16 de gener del 2008

LEE: Jornada 5

Després des parón hivernal, tornava sa Lliga i, com era de suposar, torna amb emoció, intensitat, ritme i, com no, gols.

Sa jornada començava amb un apassionant Atl. Buidadotes - Xapetes Taronges, un duel entre dos equips que lluitaven per aconseguir una plaça a sa zona còmoda de sa taula. Es match se va decantar des costat des verdescs (2-1) gràcies, una vegada més, en es salt de qualitat que dóna s'entrada den Pau Company a s'equip, qui, ell solet, s'encarregà de neutralitzar i posteriorment remuntar es gol inicial de Ses Xapetes amb dues obres d'art: un xutàs que se va colar per s'esquadra i una jugada a lo Romario, amb barret i vaselina inclosos...

Es partit de després no fou, ni prop fer-hi, menys emocionant, ja que enfrontava en es, fins aquell moment, dos colistes de sa competició: R de Rodett i Àngels den Tomeu. Partit polèmic, norma habitual a ses darreres cites des blanc-i-blaus, amb tensió, piques, gols fantasma... Es resultat final, 2-3, demostra sa igualtat des partit.

Finalment, a darrera hora se celebrà es Tramuntana Six - New's Team, on es darrers volien consolidar es liderat aconseguit a s'anterior jornada, mentreu que es palmesans volien demostrar-se que eren capaços d'optar a alguna cosa més que a entrar dins es podi. Partit també disputat i amb alternatives, on es 3 fitxatges extracomunitaris des Tramuntanes varen donar es callo i que va estar a punt de complicar-se-li en es líders, però que acabà amb un plàcid 3 - 5, en part degut a algunes errades defensives des locals.

Resultats de sa jornada




Classificació




Estrella de sa jornada

Per segona setmana consecutiva, el torpedo de Sant Joan s'erigeix com es protagonista de sa jornada, ja que es seu concurs va ser vital perquè es Buiders aconseguissin sa seva segona victòria. En Pau Kempes se consolida com a líder i pitxitxi des seu equip i dóna ales en es verdescs a sa lluita per aconseguir es ceptre de campions de Lliga.

Propera jornada

Sa propera jornada se presenta interessant en tots es fronts. Es Gerrets se volen refer de sa darrera derrota contra es New's amb una victòria balsàmica contra uns Àngels carregats de moral després d'haver aconseguit sa primera victòria de sa temporada. Es New's i es Buidadotes protagonitzaran un derbi local que servirà per calibrar ses opcions reals des colfloris de guanyar sa Lliga. Per acabar, Tramuntana Six i Xapetes Taronges s'enfrontaran en un partit que permetrà fixar es seus objectius de cara a sa segona volta.



Au idò! Salut i visca Sant Antoni (a Gràcia)!