7 de novembre del 2006

Noves tecnologies

Se fa saber que:

S'està gestant un projecte a mig plaç que consisteix en sa gravació íntegra en vídeo des derbi The Buidadotes - Es Gerrets que se celebrarà a sa segona volta de sa lliga de s'Eixample Esquerre. S'encarregat de tan magne aconteixement serà en principi en Xavi Banyo, conegut per films com La muerte y el vagabundo o el remake de Reservoir dogs. Sa càmera utilitzada l'aportarà, com no, en Xisco P. Ramírez, president-fundador-propietari de:
  1. Es Gerrets
  2. Es G-6
  3. Sa MD-Corporeixon
  4. Es cicle de cinema "digali" clàssic
Una vegada enregistrats es 50 minuts de partit, es nostro estimat Xisco P., utilitzant ses seves suposades dots amb es Video Editor Visual System in the Page Gromenauer, editarà ses imatges, en farà un resum que "ríete tú" des de El día después, el penjarem al Youtube i posteriorment el treure'm a sa llum mitjançant aquest meravellós invent que és es Blog des cans vells.
S'accepten tots tipus d'idees, crítiques, ocurrències i aportacions vàries que contribueixin a fer d'aquest un projecte il·lusionant, que contribueixi a augmentar es nostro esperit imaginatiu, es nostro nivell d'autoestima i sa nostra recerca des plaer pur i dur.

Que vagi bé.

Marc

3 comentaris:

tofito ha dit...

s'ha de fer com a akests documentals de futbol q surt un tio q li demanen sobre es tema assegut a la part dreta de la pantalla i es va enllaçant amb testimonis d'altre gent tipo la pelota vasca

Xisco ha dit...

ni Milos Forman, ni Steven Spielberg ni Pedro Almodovar, oscars a balquena pes nostro film!!!

cuads ha dit...

jo just deman una escena relentitzada d'en fires i festes pegant un crid i dirigint s'eguip amb es braç...

(i per favor seguiment intensiu a nen manti per fer un reportatge tipo gravessen....."hoy manti llegaba contento al campo...")