17 de març del 2009

Se buscan modelos con ganas de gresca

Para compensar los cánones de belleza actual, Tyra Banks y el equipo de su programa “America’s Next Top Model” (la próxima supermodelo americana) tuvieron la brillante idea de hacer unas audiciones para mujeres que midieran menos de 1,73 metros, mínimo permitido por este duro y competitivo sector. Como puedes imaginar y con medidas tan estándar, lo normal es que cientas de aspirantes se agolparan para realizar la prueba de acceso al programa televisivo y acabara todo como el rosario de la aurora. En un momento dado, se formó una reyerta, que acabó con tres personas arrestadas, seis heridas y la calle llena de zapatos y restos de ropa.



Dones

5 comentaris:

Marc ha dit...

Déu quin puta estol.... T'has deixat comentar que s'avalanxa comença perquè qualcú veu fum sortint d'un cotxo i crida: "There's a Bomb!"

Bua ha dit...

Si hi havia sospites de bomba és normal es caos.
Si no... no ho entenc.
Totes aquestes volien ser supermodel americana? Segur q més d'un 80% no valien es collons d'un penjat.
:P

Sionel ha dit...

JO crec que ses que diven " there's a bomb" es perquè estàn nervioses i se volen llevar de damunt la mitat de ses aspirants! Si hi hagues avís de bomba no vos preocupeu que axi com són aquests americans, estaria a tope de seguretat i carrer buit, si vos fixau ho diven però sa gent segueix allà atrinxarada! nosé exactament quina és sa història real! però ses ties ho donen tot!

Sandro Llull ha dit...

Es el cotxe negre del principi del video, que treu fum, i els americans(que veuen moltes películes) ja se pensen que es una bomba. Clar, imaginat tanta peña i que algú de davora tu te diu "BOMBA", jo també partiria a corre.

rufire ha dit...

Què bé ets americans!! Un montón de gent i un/s cabron/s que crida bomba!I venga...