18 de desembre del 2006

Enquesta pellosa!

Estimats membres des blog,
escric per posar de manifest el meu total desacord a la merda d'enquesta q ha redactat el nostro, cada pic menys estimat administrador Canoves. Ja li vaig comunicar anteriorment que no m'agradava gens la seva poca imparcialitat a la hora de confeccionar l'enquesta, en les quals evidentment mai hi haurà una referència a la seva pròpia persona, però aquest pic ha arribat massa enfora i sa meva indignació es total i absoluta.
Per això, em dirigeixo a nes molt honorables buidadotes i tota gent de bona fe per fer un boicot en tota regla a aquest ridícul d'enquesta. Evidentment, crec q sa millor manera serà no votant cap opció.
Ja posats a comentar-la trob a faltar com una de ses coses més destacables la jugada q el senyor fire coneix molt bé i en la qual va donar tot un recital de ca vell, saber i estar i de kaiser de sa defensa. En Canoves, en un u contra u amb en fire va intentar desbordar-lo però en fire no només li va llevar sa pilota, si no q va fer una mitja volta i va sortir amb la pilota controlada de dins s'area al més pur estil Beckenbauer. Tot i això, lo millor va ser es gest de l'aranya alhora de prendre-l'hi sa pilota: aixecada de braç (rollo ves a prendre pes cul) i un "venga hombre" (tipo fa una estona q t'arrosegues pes camp i encara m voldras fer un traje).
Au au buidadotes no mos podem deixar trepitjar d'aquesta manera. A por ellos!

27 comentaris:

rufire ha dit...

Vergonyosa enquesta!!!Té un clar color negros que es ridicul!!!Es mereix un clar boicot i no em dignare a votar. Com ha dit en Nato, recolzem s'abstinència de vot en favor a unes enquestes menys "negresques"

PD: gràcies Nato pes comentari de sa jugada. Això va dixar en ridicul en Cànoves, ja que sap que no estic a nes millor moment de forma i mel menjar amb patates!!!!jajajajaja

PD 2: per cert, sa nostra aspiració encara segueixen sent es playoffs per molt que es llerets alia "bosses de basura amb aroma a floretes" vulguin dir.

PD 3: Ses discussions que puguin sorgir a nes camp nomes son per millorar i no per criticar. Amunt Buidadotes que ara es es moment de treure pit i orgull!!!

Marc ha dit...

1)Tenemos que provocar que la encuesta posterior al derbi sea:

"¿Que jugador bolsabasuráceo fue mas humillado en el partido?"

Publicat per Edu (Yihad!) a les 11:57

2)Marc dijo...

edu, me comprometo a poner esta encuesta en el caso hipotetico de que nos ganeis (ya no digo que nos humilleis...)
eso si, si perdeis, ya sabes lo que toca.

4/12/06 12:19 PM

3)Edu (Yihad!) dijo...

ok canovas, me parece justo y buena idea... Aunque sabes como quedará la cosa...

Canovas 0%
Company 0%
Manty 100%

etc, etc...

4/12/06 12:56 PM


PD: Xerra amb es teu cap de premsa si tens algun problema amb ell...No se com encara no t'has enterat que es propòsit d'aquesta s'enquesta no és que guanyi un o altre resultat, es boicot no borrarà ses preguntes.

Edu ha dit...

Canovas tiene razón, estoy contigo... Y en vez de llorar por la encuesta (nenazas!), vamos a replantearnos porque somos todo una Real Sociedad. Si hay una encuesta así, es por que nos hicieron un puto traje, con chaleco y todo.

Marc ha dit...

plas, plas, plas...
Edu que conste que te he metido en la encuesta a modo de homenaje, ese palomita fue de culto...

xavi santvi ha dit...

Una grandiosa enquesta i una gran reacció de n'edu que demostra que sap estar a les dures i a les madures. Jo ja he votat, i si, penso que un parell de gols més haguéssin caigut si hagués pogut estar per allà.

Marc ha dit...

jaja, santvi joer, aquesta resposta era perquè la marquessin es buiders...:P
per cert, que ja hi ha gent que m'ho demanat i encara no ha sortit per enlloc, es resultat des partit d'ahir es Gerrets 8 Buidadotes 3

xavi santvi ha dit...

Si ja m'he adonat del petit problema de persona verbal que em suposava la opció...però, comprendes la filosofía?

marco ha dit...

a s'enkesta falta "kin system", que de fet és lo únic que podem dir es buidadotes. Per cert, sa pilotada den cuadros...lleig (pobre manti, rebent sempre de per totes bandes)

monxo ha dit...

Jo no record a en Ronaldinho, Eto'o, Deco i companyia ridiculitzant al Madrid despres de sa humillant pallisa que li va pegar l'any passat al seu propi camp. Si, vareu passar es rodillo per damunt nostro, però sa de saber guanyar no?
Per cert, sa pilotada a en Compi (ca vell que apreci molt) durant sa "invasió" va ser culpa meva. Ja vaig demanar disculpes tot d'una, però be, ho sento compi, no era sa meva intensió fer mal a ningú, de fet, no volia ferir a ningu. Va ser una nedada que no hauria d'haver fet, però be.

Marc ha dit...

S'ha de saber guanyar, i s'ha de saber perdre (cosa que ahir dubtava pero que vegent es comments de n'edu, marco llull i monxo comprou que si)...
Que tiri sa primera pedra qui cregui que es Buidawaves haguessiu fet menys sang de sa que hem fet noltros si haguessiu guanyat...
Crec que s'enquesta no ridiculitza a ningu, i respecte a lo den Ronaldinho , Deco, Eto'o, tampoc he vist mai a s'As un fotomontatge d'ells tres a un club gay, aquí lo políticament correcte no existeix (ni ha d'existir, que cony!)

Nate ha dit...

es post de sa penya es una cosa i lo q es s'enquesta de sa pagina web q ens representa a tots (buidawaves i gerretots) es un altra cosa.
Jo no xerr de q sa vostra victoria no fou merescuda ni molt menys, ja q mos vareu guanyar ben guanyats i supós q amb en santvi encara podria haver estat mes greu, es problema canoves es q tu fas d'administrador de s'enquesta i no d'enquestador jerrètic. Supós q ja actues rollo polític q en comptes de representar a nes poble nomes mira pes seus propis interessos: pur egoïsme!
en definitiva, al menys trob a faltar opcions d'una vessant mes buidadora i menys "redículs" (repetits fins a en 3 opcions) pq com ja he dit abans només veus es ridiculs q t'interessen

Aquesta es sa meva opinió fieres

Tekiss ha dit...

Vallejon! era dificil posar opcions més buidadores a s'enquesta. Dona-li ses gracies a nen Canoves per haver posat "rediculs" en lloc de "humillacions".

I estic completament d'acord amb en Canoves quan diu que sa sang que haguessin fet es Buidadotes hagues estat molt més grossa (ho dic des de es coneixement de viure a sa seu Buidadota)
Ses opcions buidadotes com a molt haguessin pogut ser:
-Es Gerrets mai han fet més de 10 gols a ses Buidadotes.
-En Manty no va rascar bolla.
-Partidàs des buidader: ... (posan un tu Vallejo, perque a mi no me'n surt cap)
-etc, etc,

I,,, en fin, objectivitat a partir de ses proximes enquestes, perque a aquesta rapau! No haguessiu perdut, nedadors!!

company ha dit...

Reconec que s'enquesta de sa setmana és bastant pelloseta, però bé, aqui se quedarà fins nadal.
Des partit d'ahir crec que varem demostrar ser un poc més cans vells des futbito, es primers tres gols ho demostren, i a partir d'aqui rodillo.
Lo de sa pilotada queda amb anècdota i punt. Monxo cap problema.

Enga mos veim a sa surtidota a matar de divendres per Manaclot

Company

cuads ha dit...

ei penya un parell de coses
sa pilotada q vaig fotre a nes final no tenia sa intencio de fer mal a ningu..en serio..lo q passa es q aquella puta pilota es una super tele de platjza i junt amb es meus problemes motrius se men va anar un poc...deman disculpes publicament..a nen manit ja li he demanat com a ell li agrada..regalant-li un comic...

tema partit: rodillo negra...

tema enquesta: si haguessim gonyat...bufff...en fin era d'esperar no mos hem de keixar people..pero aixo si, es un poc merda,,, podria ser mes system pero joder mos varen fondre a nes camp tenen un dret minim de fer sa enquesta q volen aixi esteia pactat...

tema rabona: vist lo vist...propos q apartir passem d'anar a per es play-offs, i q a partir d'ara just xutem a porta fent rabonas..si ficam dos gols sera tot un cisme a nes futbol...

tema derby: per loq a mi respecta s'acaba sa setmana d'odi...tornam a sa normalitat...una abraçada a tothom...

Marc ha dit...

Tercer i darrer comment, per part meva.
Nato, te'n pots anar per ses branques apel·lant a sa imparcialitat de s'administrador, i de fet estic d'acord amb tu en que ses enquestes han de ser imparcials.
Deixa'm que dubti, però, que sa teva reacció hagués estat sa mateixa si haguéssiu guanyat i es cap de premsa Eduardo hagués fet una enquesta "a su imagen y semejanza"...És més, crec que no hagués sortit cap Gerret queixant-se de sa parcialitat de s'enquesta...
Amb això, i vegent que es teus companys accepten sa derrota (i sa conseqüent enquesta), don per acabada sa polèmica.

Nate ha dit...

si es vera es pacte de q s'enquesta hagues estat sa q hagues volgut n'edu, en cas de victoria verdesca, no tenc cap problema. No sabia d'aquest pacte. Si es així he de dir q no tenc cap problema amb s'actual enquesta.
de fet votare sa palomita de n'Edu q va ser lo q mes m va marcar
Au idó disfrutau s'enquesta gerretos i punt i final a nes tema tb per part meva.

Nate ha dit...

I llarga vida al blog!!!
tot sigui per q sa penya s'emocioni i escrigui un poc...

Xisco ha dit...

Bona gent!

tema enquesta:
crec que és parcial, però com diu en manti que és difícil destacar trets dels Gerrets.

tema derbi:
Tenia por a n'aquest derbi, estava preocupat per sa magnitud que havia assolit i de fet vaig acabar una mica indignat per es comportament buidador, avui veig q ses coses han tornat a sa normalitat, cosa que m'alegra.

tema gerrets-buidadotes:
és hora de que mos calmem un poc i pensem que només som un grup d'amics que ha fet dos equipets de futbol, no sóm un Barça-Madrid ni un Betis-Sevilla. Un poc de rivalitat no fa mai mal, però massa és insana.

tema blog:
Segurmanet, els posts més indecents i sanguinaris són fets per mà verdesca. No imagin lo que mos hauria passat si arribam a perdre es partit, mos haurieu derribat durant no sé quin temps, crec que ara plorar els comentaris "humillants" que vos facem és pur victimisme. Tenim es nostro dret, i com a tal en podem fer ús si ho trobam necessari, no trobau.

Per lo demés poca cosa. Va ser un gran partit, tenc una cama blava made by Cuads i esper que ses coses se tranquilitzin una mica ara que tot ha passat!

PD: triangular a mallorca Gerrets + Buidadotes + Mallorquins?

Marc ha dit...

Ah, i per cert, canviant de tema, i trencant amb sa dinàmica conciliadora...

Tofito, a on te fiques?????

lluc ha dit...

estic dacord amb es partidet, gerrets, buidadotes i mallorkins.. mem si encara vos guanyarem noltros sense fer tanta remoguda!

a cuidar-se i fins aviat k arriba nadal!!

Anònim ha dit...

tofol


1.- A Gerrets en general: enhorabona per sa victòria

2.- A xisco Parera:
a.-)no cridis a sa calma q pareixes maricon
b.-)triangular en marxa deisme quan vos va be o ja ho organitzam quan siem per aki, 6x6

3.- A Marc Canoves:
no me cerquis q me trobaras i si me trobes voldras no haverme trobat

4.- a buidadotes:
si mos han guanyat mos han guanyat i punt, ses enquestes i altres histories entren perfectament a dins sa dinamica

5.- A gerrets:
q vos donin per es cul i no vos paguin, sobretot a tu manti

Anònim ha dit...

tofol

PD: a cuadros: nomes una `pilotada? vaja puta mariconada, com a minim se mereixien un toc a sa boca

Marc ha dit...

Ara anam, tofito, ara anam...
Dins lo que cap has sortit des pas, enhorabona...
És una llàstima que t'hagis equivocat de bàndol...

marco ha dit...

tampoc mos hem d'amariconar, com diria en company "mos hem de cegar més". No hi ha cap problema si tothom que participa al blog enten de que va tot, crec que és sabut per tothom que una conya és una puta conya, i qui s'ofen és perque no ha entès res.

"Los pajaritos cantan,
las nubes se levantan,
las flores en el campo,
dos monjas traficando.
El sol de la mañana
que entra por tu ventana,
rocío en el prado,
un niño violado.

La fuente y la doncella,
la luz de las estrellas,
poetas recitando
con la yugular sangrando.

Tus dientes como perlas,
tus ojos son zafiros,
el nácar de tus uñas,
y tus pies como pezuñas.

Te quiero y todo es hermoso.
Me quieres y todo es hermoso"

Marc ha dit...

toma ya!

Xavibanyo ha dit...

jajaja... KIN SYSTEM!...

(es que no tinc paraules tets!)

Lo vostre és espectacular... Si fessin un ranking de "número de trajes per comentari publicat", de tota la World Wide Web, estic segur que aquesta seria la primera... Amb diferència..

Visca els gerretots i amunt les buidadotes...!!!!

P.D.: i que tiri la primera pedra qui no hagi fet una bona buidadota amb un troç de gerretot, un bon dissabte, a les 6 del dematí?

Artur ha dit...

Vaia un tumbet Gerrètic (tumbet =samba mallorquina)