30 d’abril del 2008

Matías el humilde: CAÇAT!

Sí, al·lots, es creador de ses mítiques frases Facilmeeente! (evolucionada a Facilmaaanti!), Me sobra el dinerooo! o Me los paso por la piedraa! està a sa presó. Després d'infestar sa xarxa amb ets seus vídeos on ensenyava sa seva col·lecció de bòlids, sa policia s'ha presentat a una de ses seves famoses pikes i ha ficat a ell i a 14 colegas més dins sa presó. Aquí vos deix qualcuna que altra perla de sa notícia que ve avui a El Periódico.
ELS BÒLIDS Matías el humilde, amb un Lamborghini
Si es busca a Google Matías el humilde apareix en segona posició una referència que el qualifica així: "Un mite a la xarxa". I és cert. Matías Bibiloni, el mallorquí de 31 anys que respon a aquest sobrenom, apareix en 225.000 pàgines d'internet plenes de les seves barroeres fanfarronades i carreres il.legals de cotxes i motos. Ha estat així fins que la policia l'ha caçat com a cap d'un grup de 15 bojos del volant que organitzaven competicions amb vehicles de fins a 500 cavalls en què es feien apostes que arribaven als 1.000 euros. Tots 15 han estat detinguts a Palma de Mallorca per conducció temerària o suïcida i poden ser condemnats a penes de fins a cinc anys de presó. Els seus rutilants vehicles han estat requisats.

El parc mòbil amb què comptaven els detinguts és impressionant: 12 cotxes esportius de cilindrades superiors a 200 cavalls i de preus que ronden els 36.000 euros. Però la potència de sortida no era suficient. Tots estaven trucats. Els seus sistemes electrònics havien estat modificats per aconseguir un increment de potència del 20%. Però tampoc n'hi havia prou. També mesclaven el denominat gas del riure --òxid nitrós-- amb el combustible. Així aconseguien un efecte similar al de la mescla que porten els reactors dels avions.

La policia calcula que l'estrella de l'escuderia --un Lamborghini Murciélago de 500 cavalls propietat de Matías-- podia arribar gràcies als trucatges a una potència real de 900 cavalls i superar els 300 quilòmetres per hora.
I és que Matías Bibiloni no només era el cervell que dirigia l'organització de carreres sinó el pilot més imbatible. A més del Lamborghini Murciélago --un vehicle mític que agafa el nom d'un toro de la ramaderia Miura indultat el 1879 per la seva bravura--, disposava, entre altres, d'un Dopper Vipper, un Toyota Supra i un Audi Turbo.
També va ser l'estrella la nit de les detencions. La policia es va presentar amb diversos cotxes camuflats i amb agents de paisà barrejats entre els espectadors a la carrera il.legal convocada per dissabte passat a la matinada. Després de gravar les primeres pikes --així anomenen les curses els detinguts en les seves converses-- i els seus protagonistes, els agents van detenir 14 implicats, però Matías va envestir un cotxe patrulla, va atropellar un agent i va poder fugir. Va ser detingut dilluns pels delictes de lesions i atemptat, a més de la conducció temerària o suïcida.


El principal instigador de les carreres il.legals no ha estat anomenat l'humil per casualitat. Les bravates que deixa anar en els vídeos desfan qualsevol dubte. "Em sobren els diners", "et donaré una hòstia a 300 quilòmetres per hora" o "em passo per la pedra la gent que té Levos, Subaru i Honda" són algunes de les seves fanfarronades reproduïbles en lletra impresa. La policia va localitzar prop de 150 vídeos de curses on es posa en perill la vida dels conductors i altres usuaris de la via, però ara ja no es poden localitzar a Youtube. Els agents s'han encarregat de retirar-los.

Matías Bibiloni és fill adoptat d'un adinerat constructor mallorquí. Els seus ingressos provenen, en principi, d'una botiga d'informàtica, encara que havia estat detingut dues vegades per piratejar videojocs. En un vídeo es vanagloria de traficar amb droga. "Me'n vaig, que he de vendre una mica de farlopa per pagar el nou embragatge", s'acomiada.



Enorme es puta Maties Bibiloni.... Vos deix es vídeo mític, que quedarà per sempre en es nostro record



Futbol? Què és es futbol?

4 comentaris:

Bruno ha dit...

sabes como se llaman los demás detenidos?

Xavier Peña ha dit...

Sa detenció d'en Maties a ses notícies:
http://www.youtube.com/watch?v=afipH7Xccsw

Marc ha dit...

Facilmente! Es enorme aquest video! Com els hi mola sa carnaza en ets informatius...

Edu ha dit...

Si os fijais en el video, en el 1:18, donde bajan las motos, es la cuesta del Frutas Servera de Cala Millor...