2 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

amb un intent desesperat d'aixecar es cadàver en que s'està convertint es Blog en època estival, faré un postillo commentant es resultats de s'enquesta setmanal, a la vegada que posaré dues fotillos que mos va passar sa mediàtica Perleta per obrir boca després des Rock'n'Pina. Esper que ses fotógrafes oficials de sa Cofradia (Xineta i/o Fancy) donin es callo i omplin ses pàgines des Blog de borratxos i paripés en breu.

Idò això, vaig per feina. Per començar, destacar que es pensament majoritari de sa cofradia és que amb n'Henry & co. el Barça ha fet (again) un equiparro (28%), i que mos menjarem el món. N'hi ha altres que se decanten pes clàssic Quin System! (22%), mentre que no són pocs es que pensen que lo important és que sa plantilla espavili per poder tornar a guanyar títols (16%). En resum, tots pensam que es fitxatge és niki però que convé anar alerta i evitar relaxacions com sa d'aquesta darrera mordor-temporada.


Acabat es paripé de rigor, commentaré un poc es fructiferíssim cap de setmana, des de sa meva patètica posició de currela BCNero.
Divendres increïble, impressionant, des des minut 0 dins es bus cofrare liant-la a matar amb càntics de tota classe (grans una vegada més Palerm, Nato i Tofito) fins es 90 (+5) de tornada, amb s'aparició estelar de sa melodia "Hola X, què tal i com estàs?, passant per un system de concertarros en es poble universal per excel·lència (enormes Pineros i Santjoaners), amb un fi de festa digne de ses millors nits (en aquest cas sa paraula "nit" sobra).
Vos penj dues fotitos des vespre, no són gran cosa però menos és res. A sa segona podeu observar un troç de lo que era sa ultrainvasió que va causar sa suspensió definitiva des concert. Quin poc humor que tenen es tècnics de so a les 7 des dematí.
Dissabte va ser algo més tipo light, amb concertillo de M-Clan i ressaca generalitzada, sumada a un capvespre intens de volley-platja (encara estic esbravonat). Després de M-Clan hi va haver disparitat d'opinions: mentre un grupillo formats per Ses i News se n'anava a donar es callo per sa Colònia de Sant Pere i 4 motivats Ximeros optaven per adquirir es passe VIP per L'Havana (sí, sí, així com sona), un nucli ultradur format per na Galis, en Monx, sa Newbot, en SuperManti, 4 News i un servidor se va quedar per Son Servera deleitant-se amb Sonor i es saber estar de DJ Pelota. Moltes rialles i catxondeo generalitzat, sobretot després de sa conjunció d'astres que va provocar una de ses escenes més delirants i mítiques de sa nit serverina.
---CENSORED---

Feis comments cabrons, que som pocs!

8 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Jo no m'he enterat de res...! Llenguatge absolutament encriptat, fins i tot per allegados: "Ses", "News"?... lo de sa foto final ja m'ha acabat de matar! Iawoneres??

També és vera que m'acab d'aixecar de dormir 12h del tirón després d'un cap de setmana intens, i tot me vé un poc gros...

Nate ha dit...

jojojo, q gran es es finde en general!
Sa veritat es q ara q ho dius Penya sí q està una mica encriptat es tema, som un poc sectaris es cofrares ja..
T puc aclarir que ses "Ses" son ses nostres amigues serverines encapçalades per Sa Xineta, Sa Nebot, Sa Riera,etc. Ses "News" són una generació de jovençans q van seguint ses nostres passes (tipo en Lluc (germà den Canoves), Pibito Sureda, Sandro (germà Marco Llull) o en Delen..
Tema foto, sa cosa s'embruta, només dir-te q es tracta d'una política amb gran influencia al nostre estimat poble

Marc ha dit...

Es cofrares sempre hem estat sectaris, és un des primers punts des nostro ideari. Sectaris però sempre hospitalaris amb tot tipus d'allegados/nous cofrares/visitants...
Lo de sa foto final, caldrà esperar a veure si es susodicho se digna a commentar s'escena. Tota sa cofradia està expectant per veure si al final hi va haver pacte de Progrés.

tofito ha dit...

1.- mordorian monday
2.- systemot de festival Rock'n'Pina, amb en company cantant jesucristo amb sa lletra de "iavoneres i a porreres!"
3.- sistema de resakes varies q m'imediren donar es callo dissabte vespre. Que conyo va pasar amb na penya? integració horitzontal via matilla?

Xavier Peña ha dit...

crec que començ a pillar...... (sa explicitat des comentari d'en Tòfol és lo que més m'ha ajudat x"DD)

Marc ha dit...

Si algo caracteritza a mestre tofito és s'explicitació...
Llàstima que s'hagi deixat una 'n'.

company ha dit...

Què gran Pina un any més! S'està tornat tot un clàssicot a lo 24 hores de Le Mans. Quin disfrut per aquells paratges conegudíssims des meu estimat Pla veure quasi tota sa cofradia i allegados de primer i segon ordre donant-ho absolutament tot per sa causa.

Enormous

Llorenç de Pina ha dit...

I avon ereu!!!

M'acab d'aixecar després de sobar 4 dies seguits ...què més voldria!! Tot es puta cap de setmana sense aturar 5 minuts, i inici de setmana UltraMordor: no se pot començar a currar l'ondemà de ses festes, no és sèrio!

Es concert va estar de puta mare (per lo que es meu més que embullat caparrot me permet recordar) en gran part gràcies a sa tan estimable presència cavellística, serverina i alrededores, santjoanera, i allegados en general.
Just recordar que va ser una putada que uns quants cans vells (mantillós, cuads, edu...) no hi poguessin assistir; l'any que ve ja hi tornarem ser.

L'ondemà des Rock'n'Pina, es trui va ser igual de gros (si no més) i es diumenge tampoc no en va faltar.
Idò que l'any que ve, més i millor, i mentrestant encara mos queda molt d'estiu per fer s'ase a tot tipo de festes, fires i verbenes.