14 de novembre del 2007

Comença sa lliga!!!

Bones a tots!

Després d'una llarga espera, torna amb més força que mai sa per tots coneguda i estimada lligueta de futbet; torna sa


Lliga de s'Eixample Esquerre


Aquest any sa lliga l'organitzam es Cans Vells (més concretament en Xisco!) després de sa penjada de botes de sa majoria d'integrants de ses mítiques Xapetes, a causa de sa plaga de lesions i es desgast físic i psicològic de totes aquestes jornades.

Enguany tenim només 7 equips, ja que equips mítics com Deforaesport, Roca 29 o es campions de l'any passat Cocos Locos, per un motiu o un altre, no han volgut continuar a sa lliga.

A canvi, tenim 3 noves i mediàtiques incorporacions; per una banda, es nouvinguts New's Team, format per ses noves generacions de sa Cofradia i 4 allegados (Pibito, Lluc, Brunetti, Canovas Sr., Gines, Xevi...), aspira a donar sa sorpresa i deixar es Cans Vells a s'estacada. Per altra banda, sa Cofradia de R de Rodett s'ha animat i també ha fet un equip (Artur, Joan, Gropius...) amb ganes de donar guerra. Finalment, tenim es Fabra Coach, un equip format per allegados den Xavi Pilla, que aquest any jugarà a s'equip Tramuntana Six.

Res més, vos deix amb es quadre dets equips que formen sa lliga, i amb ets horaris de sa primera jornada, prevista per aquest proper cap de setmana...



28 comentaris:

Artur ha dit...

Això serà meeeeeeel! (Camiseta Vermellenca és tot un System!)

Salut i FAIR PLAY!

Xisco ha dit...

Buidadotes desapareguts??

Fa moltes setmanes que no hi ha cap tipus de manifestació verdesca!
Ni portades, ni descalificacions, ni exaltacions de mitges veritats!!

Buidadotes vos enyoram!!

He de dir en contra de sa cúpula directiva que durant tot es procés de constitució de sa nova lliga mai s'ha enviat cap mail de confirmació de s'Atlètic Buidadotes. Amb això vull dir que de quedar fora de sa lliga no hi hauria cap tipus de document que provàs sa seva participació!! (Presi iavoneres!!)

tofito ha dit...

aixo es vergonyos...

Marc ha dit...

UV

Tekiss ha dit...

Un poc de lio npfgm:

Els Buidadotes estan acoionats. Ahir, a sa seu des buidadotes, ja se varen sentir comentaris relacionats amb abandonar sa lliga degut a sa por que fan els rumors sobre es gran fitxage dels Gerrets... A més es gran capità de s'equip verd mohós ja ha confirmat que no podrà assistir a sa majoria de partits i que ho passarà puta per poder-hi ser al gran derbi de sa segona jornada.

Marc ha dit...

Què gran Manti, ets tot un Tony Bruins Slot...

Sens dubte es Buiders estan molt menys gallitos que l'any passat, on anaven a per totes i acabaren darrers (Sí! Darrers!) de sa Lligueta...

Meam si enguany reaccionen, perquè vistos es partits de pre-temporada (on s'estrella ha estat es Pibito Sureda) sa cosa està complicada...

rufire ha dit...

Ma cagare en tot lo que es passeja. COmençaré arespondre tot tipus de crítiques:

1- Es buidadotes no hem donat senyals de vida pq ho hem considerat innecessari totalment ja que es sabia de sobra que hi jugariem a sa lliga.

2- CONFIRM, com a capità des Buidadotes que no podré assistir a molts partits per motius "precisament de Buidadotes". No per això deix s'equip pq fare el que pugui per anar a nes partits i sobretot a nes derbis.

3- Presetam oficialment sa nostra queixa contra es fitxatge den Tomeu amb es Llerrets. Crec que sobren es perques. De totes maneres de retirar-nos res, varen comentar que comentariem a nes altres equips de fer VAGA com a protesta.

4- Sí, tens raó Canoves, varem quedar darrers a sa lligueta. Varem pagar sa novatada a mes no poder, però no xerreu gaire de ses eliminatories no? On vareu perdre contra...es Buidadotes, sí aquell equip que va quedar darrer. Una vergonya per un equip que aspira a tot i que per això ha de fitxar cada any per que no confia en una plantilla base, la qual a més no ha fet campiona cap vegada.

Marc ha dit...

No hauria ni de fer cas a un tipo que tendrà es mateix paper que n'Alexanco a s'era Cruyff, però bueno...

Contestant a lo des fitxatge den Tomevet, no se d'on t'has tret tu aquesta informació, ja que no ha sortit publicada a cap mitjà oficial (o sigui, El Món Esportiu). I, en es cas que aquest fitxatge existís, res tendria de diferent a es vostro 'Cas Beckempauer', extra-comunitari de totes totes, a qui vàreu haver de recórrer per remontar es vol a mitjans de temporada...

rufire ha dit...

EL varem fitxar en un inici per que mos faltava gent un dia i el varem cridar. Despres mos va agradar i molt sa seva qualitat i es seu sacrifici. I saps de sobra que no és es mateix cas.
En quant a sa font és es mateix Manty (que encara és de sa vostra plantilla crec) es que va dir paraules textuals "Gran fixatge" referin-se a nen TOmeu. A més, més a dalt ell mateix ho ha dit o, si més no, insinuat

Marc ha dit...

a) En Manti no és es cap de Premsa, és es Tony Bruins des Gerrets
b) Si el vàreu fitxar perquè vos faltava gent i teníeu:

1)Fire
2)Cuads
3)Edu
4)Monxo
5)Palerm
6)Nate
7)Nato
8)Pibito
i, si m'apures...
9)Gaspi

llavors que no t'estranyi que es Gerrets facin un fitxatge tenguent com tenim sa baixa den Joan Lliro (Copa Amèrica) i es dubte den Puceu (arrastra molèsties en es pubis...), amb lo que sa plantilla queda així:

1)Xisco
2)Kempes
3)Sentve
4)Mantilla
5)Marc
i, si m'apures
6)Puceu

AMUNT GERRETS!

Tekiss ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tekiss ha dit...

Fires mentider!
Es dia que en Pau Company va debutar ereu 9. Encara me'n record que feieu calculs de com ho farieu per jugar 9 persons... el vareu fitxar perquè sabieu que era bo i perquè en aquells moments havieu perdut 2 partits de 2...

Canoves: t'has deixat n'Oriol(10)

Xisco ha dit...

Missatge oficial des club:

En Puceu va confirmar que continua tot i no estar completament recuperat de ses molèsties.

En Sentve necessita unes sabates noves.

Sa secretaria tècnica ha tancat un fitxatge de pretemporada (tot i que encara no l'ha presentat) d'aquesta manerea resol els possibles problemes de falta de gent. No se descarta reforçar sa porteria, tot i que dit fitxatge no se podria incorporar a sa disciplina des club fins a sa segona volta.

Crec que no és necessària cap explicació però en Tomeu (capità de Roca 29) du més anys que tots noltros jugant a sa lligueta. Amb sa desaparició des seu equip se veu forçat a canviar de colors i canvia cap a s'equip amb qui té més afinitat. Se va arribar a un preacord a finals de sa temporada passada després des partit de semifinals.

No crec que sa presència de mestre Tomeu a cap equip hagui de ser motiu de vaga generalitzada. Per si no fos suficient, sa lliga no contempla es dret a vaga dins els estatuts.

Crec que s'Atlètic Buidadotes hauria d'haver mostrar qualque tipo d'interés cap a sa creació de sa lliga. De fet, sa direcció de sa lliga no ha rebut cap mail, ni cap missatge ni cap paraula de ningú que manifesti qualque emoció cap a aquesta, cosa que sí que han feta sa totalitat d'altres equips integrants.

Fent menció a nes balanç FC Gerrets Vs Atl Buidadotes. Crec que és balanç és clarament favorable a s'equip negresc i que aferrar-se a s'única victòria oficial verdesca és com que el Figueres s'aferri a nes dia que va eliminar a nel Barça a sa copa del Rei (por qué no te callas!!).

Anònim ha dit...

El varem fitxar per varis motius:

1- Obviamnet per que era bo

2- Es nostro equip va tebir dies que per molt que fossim mos faltava gent, digali falta d'interes o falta de motivació.

3- A nes darrers partits com a màxim erem 7 per que un estava malalt, s'altre passava etc...I si erem més era per sort

4- Es pibito va venir de rebot. No entrava a nes nostros plans i pvolia jugar i mira va anar de puta mare i el varem fitxar.

5- En gaspar va deixar s'equip per problemes fisics i no podiem comtar amb ell

6- En Tomeu mos tapa a tots i punt. Podeu dir lo que volgueu, és a així, i si ja ereu bons ara, serà pitjor. Per lo tant estic en tot es meu dret de queixar-me tot i que estaré un poc a nes marge de tota sa lligueta per motius personals.-

Anònim ha dit...

Xisco, et puc dir que es veritat lo que diu que no hem dit res, però es puta president ha passat pensant que ja comptarieu amb nosaltres. Però bé, que quedi amb aquest escrit i com a constància de que s'quip des BUIDADOTES ESTÂ INTERESSAT EN JUGAR SA LLIGA i GUANYAR-LA

Marc ha dit...

Ahoooooooooooooora!!!

6- En Tomeu mos tapa a tots i punt. Podeu dir lo que volgueu, és a així, i si ja ereu bons ara, serà pitjor. Per lo tant estic en tot es meu dret de queixar-me tot i que estaré un poc a nes marge de tota sa lligueta per motius personals.

Aquí hi ha es motiu real de sa vaga mordor que volíeu montar...

Anònim ha dit...

Obviament sa lligueta és per disfrutar-la no per que a cada partit uns so passin de puta mare per que peguen pallissots o no?. Com sa nota que perdeu poc, però quan perdeu vos cou. Bé no pens xerrar més des tema, també vareu fer un fitxatge estrella l'any passat i mira, a nes final vos vareu quedar sense guanyar res. De totes maneres. A més, confii a nes meu grup, que juguem mes com a bloc i depenen menys de les individualitats dels jugadors.

Marc ha dit...

Idò si hi confies ja ho saps, fes cas en el Rei i dedica't a jugar...

Que hi hagi sort!

Anònim ha dit...

Venga venga, yo queria un poco más de arenque jejejejejeje. Bé sí, es decidirà tot a n'es camp. Esper venir tot el que hem sigui possible i axi ajudar a s'equip amb tot lo que pugui i mes

cuads ha dit...

a veces me siento tan cansado...a ver comemocos, vareu gonyar es mateixos titols q noltros, 0. Noltros varem donar espectacle i sorpreses de champions. Voltros vos vareu passejar amb ses bosses de basura posades i poc més, res més. Sou un Chelsea, amb presupost i sobrat..res de nou, res q oferir. Noltros som un Fulham q nam a per sa champions, això si q passarà a sa historia.

Xesc, no t vaig dir res xq en tot moment jerrets i buidadotes erem es unics equips segurs, aixi ho atestigüen es teus mails. Gracis per pillar sa direccio de sa lliga, no com a jerret, cosa q te deshonra, sino com a tio interessat.

Fires, fires, fires...cuanta canya t pens ficar enguany amb estema escapades cap a olot. Terapia de pareja ja.

Marc ha dit...

Fire, des de sa directiva gerrètica te donam tot es suport i pregam perquè puguis oferir ses teves lliçons de saber estar diumenge rere diumenge...

Sempre volem jugar contra es millors jugadors, així que esperam, es Gerrets i tot l'Eixample, que puguis trobar sa combinació òptima per conjugar es dos tipus d'actes que designa es bell terme BUIDADOTA: fornici i balompèdia...

_________________________________________

Cuads, colflorieta, te bollirem i farem brovet...

Recorda aquesta data:

25-N

tofito ha dit...

de fet es gerrets no varen ni poder guanyar als mallorca soldiers, un ekip q mai havia jugat junt... per tant, trob adient es fixatge, a veure si enguany guanyau algo. Voltros Buidadotes centrauvos amb es partit a partit i ja arribaràn es resultats, practicau un futbet molt roker i no repareu en coses.

Anònim ha dit...

ey! volia dir que en realitat sa meva xicota no m'ha dit res. Realment som un cagat i m'estim més no ser humillat per en Tomevet

Unknown ha dit...

NOVETAT DE DARRERA HORA!!!

M'acaben d'informar que Ses Xapetes Taronges participaràn a sa lliga. Aquest fet implica una serie de canvis:

1.Els Angels den Tomeu no podràn jugar sa patxanga que tenia prevista per diumenge de 7 a 8.

2.Se mantendrà s'hora reservada i se jugarà es partit de lligueta Angels den Tomeu Vs Xapetes Taronges, diumenge de 7 a 8

3.Fabra Coach haurà de canviar es color de ses camisetes. Ses Xapetes Taronges fa 5 anys que juguen de color taronja, per tant, tenen preferència. Hauràn de triar un color que no se presti a confusió amb els ja mostrats a nes document que vaig enviar.

4.Es preu augmenta. Serà de 245 € per equipo. Ahir no ho vaig aclarir però es preu per hora de pista és de 35€ amb llum. Com que és impossibe contar quantes hores jugarem amb llum cobram 35 € per partit i mos curam en salud. Lo que sobri se gastarà en un "Champions League" com sa que jugarem l'any passat.

5.Amb ses Xapetes serem 8 equips, per tant cap equip descansarà.

Intentaré actualitzar es document com abans millor.

Unknown ha dit...

Des de s'inici de sa preparació de sa lliga ja contava amb els Buidadotes com a equip segur. Només ho feia per moure lio.jejeje.

Per cert Cuads, no som un Chelsea. Hem pagat 0 € pels dos cracks, i els dos varen triar Gerrets abans que qualsevol altre.

Anònim ha dit...

Com a color de camiseta, els news i companyia hem d'anar de blanc?

Marc ha dit...

Yes yes yeeeeeeees!!
Hombre, blanc amb mànigues negres seria sa ultraneta.....:P

Xisco ha dit...

De ser possible harieu d'anar amb sa camiseta des mític New Team de n'Oliver i en Benji, o sigui blanca amb es coll blau i sa N pellosa com a escut.