6 de novembre del 2006

Festival gerrètic i primera gran victòria dels Buidadotes

Agencia ESE

Jornada rodona per als equip de sa comarca llevantina que guanyaren els seus corresponents partits amb una gran demostració de joc i intensitat.
  • Els Gerrets 12 a 1, amb Toni Cànoves i a mig gas.

La jornada començava amb un enfrontament entre els Gerrets i els Joves Tenres. A priori l'equip negresc sortia de clar favorit després d'haver encadenat dues victòries consecutives. Un atractiu afegit del partit era la inclusió a la llista de convocats del mític Toni Cànoves (gran jugador, millor persona i pare i tio de dos dels integrants de l'equip) que va aportar les seves dots futbolístiques a l'equip gerrètic. Per altra banda, els Gerrets contaven amb la baixa de n'Andreu "puceu" que amb febre va caure de la convocatòria el vespre anterior.
El partit aviat va estar encarrilat i els Gerrets dominaven a la mitja part per 3 a 0 sense haver patit gaire. Al final un 12 a 1, resultat que confirma la bona ratxa i consolida l'equip a la part alta de la classificació, amb possibilitats de lluitar per una plaça de Champions.
Destacar la gran actuació de Xavi "Sanvi" que amb 5 gols va ser el màxim realitzador. Degut a la inclusió de Toni Cànoves, el capità Xisco, tancament per excelència, va tantejar la posició de lateral, fet que va resoldre amb gran solvència col·laborant com sempre amb les tasques defensives i contribuint amb 3 gols a la victòria del seu equip.

  • Els The Buidadotes aconsegueixen la primera victòria!

El partit no s'intuia fàcil. Partit molt igualat, rocós i ensopit amb moments de tensió i joc dur que finalment es va decantar cap a la major qualitat de l'equip verdesc.

Els The Buidadotes tenien les baixes del capità Cuadros i de Fire (amb compromisos internacionals) i de Gaspar (lesionat). I van optar per reforçar l'equip amb en Toni Sureda i en Xavi "pilla", dos reforços molt ben estudiats i que van ser determinants per la victòria.

El millor del partit la victòria molt necessitada per l'entorn verdesc i segurament Toni Sureda, que amb una entrega pròpia d'un ca vell se va carregar s'equip a s'esquena i va decidir l'enfrontament amb les seves accions. El pitjor, segurament l'anarquia del joc verdesc que reclama a crits un líder.

2 comentaris:

Xisco ha dit...

Fotos by Sector crític que sempre estàn allà donant es callo. Aquesta afició val millons!

Marc ha dit...

gran xico, grans gerrets, grans fotografes i gran ca vell!
cami cap al lideraaaat!