24 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

deman disculpes pes retràs a sa publicació des resultats, però com m'imagin que ja deveu saber, ahir hi va haver un apagonazo a Barcelona i a les 12 vaig fer un PT de sa feina quan precisament estava fent es post.
Es resultats de sa darrera enquesta donaren una victòria aclaparadora a sa penya que pensa que es Tour és un avorriment i un esport propi de Mordor. Fins a la meitat de cofrares han triat aquesta opció. En un allunyadíssim segon terme hi trobam 3 cofrares (17%) que confessen ser-ne frikis i que el segueixen en directe i gaudeixen d'aquest espectacle.

Com podeu veure, s'ha canviat una miqueta es system per fer enquestes, ja que hi ha una nova funcionalitat de Blogger que permet crear-ne de manera més simple. Meam si funciona correctament, si veig que no permet fer lo que feia fins ara ho tornaré a canviar.

Per cert, festivalot dissabte per Sa Pobla, amb una festa Districte 54 que s'estira i se fa mereixedora d'una visita massiva cofràrica ets anys vinents. Grupillo system (Aviador Dro), allegados de tota índole, i un fi de festa enorme amb DJ Hit tras hit i un setentot apoteòsic. S'ha de destacar es gran paper d'anfitriona de sa senyora Llobi, que va venir de festa amb noltros i a les 8 des dematí partia cap a Alcúdia a currar, deixant a cert subjecte passejant amb gallumbos pes corral. Grans Pibe, Lluc i mestre Kempes, fent de ca vellot des Pla. També gran sa senyora Leda i es seu grupillo d'amiguetes, que ho varen donar a primera línia de combat. Enormes també es partidarros de Volley estivals, tot un clàssic des way of life cofrare. Mallorca i avon eres!!

6 comentaris:

marco ha dit...

sa nova enquesta:
oli, tomàtiga, sal, oli

Marc ha dit...

Mil perdones, he de dir que es puta Blogger m'ha putejat perquè havia escrit més respostes de ses que m'ha ficat al final. Tanmateix, reconec que sa que acabes de posar no entraves dins es meus càlculs, és tota una revolució dins es món des pa amb olis... També he de dir que havia posat un Cap de les anteriors per casos com aquest...
Ja teniu nom? Posteo!!!

company ha dit...

No ve gens a cuento, però mira... tot cofrare futbolístic a d'estar al dia amb es moviments de Segona B.

El Eivissa de Segunda B ha fichado a Ibon Begoña, veterano jugador vasco (34 años) que puede actuar como defensa central o lateral izquierdo y que también puede desenvolverse en el centro del campo. Jugó 7 temporadas, de 1997 a 2004, en el Alavés y llegó a ser subcampeón de la UEFA.

Marc ha dit...

Enorme Ibon...
L'Eivissa aspira a tot!
En 3 anys a Primera!

Kempes ets un puta frikot, d'on t'ho has tret, Diariodemallorca?

company ha dit...

si si, a sa secció Pilotades des deports a Diario de Mallorca.

Afegir que es davanter centro de l'Eivissa és es veterà Manel (Logroñes, Sabadell, Espanyol,..)

Nate ha dit...

Encara mos haurem de fer de l'Eivissa, equip al qual el president del mallorca, don Vicenç Grande, no vol cedir jugadors pq "malpensa" q només aniran de parranda...