28 d’abril del 2008

Nike add (by Guy Ritchie)

S'homo de na Madonna (i director de pelis com Lock & Stock o Snatch) es s'autor des darrer anunci de Nike. Una flipada més d'aquesta marca, que segueix en la cresta de la ola amb lo que a anuncis molons se refereix. És en Van Persie? És un anònim aleatori?



Art, se veu que és que has penjat tu i aquest tenen certes diferències. Por que sera?

Apart d'això, vos deix unes reflexions sobre es llinatges de sa cofradia, extrets d'aquesta super web de s'institut nacional d'estadística.


  • Es llinatge Canovas prové amb total seguretat de Múrcia, ja que allà és on hi habita més des 50 % de persones d'Espanya amb aquest llinatge. A ses Illes només hi ha 325 persones amb Canovas com a primer llinatge. Es meu segon llinatge, Fons, és més extès a València, encara que ses Illes Balears és sa segona província on hi ha nascut més gent amb aquest llinatge com a segon.
  • Per poc marge (unes 5o0 persones), València és sa província amb més persones amb primer llinatge Company, seguida de ses Illes Balears.
  • Es llinatge Vallejo està uniformement repartit per tot s'Estat, no així es Senger, ja que només 4 persones nascudes a Espanya el tenen com a segon llinatge. Una altra cofrare mig alemana, na Clàudia, només comparteix es primer llinatge (Guth) amb 3 persones més que hagin nascut a s'estat espanyol. En canvi, 4 persones nascudes a Espanya (apart den Nato i en Sandro) tenen com a segon llinatge Schultheis.
  • Casadevall, como no, té majoria a Girona, i només 654 persones el tenen com a primer llinatge. De Ribas, en canvi, n'hi ha més a ses Balears que a Girona.
  • Cuadros prové de Jaén (1000 persones el tenen com a primer), i només hi ha 55 persones nascudes a ses Balears que el tenguin com a primer llinatge.
  • Tot i haver-hi més Bonet nascuts a Barcelona que a ses Illes, sa diferència és tan mínima que se pot dir clarament que, en percentatge, són majoria es balears. Quelcom similar passa amb es llinatge Vives, amb més persones de Barcelona que el tenen, però amb ses Balears com a segona província.
  • Es tentacles de sa família Puig provenen de Barcelona (47% d'ells) i, de fet, aquest no és un llinatge massa usual a ses Balears, ja que només 900 persones se diven així. Tots família den Manti, fijo. Curiosament, és també BCN on han nascuts més espanyols amb es llinatge Julià.
  • Tampoc hi ha massa Parera a Balears, només 212 nascuts aquí el tenen com a primer llinatge. Barcelona és sa província on n'hi ha més, amb molta diferència.
  • Contràriament a lo que se pugui pensar, es llinatge Nebot és majoria a Castelló, i no a Balears, on només 193 persones el tenen com a primer.
  • Barcelona és sa seu des Cos, un llinatge poc usual, encara que hi té un important enclau a Cantàbria, amb un 20 % de Cos nascuts allà. Rusinès és encara més estrany. Només 72 persones a Barcelona i 6 a sa resta de s'Estat el tenen com a segon llinatge.
  • Sala és un llinatge essencialment català, amb presència majoritària arreu des Països Catalans, i amb només 326 persones de ses Illes que el tenguin com a primer llinatge.
  • Un llinatge cofrare realment curiós, Abraham, està localitzat majoritàriament a ses Illes Balears, amb 227 persones que el tenen com a primer llinatge. Molt enfora queda Ciudad Real, sa segona província amb més Abraham, amb 61.
  • Encara que està molt repartit per tot s'Estat, Barcelona és sa província amb més Torres. Balears es sa 6a provínicia, després de Madrid, Jaén, Sevilla i Málaga. És també a Barcelona on trobam més Vallés. A ses Balears, 388 persones el tenen com a segon llinatge.
  • Segons aquesta web, només 2 persones (!!!) nascudes a Espanya tenen com a primer llinatge Fregapane. Frega, coneixes s'altra? Residents a Balears (tants natius com no) n'hi ha 8 amb aquest llinatge (totes com a primer llinatge, obviously).
  • Tant Viñas com Castells són majoria a Barcelona, i a ses Balears n'hi ha una presència testimonial.
  • Hi ha molt Fuster a ses Balears (1770 de primer llinatge), però és València sa província on n'han nascut més.
  • Només hi ha 86 persones nascudes a Balears amb es primer llinatge Otero, curiosament no moltes menys de ses que varen néixer a Badajoz (390), no xerrem ja d'Orellana la Vieja.
  • Es llinatges Capó, Llinàs, Aguiló, Sureda, Llull, Cabrer, Oliver, Melis, Vaquer i Barceló estan localitzats majoritàriament, com podeu endevinar, a ses Illes Balears.
  • Però és que tant Caldentey com Massanet, Servera, Galmés, Quetglas, Cladera i Terrassa tenen més d'un 85 % de persones nascudes a Balears, o sigui que casi se pot assegurar que són llinatges creats a ses Illes. De fet, es llinatge Terrassa només se localitza a Balears (77 persones el tenen com a segon) i a Barcelona (només 5), segons sa web.
Per acabar, vos apunt 4 frikades/curiositats que aquesta gran web treu a sa llum.
  • Hi ha més de 2.000 Cabras (37 a Girona amb Cabra de primer llinatge), 189 Burros, 3.500 Gatos, 3.000 Loros, 430 Ratas, més de 45.000 Corderos, 11.500 Vacas, 29 Bichos, 101 Moscas (6 a Balears), 13 Mosquitos, quasi 2.000 Arañas...
  • Hi ha 329 Cojos, devers 3.000 Sordos, només 9 Tuertos, 113 Cortos, 12 Lerdos (jojojojo)...
  • 15 Pollas i 15 Merda's (hi haurà qualque Pep?),
  • Hi ha 16 Odios (quin mal rollo) i 118 Muertes (megamalrollo)...

Au, vos deix! Bon pont!

18 comentaris:

Bruno ha dit...

..m'ha sabut greu Marc, que no t'enrecordessis de cap des meus llinatges.. ya que debo ser una de las personas que entran más en aquesta pagina. Gracis, adeu

cuads ha dit...

molt bo lo des llinatges...me ked amb lo q seria es meu llinatge ideal..rollo noble...

Joan Polla de Muerte

Nate ha dit...

q grans es llinatges i s'anunci

Edu ha dit...

Enorme el tema de los anuncios... El tema Otero pinta a Norte de España que te cagas...

A Joan Polla de Muerte, vamos a sumarle Eduardo Polla de Burro...

Marc ha dit...

Hombre, un Marc Mosca Merda no pot fer gens de mal...:P
M'he deixat en Brunx i en Penya, I'm sorry, no és fàcil ser es Caudillo ses 24 h des dia... Pinilla que mas?
P cert, Le Pen, tu eres Peña originalment, no?

Xavier Peña ha dit...

xDD Com a fill de pare berciano (id est: natural del Bierzo), efectivament es meu llinatge va amb 'ñ'. I ni som famili d'en Tomeu Penya, ni en Tomeu Penya (originariament "Bartomeu Nicolau Morlà") és un Penya autèntic (ja sé que tu Marc ho tens mínimament clar, però ja que se xerra de llinatges ho aclar per si un cas xD). De totes maneres he de dir que crec que no m'ha ofès tant com a n'en Bruno això de no ser-hi inclòs :P Ademés, tenc sa impressió que de cap des meus llinatges, tot i que junts donen molt de joc, se'n pot extreure cap tipo de conclusió geogràfica.

Marc ha dit...

Pues què vols que t digui. Si cerques "pinya" voràs que només 14 persones a Balears el tenen com a segon (i 4 a sa resta d'Espanya), i només 9 a Balears el tenen com a primer (i 5 a sa resta d'Espanya: Barcelona)...
Es un llinatge megapoc comú! Vos extinguiu!
Això sí, no hi ha cap Pinya Pinya en el món...
Bruneschi, hay 25 PINILLA nacidos en Balears. Cuantos de esos seran argentinos?

Marc ha dit...

Dios, aquesta pagina es una puta droga. Hi ha sis persones amb es llinatges Pájaro Pájaro!
I comptant que hi ha 881 persones amb es 1r llinatge Pájaro i 4918 amb es segon llinatge Espino, fijo que hi ha un tal Pájaro Espino!
I ATENCIÓ perquè hi ha 52 persones (sa majoria nascudes a s'estranger) amb primer llinatge CA (1 persona Ca Ca jojo), llàstima que no hi hagi ni cristo amb es llinatge VELL...
Per cert, es llinatge més comú és García (casi 2.000.000 de persones), seguit de Fernández (1.000.000 de persones)

Tekiss ha dit...

Ho havia de dir!!
Aquesta pàgina és una bazofia!

Sa meva padrina és sa única persona amb Riera de Conias de primer llinatge i a sa pàgina no surt. Aquesta senyora ha tengut 8 fills; tots ells amb aquest llinatge com a segon i a sa pàgina només en surten 7... Algo falla...

Marc ha dit...

Jajaja, què gran Manti. Bueno, hi ha 1 persona censada fora de ses Illes amb aquest llinatge, a lo millor sa teva padrina està empadronada a Ceuta per "qüestions legals"...

Artur ha dit...

Marc te contest...no en tenc ni guarra, jo el vac veure a elmundodeportivo.com i vac anar a youtube i el vac riar a nes blog, amb es "comque" que quan el vac veure a nes blog me vaig donar compte que divergia lleugerament des de elmundodeportivo, que és es que tú has penjat...de totes maneres...avoneres! Supòs que es que jo vac penjar seria una versió que encara no havia acabat de ser definitiva, i dont knowusé

xisca abraham ha dit...

Molt guapo lo dels llinatges, pero lo que m'ha emocionat ha estat l'anunci de nike, quina canya!

antrax

Anònim ha dit...

el mal ya esta hecho Marc.. somos tres hermanos Pinilla nacidos de segundo, asi que 3 somos medio-extracomunitarios. Lo que siempre me he preguntado es si soy familia de Pinilla maravilla del Nastic, porque en mi familia hay bastantes calvits. de mi primer apellido, no dudo que viene de italia. Di Lella.
Me gustaria saber cual es el telefono de la pista de futbito, para alquilarla.. adeu si au. Ojo con Park, alomejor es baja.. que trabaja en el bazar de abajo de mi casa.

Marc ha dit...

Ostres, què empanat! No me'n recordava des Di Lella! Sou els únics Di Lella nascuts a Espanya! I sa vostra family és sa única Di Lella de Balears... A part, n'hi ha 7 més aperduats por ahí...
Lo den Park es conya, no?

Nirvis??????

Anònim ha dit...

puede ser, que la pagina diga que NO he nacido en España, cron.cretamente en Illes Balears? a von punyetes he nascut!!? teucoollons. seremos la semilla del apellido, que formara unas raices bien de s'illa entonces

Marc ha dit...

Sa página SÍ diu que heu nascut a Espanya. Lo que passa és que si hi ha menys de 5 persones ho posa a Resto...

Llorenç de Pina ha dit...

sí que es curiós es tema aquest des llinatges... tipo cercar coses rares...
pa cuando amb es noms? podrem algun dia saber si existeix sa mítica Eva Fina y Segura?

Curiosidades:
Mil i pico Pineros, bastant repartits; menos Piners i només a Madrid i Segovia; "de Pina" només a León i Madrid i de segon llinatge... però cap Pinero de Pina...

Es llinatges, segons com s'escriguin, canvien... com diu es Caudi, hi ha més Olivers a Mallorca, però en es cas d'Olivers analfabets (Olivé) són majoritaris a BCN

...en fin, lo que té ser un friki, desenfeinat, vago i maleante...

Xavier Peña ha dit...

Era Piña, no Pinya. I de Piña's n'hi ha de per tot. Empadronats amb 'ny' només hi deu haver mumare i qualcún més (jo no).