11 de març del 2008

Una de Varios

Després d'uns dies d'inactivitat bloguera i d'una vergonyosa no-participació torna UdVarios en sa seva versió més fluixa.

1.- Eleccions Generals

De tots es sabut es resultat de diumenge però per es blog de "los de abajo a la izkierda" he trobat un post on surt sa comparació de resultats oficials amb sos que s'haguessin donat amb un sistema proporcional, és a dir, si se contéssin es vots com les contaria qualsevol de noltros. Aquí vos deix s'enllaç al post en qüestió i un altre a una explicació de sa llei d'Hont:

- post des resultats
- llei d'Hont

Voltros direu que en trobau...

2.- Eurovisión

Resulta que ja s'ha triat es representant d'Espanya per anar a Belgrado dia 24 de Maig, se tracta den Rodolfo Chiquilicuatre. Trob que s'havien de penjar una sèrie de videos referents a akest home:

- Cançó que mos respresentarà

- Moment en que na Raffaela anuncia es guanyador, notar s'emprenyo des fans dels altres aspirants amb es seu crit de "dimite si eres español!"

- remember El parte1
El parte 2


3.- Cultura Forast

Akest apartat va dedicat per es senyor Otero, podem veure 3 operaris encarregats de montar es IV Fòrum de s'ocupació de sa UIB en plena feina... sa foto la vaig fer en un moment molt intens d'estudi ahir capvespre...



4.- Una Mica de Cine Npfgm

S'altre dia mirant el Padrino vaig veure que es tio que fa de Santino Corleone es el mateix que surt una peli molt xereka que se diu Eraser, akesta película està protagonitzada per es senyor Arnold que sempre el recordarem per sa seva trilogia de Terminator, a sa tercera entrega d'akesta saga sa que fa de terminator dolent na Kristanna Loken que seria una gran candidata a estar a sa Deesa de sa Setmana... weno tornant a sa de terminator, record que sa que fa de Sarah Connor és sa mateixa que fa de loca a una película que se diu Instinto, protagonitzada per n'Anthony Hopkins i en Cuba Gooding Jr., aquest darrer és es prota de Hombres de Honor, gran peli sobre sa marina americana on també surt en Robert de Niro va interpretar a en Vito Corleone a El Padrino II.

5.- Videos Xorres

Un parell de videos beneits que mai fan mal:

i) carreres de alt risc
ii) típic video de osties
iii) i+d a s'hora de sortir de un parking



6.- Moto GP


Es senyor Lorenzo va aconseguir un segón lloc en el seu debut a sa categoria reina després d'haver conseguit sa poleposition. S'ha de dir que era ben hora de tenir un corredor agresiu perque es puta Pedrosa no deixa de ser un xuparodes. Seguiulo perque segur que si en Casey no arrasa donarà molt de joc i vidilla a sa competició de 800cc. Vos deix uns enllaços:

- una mica de polèmica per començar sa temporada
- en estat pur
- entrevista a buenafuente

au idò, mos veim a sa pròxima, i recordau: Bebo lo tinto y meo lo claro!

8 comentaris:

Marc ha dit...

Enorme Reyerta...

Edu ha dit...

Don Toff, valoraciones, como no, por puntos:

1) IU, de los 21 escaños del 96 a los 2 actuales, ambos con teorías de D'Hondt, hay una respuesta clara: Llamazares = Carisma 0.

2) Eurovisión, leí en algún sitio que Irlanda quería enviar a un Pavo real...

3) Enorme. Operarios. En la imagen podemos apreciar un Oficial, un lampista y un peón (este último a pocas horas de pasar por Son Banya)

4) Eraser, es un gran clásico... no blasfemes.

5) El vídeo del parking es de lo mejor que he visto últimamente. Podríamos decir que el joven sufre el llamado "factor Cuadros".

6) Lorenzo es grande, pero a mi entender, Pedrosa lo es mas, a pesar de necesitar una descarga eléctrica en los huevos de vez en cuando para conseguir un poco mas de nervio. Stoner + Ducati = imparable.

tofito ha dit...

Don Otero, no quería entrar a hacer valoraciones sobre lo que merecen o lo que dejan de merecer en cuestión de votos los diferentes partidos en función del carisma de sus dirigentes, sólo quería mostrar los dispares resultados que se darían al aplicar un recuento de votos más lógico.

tofito ha dit...

ah! y ahora y akí me postulo como pro-Lorencista

cuads ha dit...

tofipunts:

1- eleccions: morralla, apost a q en llamazares pensa en obrirse ses venes dins sa banyera, rajoy continuarà (crec q va sent hora de q es des pp posin a nen zaplana al frente de "la lucha contra el mal").

2- es datos enlazados de ses pelis than qdat de puta mare.

3- eurovisión: clar q si conyo! per una vegada tendra un minim d'interes, per cert hi ha algo més ranci, més malaltís i q faci més peguera q un purista d'eurovisión??. A n'akell homo el posaria a nes paredón junt na mercedes milà, es tio del tomate i en guti.

4- jo tambe som pro lorenzo: un pilot de motos ha de ser agressiu, llàstima q s'estil Garry Mccoy estigui tan poc valorat:

http://www.youtube.com/watch?v=qE9fB4qmpIw

marco ha dit...

radicales de la vida, idò jo som anti-lorenzo per s'equació:

guti=flipat, per tant guti=garrote vil

lorenzo=flipadot, per tant lorenzo= lapidació

Amunt Dovizioso

Marc ha dit...

Rajoy -> Carisma -1. 154 escons.
Lorenzo -> Niki
Alonso -> Niki
Guti -> Me caven pitjor en Raul, en Salgado, tota sa plantilla del València i per extensió tota sa seva afició...
Dovizioso -> Amb aquest nom s'ho mereix tot. Dopiner, Dovizioso...
Purista d'Eurivisión -> Dissabte cantava "Si eres español, retirate!" i Diumenge "Mariano, presidente!"

Nate ha dit...

Lorenzo puta pell
Vamos Valentino
Dovizioso donarà guerra
Pedrosa...
Checa torna
Xaus la teva eclosió a moto gp arribarà