6 de novembre del 2006

En volem més!!!

The Buidadotes va aconseguir la primera victoria de la temporada en un autèntic partidas de futbet com marquen els cànons.
El partit va tenir de tot, gols, remontades, tensió, entrades dures, a destemps i sense intenció de jugar la pilota, nervis, faltes absurdes (pitades per l'equip contrari), qualque discusió, polèmica final (amb en Manti ficat pel mig i tot) i, sobretot, emoció.
L'inici del partit feia pensar que l'equip verdesc seguiria pels mateixos "derroteros" de sempre quan, mitjan la primera part, es va trobar amb un dos a cero en contra. No obstant, ahir si, l'equip va tenir poder de reacció i va aconseguir l'empat gràcies a dos gols obra de Juan Román Oriol Riquelme i Toni Villa maravilla Sureda.
Despres de la represa, Juan Palerm Sorín va marcar el tercer gol de The Buidadotes culminant una excel.lent jugada de'n Prosineski Llull, però Los Angeles d'en Tomeu aconseguiren novament l'empat amb una jugada desafortunada del porter que va tornar a fer encendre totes les llums d'alarma. L'extasis va arribar quan a falta d'un quart d'hora per acabar el matx, Sureda maravilla va fer pujar el definitiu 4-3 a favor de l'equip del magnat Roman Cuadranovitx. Els minuts finals varen ser d'infart per un equip que no volia veure com se li escapaven més punts i la por es va apoderar de tots els integrants de la plantilla que es tancaren al darrera al més pur estil Fabio Capello.
El millor del partit fou el croata Llull, encara que les aportacions dels jugadors del filial Xavi colsades Dani del Betis Pilla Rollos i, sobretot, Toni maravilla foren crucial per a la consecució de la tan esperada victoria.
Des de la redacció de s'esport només desitgem que aquest sigui l'inici d'una bona ratxa que porti a l'equip verd a ocupar els llocs més alts de la classificació.
Davant d'algunes veus crítiques externes que diuen que The Buidadotes neccessita amb caracter d'urgencia la figura d'un lider, només podem contestar que, vist lo vist ahir sobre el terreny de joc, queda demostrat que, amb bons o dolents resultats, la millor figura de l'equip és la seva compactació com a grup, on els seus integrants, a part de companys, son també amics que s'entenen dintre i fora dels terrenys de joc.

Per la seva banda, els Gerrets varen aconseguir una altra aclaparadora i fàcil victoria que demostra que, ara per ara, son un equip que es troba un esglaò per sobre de la resta, executant un futbet ràpid, contundent, eficaç i bonic.