6 d’abril del 2008

Súper Sunday!!!

Dos partits, dues victòries. Fácilmente!!!.

I és que és així senyors, els Buidadotes varen superar el súper Sunday amb molt bona nota. Primer, derrotaren als Tramuntana Six 6-3 i, acte seguit, guanyaren als Rodets per 8 gols a 5, en un matx disputadíssim i on, per uns instants, l’equip verdesc va reviure el malson de la remuntada de la primera jornada (després d’un 3-0 a favor, els rodets es posaren 3-4 al marcador). Tot i així, els integrants de la plantilla verda pogueren prendre’s la seva particular vendetta; en referència a la humiliant derrota que els vermellencs lis afligiren als verdescs a la primera jornada d’aquesta lliga en uns horrorosos darrers 10 minuts de partit que feren encendre totes les llums d’alarma.
Així doncs, només queda felicitar als sis integrants de l’equip que es presentaren a la cita i que, superant la calor, el cansament i la ressaca, aconseguiren fer-ne, d’aquest, un dels equips més punters de la classificació. Un equip, els Buidadotes, que aquest any si han demostrat estar a l’alçada de la seves expectatives; rentant, de la mateixa tacada, la mala imatge que deixaren a la competició regular de la passada temporada on, el temps ho ha demostrat, pagaren la novatada.

8 comentaris:

Marc ha dit...

Sa junta directiva de sa LEE espera una portada a s'altura de ses circumstàncies... Enhorabona Buiders!

PD: Diumenge perdreu...

Paunovik ha dit...

bona bona!!! Eu hem surat bastant bé!

Ara diumenge qui ve toca derbiii!

Té cuadros, es número de ca meva: 933299299

Artur ha dit...

Enorme gesta Buiders! mos vareu DA! Magico Cuadros estrella de sa jornada

Anònim ha dit...

Es Buiders necessitàvem superar es supersunday després de s' amarga derrota davant es xapetes. Aquesta victòria mos es molt positiu per afrontar sa propera jornada sense l' aranya Monxo, porter de la jornada! sion

xavi santvi ha dit...

sa mica de comment via wii... amb so mando m.v.e escriure... no+ dir que estic aplicant-me cremes a la cama x star a punt pel derby, mestre cam mhi va deixar anar una magnifica descarrega la setmana passada.

company ha dit...

Bona Buiders! S'han cumplit ses previsions i vos heu fet amb es 6 punts d'una "tacada" (estadística per poder contar a nes nets; dues hores, sis punts).
Ara toca setmana prèvia a nes de derbi amb el Barça per allà enmig i diumenge és es dia D. Personalment, vos dón sa "vitola" de favorits veient com arriben es dos equips a sa cita. Crec que per fer-vos amb sa segona plaça haurieu de guanyar es dos partits que vos queden, Gerris i News i guanyar-mos de més de tres gols (6-3 a sa primera volta si no vaig malament) per surar es golaverage particular.
Venga, a arribar amb tot per diumenge i llàstima de sa baixa des Zamora Monx, que jugar contra ell sempre és un alicient més.

Paunovik ha dit...

Senyors buiders!


Proposta a fer: vegent que diumenge hi ha un partit crucial i que mos falta es nostro estimat porter...he pensat que se podria fer un fitxatge a sa porteria de cara a n'es partit contra es gerrets (i ja que darrerament eu passam bastant puta per ser 1 o 2 canvis...), tenc un colega de Manacor (n'Andreu) que segur que passarà gust de venir a fer de porter si li deim.

En vista de que tots es equipos (o casi tots) han fet qualque fitxatge "tipo allegado a nes darrer segon", no veig pq noltros no eu podem fer...


Bueno opinau i decidiu. Jo domés faig sa proposta.


Au. Saluuuuuuuut

cuads ha dit...

backenpauer, sa teva proposta ha estat aprovada.