12 de març del 2007

Una de Varios

iepale, començament de setmana = sa puta peresa des dilluns = Una de Varios (per punts como no)...

1.- FC Barcelona

Dissabte tots esperavem una victòria a davant el Madrid que fes tornar sa confiança, tots esperavem que s'equip donés un cop d'autoritat a sa lliga però no va poder ser. S'empat del València i sa derrota del Sevilla a davant el Nàstic (i avon ereeeeees?) makillen i donen un sobrevalor a s'empat però no mos podem deixar enganar. Sa veritat és que el Barça encara no ha guanyat cap partit contra un gran en tota sa temporada i lo pitjor de tot és ja s'han acabat akests partits, no en keda cap! només he conseguit una victòria contra el Sevilla adins es Camp Nou i tots els altres partits importants les hem perdut o empatat, només ens keda un possible encreuament amb el Sevilla a ses semifinals de Copa o trobarnosels a una hipotètica final. Pot ser akesta temporada encara guanyem dos títols però haurem trobat a faltar alguna victòria històrica. Anem a parlar des partit de dissabte: un robo i punt, penalti no pitat al darrer minut, grande Lionel grande, que bueno que viniste!

2.- System de varios

a.- estaba perdido desde que te lo pusiste (una mica de futurama dedicat a judas)
b.- chinito circense garganta profunda
c.- una mica de trailer per es més frikis
d.- una mica més de trailer per es no tan frikis

3.- una mica de www.goear.com

R
ecord akells temps en que te ficaven tots es temazos de sa temporada en una cançó...



4.- Derribots (dedicat a tothom que tengui un mínim de conciència social i bon humor)

a.- i avon ereeeees?
b.- no so creu ni ell... ademés comentari:

"Lo curioso... es que no se lo crée ni su padre. Puedo creerme lo de que trabaja gratis (porque pruebas no tengo) pero n me creo ni de coña el rollo SGAE = ONG solidaria.
Querido Ramoncín: Cuando los de la SGAE te llamaron buscaron al más tonto del corral. Y lo encontraron, cazurro!! Te hubiera gustado vender la mitad de lo que vendieron esos ejemplos que has puesto. Así no andarías prostituyéndote de plató en plató.
Panoli..."

m
os feim uns Lingos?

c.- kina fauna q te trobes per akests llocs...

Au idò! i no ho olvideu: Digan lo que digan los pelos del culo abrigan!

7 comentaris:

marco ha dit...

enhorabona, gran uno de varios. Com a integrant des "comando viñarock 2006" me veig obligat a donar sa meva versió sobre lo que va passar a nes festival. "...piedras del tamaño de un huevo de avestruz..." I AVON EREEEEEES RAMONFÍN!!per començar dir que a dins es recinte no hi ha pedres, i menys des tamany que diu es gran presentador de Lingo,com be ha dit en tòfol. No estic a favor des llançament d'objectes a nes concerts, si no t'agrada no hi vagis, però tampoc s'ha d'acceptar es victimisme d'aquest personatge ni sa seva versió que xerra d'una espècie de complot contra ell diguent que tot estava preparat...venga home, com si fóssis tan important!Es tema SGAE té lo seu: xerra de 82.000 autors vàries vegades i esmenta que no cobren per ser membres. D'acord, els autors no cobren (tampoc sé si m'ho he de creure), però en Ramoncín és membre de s'equip directiu i no me crec que ho faci de manera altruista.
Es vídeo de CQC a Argentina és molt bo, m'agrada més que es CQC Espanyol actual. Sembla que sa versió argentina s'acosta més, en qüestió d'acidesa, a s'època d'en Wyoming. Au

Marc ha dit...

Dios quin derribo CQC Argentina...
Això sí que és no tenir escrúpols...
Excel·lent tb es vídeos den Ramocin, Sabina i NNGG PPeres...

tofito ha dit...

joder, aki teniu sa darrera entrega des pagafantas, linkazo a pagina amb 3 videos, caudillo si poguessis modificar es meu post i ficarli estaria bé, si no a tomar por el ano i akí! el teniu

Marc ha dit...

Ho pots modificar tu, fiera!
No se realment què vols dir amb ficar-ho en es teu post (a quin?), pero tu pots modificar ses teves entrades, si accedeixes amb es teu login i password a blogger...

Llorenç de Pina ha dit...

Molts bons vídeos. I realment molt millor es CQC Argentí que es CQC light d'ara, derribos sense compassió (jugant-se-la, si no, recordar es periodista quasi linxat a sa manifestació pro-Pinochet a Chile).

Lo des Viña i en Ramoncito... Qualque cosa sí que li degué caure per allà, però que no se flipi tant es gilipolles aquell...

xavi santvi ha dit...

En ramoncín li està ben empleat per tenir aquest nom tant lamentable. Tòfol, merci per sa dedicatòria de futurama, espero que amb el temps aprenguis a dir-me xavi i t'oblidis de lo de "judas", tot i que n.p.f.g.m.
Per cert, vaig veure un capitol en que Zoiber (es teu venerat personatge), se tornava tot loco degut a que era epoca d'aparellament dels camarons... realment espectacular, pobre zoiber... és es personatge més depressiu de sa sèrie. Au.

tofito ha dit...

he trobat akest sistem de video per tu Judas Iscariote, akí!