20 de maig del 2008

CLEE: Jornada 3

Sa lligueta prèvia s'ha acabat, i ja tenim ses semifinals de sa Champions decidides, així com es finalistes (a doble partit, recordau) de sa UEE.

Sa primera semifinal enfrontarà a ses Xapetes Taronges, que donaren sa campanada i apallissaren uns esgotats New's Team (9-3), amb Tramuntana Six, que aconseguiren sa classificació per semifinals in extremis, amb un empat contra s'Atlètic Buidadotes (3-3), que condemna es verdescs i els obliga a disputar sa final d'un títol menor com és sa UEE.

Sa taronja mecànica de ses Xapis va funcionar perfectament, i va demostrar que s'excel·lent final de LEE no era un miratge. Ara es cans vells per excel·lència des futbet a s'Eixample esquerre opten a tot (amb un encreuament relativament assequible) i compliquen sa vida en es vigents campions de sa LEE, que hauran de suar de valent per aconseguir es doblet.

Precisament es New's Team serà protagonista de sa segona semifinal des capvespre, que els enfrontarà amb uns FC Gerrets que se carregaren de moral amb una apabullant victòria contra R de Rodett (12-4). Aquesta victòria ha servit per oblidar sa vergonyosa derrota contra es seus eterns rivals es Buiders, i a per aconseguir es primer lloc des Grup Daurat. Sa llàstima és que es teòrics favorits de s'altre grup, es New's, varen punxar, i ara se presenta una semi que se podria veure com una final anticipada, ja que enfrontarà es dos primers classificats de sa LEE.

Per acabar, a les 19 hores se disputarà es partit d'anada de sa UEE (UEFA de s'Eixample Esquerre), on vorem un apassionant duel entre es colistes des Grup Vermell (i de sa LEE) Àngels den Tomeu, i sa decepció d'aquest any a sa CLEE, uns Atlètics Buidadotes que varen acusar sa derrota de sa primera jornada contra es Roddis i no varen poder esquivar sa pressió que comportava haver de guanyar sí o sí contra Tramuntana Six. Es colfloriers varen estar a un pas de sa gesta, ja que a falta de 4 minuts guanyaven 3 a 1 mercès a un bon gol des seu capi Fire Gurpegui, però dos xixarros de s'allegado Xavi Pilla acabaren amb ses esperances des buiders, que queden tercers de grup per culpa des goal-average general.

Per acabar vull fer una menció especial a s'únic equip que veu acabada sa seva temporada oficial, es nouvingut R de Rodett, que han protagonitzat una primera temporada realment prometedora, aconseguint es lloc a sa LEE i gran actuacions a moments determinats de sa temporada, entre ses que destaquen ses dues victòries contra es Buidadotes (estaríem xerrant de sa bèstia negra?) i un meritori empat contra es Gerrets. Llarga vida a R de Rodett i mos veim l'any que ve!


Resultats de sa jornada



Classificació final




Estrella de sa jornada

S'MVP de sa tercera jornada recau, aquesta vegada sí, i de forma indiscutible, damunt es component de sa plantilla gerrètica, mestre Xavi Santvi, també conegut com senyor Sentve, Sembei, Xanvi o "La locomotora del Llobregat". Es seu formidable partit contra R de Rodett, on aconseguí 6 gols, ajudà s'equip a fer front a una situació difícil a sa taula, i li ha atorgat a posteriori es títol honorífic d'Estrella de sa Jornada, que ha estat perseguint amb certa dissort durant tota sa temporada. Valgui avui, coincidint amb es seu vint-i-sisé aniversari, aquest homenatge, com a reconeixement en es mèrits adquirits durant ses seves dues temporades a sa LEE. Va per tu Galliminus!


Propera jornada




Per cert, hi ha hagut un canvi a ses semifinals respecte a lo que estava escrit en ets anteriors Excel's enviats. Es New's han demanat jugar sa seva semifinal a les 18 hores i, per tant, al final sa semi entre es Tramuntana Six i ses Xapetes Taronges se jugarà a les 17 hores, passant sa semi New's - Gerrets a les 18 hores. Esper que vos quedeu tots amb sa copla. Ah! Recordar també (per si hi ha algú que encara no s'ha enterat) que sa final de sa UEE se juga A DOBLE PARTIT!

1 comentari:

Artur ha dit...

Una llàstima no poder seguir en aquesta competició... L'any que vé hi haurà rodetts per tothom, no passeu pena!