7 d’abril del 2008

Laporta's way



Grans hits:

"...y me estan embaucando a algunos de ustedes!"

"O sea que... Al loro! Que no estamos tan mal, hombre!"


Per compensar, vos deix una cançoneta que, mira tu per on, ha guanyat s'Oscar a sa millor cançó aquest any. Està inclosa dins sa BSO de Once (pronunciat en anglès, "Uans"), molt recomanable peli que vàrem poder disfrutar Divendres passat en es Méliès.





Es cantant (i protagonista de sa peli) té una veu que me recorda muy mucho a sa d'un altre crackot de sa nova cançó melòdica, mestre Damien Rice. Aquí una prova concloent:



Curiosament, sa cançó primera (Falling Slowly és es seu nom) també me transporta (per similituds harmòniques evidents) a un altre hit d'una cussa vella i una de ses precursores de tota aquesta generació de músics relacionats, d'una manera o altra, amb aquest estil acústic/melòdic/sensible/romàntic: na Tracy Chapman. Look, look!



I, ja que estàvem amb es tema, aprofit per recomanar-vos es visionat d'una de ses pitjors pelis que he vist a sa meva vida (per tant, una experiència realment gratificant), que vaig tenir sa sort de gaudir ahir capvespre a sa seu cofràdica de Gran Via/Rocafort: LA MÁSCARA 2.

Basta veure lo que diven ses crítiques de Filmaffinity per fer-se una idea aproximada de lo profunda de s'experiència...:

  • "...lo que estás viendo no es cine, sino una mierda más grande que la cara de los productores"
  • "En definitiva, horrible, un ejercicio masoquista, y desde aquí lo propongo como el método ludovico del nuevo siglo, para La naranja mecánica 2, por si acaso Kubrick resucita"
  • "...ha sido la hora y media más desperdiciada de toda mi vida."
  • "...estúpida, ridícula, tonta, bodria, absurda y mala con ganas."

7 comentaris:

Bruno ha dit...

el embaucador que lo desembauque, buen desembaucador será.. "y eso no me gusta, eso no me gusta nada!" Lo único que falta es que llegue un platillo volante y se lo lleve..

Xavier Peña ha dit...

Que li donin pes cul a n'el Barça, a mi m'interessen temes més serios: és cert que sa deesa de sa setmana és cosina d'en Manti?? Iavonera???

cuads ha dit...

uy, uy, uy...crec q li queda un bon trecho per arribar a ser president de sa generalitat amb CIU..com li molen ses llagostes..per jo està a un click de ser eliminable.

pd: a ver, una cosa q me té preocupat, akest pibonazo(pibonato amb remota potència)se suposa q es família den manti. Quan l'he vista he pensat q algú s'havia extraviat a shospital es dia de neixer. Pero pensantho bé qda clar q no té akell gen puig característic, a primera vista, per lo tant es de família de pare. Es meu raonament acaba amb q s'única similitud q veig a sa deesa des segle i en manti, és es tamany sobrenatural de ses mames d'ella i es membre d'en manti (comunment conegut com es bitxo d'en manti o sa botifarra transgènica i/o mutant)

Marc ha dit...

Jojo, enorme Cuads, no m'havia fixat en sa similitud...

Al loro!

Marc ha dit...

Al·lots, tenc sa mica més d'info sobre sa primísima:

- Per començar, dos retratos més: 1 i 2
- Després, se veu que sa fiera també deu ser família den Monx i n'Uri, sentint es seu nom: Irene Torres Ledezma
- I, per acabar, aquí un vídeo "digali" pujat de to on sa senyoreta mos ensenya ses seves virtuts com a ...












...presentadora...

monxo ha dit...

Pero se veu d'una hora enfora que és familia meva i de n'Ori!!!!

Llorenç de Pina ha dit...

Idò li pots dir que t'acompanyi... mamón!
Mira que tenir cosines així i venir amb sos penjats amb que vas comparèixer sa darrera vegada!!