16 de març del 2007

UEFA pantomimas CUP

Ahir, va tenir lloc la pantòmima de competició de Copa de la UEFA. La representació "española" va donar bastant de si. Primerament, l'Español va rubricar un 4-0 inèdit contra el totpoderós Maccabi Haifa (avui he parlat amb un españolista i m'ha dit que es pròxim cruce és amb el Benfica, plenament confiat m'ha dit que pretenen guanyar 3-0 a casa i que després al camp del Benfica just hi haurà l'aguilucho-mascota per intenar una remontada...)(molt confiat).

Simultàniament s'estava jugant el Shaktar-Sevilla, on va destacar la poca convencionalitat alhora de marcar gols. Primer Matusalen (si aquest tio hagués estudiat primària per aqui, només pel nom, un bulling hagués estat allà) i forçant la pròrroga pel Sevilla, Andrés Palop (porter) va rematar sol de cap davant l'atònita mirada de tot un estadi.(emulant els cans vells Higuita, Chilavert per exemple). Un video n.p.f.g.m.

El locutor no se que diu, però sembla que l.v.e mantenir la serietat.

3 comentaris:

tofito ha dit...

jo crec q es positiu per el barça q el sevilla segueixki a la UEFA perq li vendran enormes 3 compticions alhora i haurà d'afluixar a sa lliga

xavi santvi ha dit...

Suposo que si, però tantmateix al Sevilla li ve enorme guanyar tots els partits de lliga que li queden. Pero tot ajuda.

tofito ha dit...

li ve enorme però noltros no es q aniguem sobrats