu resum de ses activitats més destacades d'enguany, òbviament fent especial referència a ses activitats nocturnes, que són ses que més afectaran a s'agenda de sa cofradia.

DISSABTE 28 DE JULIOL:

A les 22 h, acte inaugural de les festes, amb el ball dels capgrossos i la música de l’estol de xeremiers de l’Escola Municipal de Música d’Artà. Convidada del batle i coet boiet. A la plaça de l’Ajuntament.
A les 22.30 h, des de la mateixa plaça, inici del correfocs, a càrrec dels Dimonis d’Hiachat. El recorregut d’enguany serà el següent: carrers d’en Pítxol, del Figueral, de les Parres, Nou, d’Antoni Blanes i plaça de l’Ajuntament. Es recomana dur la roba adequada.
A les 24 h, concert jove LA REPERA, amb l’actuació dels grups EVEN FLOW (rock alternatiu), PITJOR ESTÀS TU (rock català), ROCK & PRESS (transgressiu) i LA VEREDA (rock aflamencat), a l’espai de l’Estació del Tren.

A les 24 h, festa Dels capells, a la plaça del Conqueridor, amb els DJ VANDESHOW (Tòfol & Guillem). Ho organitza: Associació de Comerços i Serveis d’Artà.


DIUMENGE 29 DE JULIOL

A les 21 h, inauguració de la tómbola parroquial, al Centre Social. Romandrà oberta fins dia 7 d’agost. (moment clau de sa festa, sobretot per nova fornada de cintes que rebrà es jardí de sa mare de na Galis i pes nou senalló/capell/pantomima que lluïran mestres Manti i Kane i/o similar...)

DIMARTS 31 DE JULIOL

A partir de les 20 h i fins a les 4 h, XII Vòlei 4x4, a l’Estació del Tren. Programa a part. Inscripcions fins al 25 de juliol (jo encara no hi som, esper que deixeu es pabelló ben alt en nom de sa cofradia després des segon lloc de l'any passat... això si mos deixen apuntar-mos...)

A les 24 h, inici de la XIX edició de la Cursa Popular Festes de Sant Salvador, amb sortida i arribada al carrer de Ciutat. La inscripció es tancarà mitja hora abans. Hi haurà un obsequi per a tots els qui completin el recorregut. Un consell: duis una tovallola per quan arribeu, perquè caurà aigua pel circuit.

DIJOUS 2 D'AGOST

A les 24 h, festa ELEKTRO ROMA, davant la botiga Es Figueral. El Cèsar us convoca a tots, en nom dels Déus, a un gran eclipsi nocturn. Es demana que dugueu l’uniforme o el vestit de l’època. Alea jacta est! Els beneficis es destinaran a l’associació Artà Solidari. Ho organitzen: veïnats del carrer del Figueral. (dia obligatori)

DISSABTE 4 D'AGOST

A les 7 h, campionat de caça, modalitat Sant Hubert, a la finca de Ses Pastores (ctra. Artà–Alcúdia, km 10,6) i a continuació, a les 9.30 h, demostració de caça amb falconeria (falcons, àguiles i mussols reals). Ho organitza: Societat Balear de Caça i Tir. (pes més cans vells)

A les 24 h, gran verbena amenitzada per ORQUESTRA PISCIS, BROADWAY I ESCUELA DE CALOR, a la plaça del Conqueridor. (comença sa brutor...)

DILLUNS 6 D'AGOST

A les 24 h, verbena monumental de Sant Salvador, amb les actuacions de les orquestres OASIS, TUMBET DE SOLFA I HORRIS KAMOI (atenció:link!), a la plaça del Conqueridor. (setentots, derribos, Juli & friends, paripés i nedadotes por doquier...)


Podeu mirar es programa complet de ses Festes RIGHT HERE

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!

6 comentaris:

marco ha dit...

kin puta system!!!Artà is on fire!
Vos he de comentar un tema; dissabte 28 de juliol se fa es BiciCrucis de Son Servera ( anar amb bicis de bar en bar des de s'oratge fins a cala bona acabant a picadilly, obert pràcticament per noltros). Es que no hi hagueu vengut mai no vos ho podeu perdre, sa gent ulta-cega amb bicis és tot un espectacle...

Es preus són els següents:
*Sopar+Cubatas a 7 Bars = 30€
*Sopar+Cervesses a 7 Bars = 20€
*Cubatas 7 bars sense sopar = 20€
*Cervesses a 7 bars sense sopar=no ho se però se'n pot fer una idea

Qui se vulgui apuntar m'ho ha de dir com a molt tard dijous...És complicat triar entre bicicrucis i rock and press (presentant es seu nou cd "korrupción"), però pentura se pot començar amb bicicrucis (a les 20.30 a s'oratge) i dp pegar per artà...

Anònim ha dit...

Bones! Des dels Dimonis de Hiachat de Santa Margalida convidar-vos a tots els cansvells al correfoc de dissabte a artà i dir que si heu de menester fotos o més informació la podeu trobar a http://www.hiachat.org. Salut i Foc!!!!!!!!!!

Xineta ha dit...

Si dia 6 he d'acabar tant be com l'any passat a arta...val mes no anar-hi!jajajajajaj! A FER WC NETS!

Llorenç de Pina ha dit...

U.G. tant Artà com es BiciCrucis. Com a bon nedador (o volador, en aquest cas) tenc curro es capvespres/nits de tot aquest puta cap de setmana!!

De totes maneres, es 4 mirarem de ser per Lloseta a veure es ex-karronya (meam si trobau nom d'una puta vegada) ...i se faran gestions per demanar lliure es cap de setmana des 18 per complir amb es TorraRock.

...com diria en Fire
desde el curro con amor
(!!!)

marco ha dit...

Comunicat oficial:
Mos seguim diguent Karronya, com a molt passam de ser "karronya" a "los Karronya"

Marc ha dit...

Dios, tot es procés de reconversió se queda en aigo de borrajes?
Enhorabona pes no-canvi, igualment!
Quin dia debutau?