11 de març del 2008

SNOWBOARD PURA VIDA!

Primer de tot, dir a tota sa cofraria que ja vos val... heu tengut tot s'hivern un duplex amb totes ses característiques de caseta de sa muntanya de puta mare i no heu tengut esma ni de pujar un sol finde!!!

En commemoració a sa bona temporada de neu, i després d'haver passat mig hivern a La Cerdanya, França, Baqueira i Andorra surfejant, aquí teniu sa foto de sa temporada feta a Grandvalira!!! En gaspi volant!!



Pas de la casa... Enormee! Realment Grandvalira no s'acaba mai!!



Pots estar ben be uns 20 minuts baixant sense parar! Acabes rebentat... i res millor que descansar una mica al telecadira per tornar a començar!



Si no fa bon dia perque esta "ennigulat" (jojojo..) pues... perque no un poc de snowpark a treure't els teus truquillos a sa half, calaixos i bots? A matar!



Sempre queda temps també per anar a fer voltes pels poblets, de tendes i puestos finos finos com aquesta cascadeta que hi havia per formigueres (França)..



I per acabar de rematar es dia a dia!! Un banyito d'hora i mitja, ja de nit, a ses termes naturals en mig des bosc de Mont-loui nevat i jo a pel piqué a relaxar-se amb una birreta i un petilla... uuuoohhh! Es que no se pot demanar res mes!



He hagut de fer una bolla negra enorme perque.. no tapava.. jaja..

En definitiva, que dur que és fer INEF.. Per acabar aqui teniu una fotillo de primer pla tot feliç... com bé diu es títol d'aquest post:

SNOWBOARD PURA VIDA!!!

6 comentaris:

Marc ha dit...

Jojo Gaspi, enorme post!
A fer ràbia a matar, així m'agrada...! Per cert ULTRABONA sa foto des punt negre, realment pareix treta de ses pàgines guarres que tots visitam assíduament...

I no són guapes ses INEF's?

tofito ha dit...

1.- gran afició akesta de sa neu tot i que a mi me fa una puta porada
2.- sobra molt de punt negre no?

Anònim ha dit...

Que bé gaspi, molt xulo tot es tema d'snow!
Xcert se que to dic sempre pero si despres de pasko encara i a neu i tornes a pujar me venc fijo !!

Pibe

Marc ha dit...

Gaspi, mos has d'aclarir un tema...
Part de sa cofradia ha estat commentat amb profussió i alegria sa BLACK-POINT-PICTURE, i fins i tot hi ha hagut diferents cofrares que s'han atrevit a plantejar sa possibilitat de que s'hi intueixi una half-pipe (emprant termes snowboarders) més que contenta. No voldria malmetre (no seré jo qui negui es dret a ensenyar sa pipa en es personal) però m'agradaria que te pronunciessis per aclarir un dubte que se remou per dins ets estomacs de més d'un cofrare....

Anònim ha dit...

li surt un tros de pipa!!

Gaspi ha dit...

Half pipe?? que va!! pero si realment vaig haver de posar aquest pedazo de punt negre per tapar-ho tot!! i per no deixar en evidència a tota sa cofraria claro.. (o casi tota). jaja.. en voler feim unes termes penya! aunque estic acostumat a anar-hi amb famelles (sa que va fer sa foto per exemple) pero wenu, unes termes de cofrares NPFGM :)

PD: Pivito.. no se si haurà neu.. però com n'hi hagi, per descomptat que estare alla i estas convidat. Ja ho saps putilla!!

Auauuu.. per feina!!