6 de juliol del 2007

Una mica de crítica

Bones a nes pocs cofrares que encara miren es blog. Aquest missatge va per aquells que estan tan avorrits per Mordorland que lis pega per anar a nes cine. Aquest post intentarà ser una mica orientatiu per sa penya que vulgui anar a nes cine o que, a nes seu defecte, baixi pelis d'internet. Com tots sabeu soc un "friki" a n'això de ses pelis i solc veure'n de tipus ciencia-ficció. Ses pelis que comentaré són: 28 semanas después i Transformers.

28 Semanas después

Per sa gent que no ho sapiga, aquesta peli és una "secuela" de sa producció anglesa independent "28 dias después". Aquesta va d'un virus que s'estèn per Anglaterra (encara que només sembla afectar a Londres) que lo que que fa es tornar a sa penya com a canibals que es carreguen tot lo que pillen i més. Pos bé, aquesta segona part, transcorre 28 setmanes després de s'aparició des virus i se suposa que ja està controlat ja que sa penya contagiada està morta "de gana", literalment. Però, com era obvi, es virus torna i hi ha un nou atac contra sa penya que estava tornant a Londres.
Sa peli no està mal resolta, inclús crec que fa més "por" que sa primera però ha perdut es factor sorpresa que tenia s'anterior. De totes maneres, amb s'hora i mitja que dura, hi ha un ritme bastant alt tant d'acció com d'angustia.

Lo millor: sa recreació d'un Londres destrossat i buit i ses continues escapades tant de bitxos com de s'exercit.

Lo pitjor: final obert que dona peu a una tercera entrega que ja se farà una mica pesada.

Transformers

Possiblement sigui es taquillazo de sa temporada. Amb Michael Bay com a director (Armaggedon, Dos policias rebeldes, La isla...) i una producció des senyor Steven Spielberg (molta pasta) es "frikies" com jo l'aniran a veure seguríssim. Es tema ja el coneixeu tots: una panda de robots que sa peguen a balquena a sa Terra per aconseguir un objecte que es diu "la chispa vital" que és d'origen desconegut i que crea vida (com aquests mateixos robots). Entre explosions i destrucció, una parella de joves (es tio serà es que interpretarà al fill de Indiana Jones 4 i sa tia una "DIOSA)" es veuen ficats de per mig. Sa meva opinió és que és una peli per veure a n'es cine (si agraden els efectes especials) perque aprofita tots els elements (pantalla i so) o per veure a ca teva amb una pantalla de 1000 polsades i un super sistema de so. Si no agraden ses explosions i s'acció, absteniu-vos de veure-la.

Lo pitjor: ha estat una mica decebedora sa lluita entre es dos jefazos, Optimus Prime i Megatrón

Lo millor: els efectes especials, s'espectacularitat des robots (increible sa gesticulació de ses cares) i sa protagonista de 21 anys, Megan Fox (mirau aquest link i veureu http://www.meganfoxy.com/gallery/fhm/images/megan-fox-fhm-4.jpg

Aun ido, desde el curro con amor, Rufire

10 comentaris:

Nate ha dit...

Deu meu fire!cada dia t superes més!
com a bon friki q ets a aquests temes aquesta pot ser sa teva secció.
Tot un ca vell estas fet, ja me varen dir q ahir tipo mitjan horabaixa eres pes cine mirant transformers. Tot un clàssic de sa nostra infancia.. sempre podem cercar pes baul de los recuerdos a veure si en trobam un

Nate ha dit...

per cert,
avui nam als SAN FERMÍNs!!!

Marc ha dit...

Dios Fire impressionant momentazo aquest post. Es món friki no està prou cultivat en aquest blog, apart de ses aparicions boladraqueràcies den tofito, i és motiu de honda satisfacció un post com aquest...
Per cert, 28 semanas después me l'han recomada, npfgm pegar unes baixades via emule o unes còpies de CD via Rufino.
Cap a San Fermíiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a veure 28 semanas después amb 5 persones més. Mos va agradar a 2 de 6.
No l'apuntaré a s'apartat de "recomanacions" però no trob que sigui malgastar es dobbers vore-la. A mi em va molar, manté s'intriga durant hora i pico.

Anònim ha dit...

Sistema de post San Fermineïc???
Fotos Kempeianes.

Derribos fotogràfics...es justos

Marc ha dit...

Senyor Ertes, tb conegut com Lilien Arthuram, tb conegut com Artur Bagur, tb conegut com cap des departament baulístic de sa secció eu pas puta:

- Es tema post el du es 100% vell, meam si avui capvespre s'hi posa amb ses fotillos...

- Derribos fotogràfics a balquena

- Digue'm sa teva direcció de Gmail que t'agregaré com a cofrare "allegado" de 1r ordre i treuré sa direcció Hotmordor

- Euskaldils : 0 a l'esquerra

Xavier Peña ha dit...

Euskaldils zero a l'esquerra??????????????? Taslocooo??!!!! Vaig estar a sa "semana grande de Bilbao" de ara fa 4 anys i a ojímetro jo diria que es percentatge de Deeses de carnes prietas era des 90%...... pol·lomenos!!

P.D.: Gora Euskaldils.

Marc ha dit...

Ai penya saps que ho ets de jove...
System de diosas allà estava, baules a la vista más de lo mismo, pero...:
- Amb quantes d'elles vares poder establir una conversa de duració superior en es 5 segons?
- D'aquest ultrabreu percentatge restant, quantes d'elles no te miraren amb cara d'oi passats 10 segons o eren camareres?

Sa veritat és que algo s'entèn, perquè amb lo cego que va es persona, deven estar fins a sa punta de sa figa de pesats oferint-li's una bona dosi d'Eau du Calimoix... Però entre poc i massa...

Voneres?

Xavier Peña ha dit...

ses Deeses no se mesclen amb so gerret ;)

P.D.: tampoc me varen fer ni puta cas x"DD

Anònim ha dit...

bongenero@gmail.com

boneres.