16 de juliol del 2007

Informació variada

Bé al·lots, ja torna a ser dilluns, però que hem de fer. Mirant-ho pes costat positiu ja queden menys dies per tornar a s'illa i deixar BCNMordorland, almenys a s'estiu. Per tal d'amanir una mica aquests dies vos faré un postillo tipo light de lo que passa pes món.

1- Xapapote a Eivissa

Supòs que ja ho haureu vist tot però bé. Pos resulta que fa uns dies que es buc "Don Pedro" va encallar aprop de s'illa d'Eivissa i va vessar fuel per sa seva costa. Fins ara ho tenien mig controlat però ara resulta que aquesta taca ha traspassat sa seguretat i està arribant a nes parc natural de Ses Salines. Si sa situació era xunga ara és gravíssima. Esperem que s'arregli aviat per que això és indignant.(Manty, manifestació ipsofacto!!!!!!)

2 - Esports

Es futbol és injust, i si no que li diguin al Barça i ara a Argentina. Avui vespre s'ha jugat sa final de sa Copa Amèrica 2007 i Brasil ha guanyat 3-0 a Argentina. Per lo que he llegit ha estat sa tònica de tot es torneig: Brasil ha deixat de jugar a "jogo bonito" i ha passat a "jogo efectivo". D'aquesta manera, es brasilers han ofegat sa qualitat d'Argentina, que no ha pogut fer res per evitar sa derrota, ni en ses més de 30 pilotes a pilota aturada que ha tengut (faltes, corners...) Tot s'ha de dir, a nen Messi li han anulat un gol amb es 2-0 a nes marcador per fora de joc, que sembla que no era i que possiblement hagués canviat s'història. Per acabar de rematar, han triat a nen "Ropinho" alias "bicicletes d'aturat" com millor jugador des torneig.

En quant a altres esports sa noticia curiosa ha estat a Roma. A sa Golden Gala, torneig d'atletisme i proves vàries, Salim Sdiri,un saltador francès va ser ferit per una "jabalina" mentre se preparava. Es colega que va llençar sa jabalina es diu Tero Pitkämäki i és finlandés. Sortosament, es "gabaché" no va sortit ferit greument però tot i així se li va clavar sa "jabalina" fins a 7 cm.


Aquest home es s'afectat
3- Cinema

Per acabar vull mencionar una peli que m'ha fet gràcia. No perque l'hagi vista ni perque vulgui fer una crítica. Avui mentre llegia es diari, he trobat un article sobre fills de famosos que protagonitzaran pelis. Pos bé, sa filla d'en John Travolta (tot un ca vell) protagonitzarà una pelicula que du per nom una referència directa a nes nostre blog: "Old Dogs". Crec que mereixia la pena mencionar-ho.

De moment això es tot. Rufirestone, Cans Vells.com, Barcelona

Desde el curro con amor, Rufire

6 comentaris:

Nate ha dit...

A puta Fireeeee!
respecte al q apuntes d'Eivissa, dir que es patetec q després de tantes i tantes experiències amb el tema aquest dels enfonsaments de vaixells i es respectius abocaments de fuel, continüi tot igual. Primer que es permeti que això passi (falta una normativa i un control molt més rigurós) i segon que no estiguem molt més preparats alhora d'actuar ràpidament per evitar eficientment les conseqüències negatives que tot això provoca.

En quant al futbol i a la copa amèrica. Ahir com a cans vells i frikis futbolers ens varem reunir un bon grup de cofrares per veure la gran final. Com bé dius Brasil va plantejar un partit trabat i dur, com ho havia de fer realment si volia tenir cap opció davant el futbol q havia estat desplegant Argentina durant tot el torneig. Tot i que no estem acostumats a aquest tipus de joc per part des brasileiros, olé q bé q ho varen fer. Varen taponar es mig des camp argentí, sobretot en Riquelme, totalment desaparegut, lo qual també va provocar q a Messi no li arribessin bolles. Brasil va fer prop de 40 faltes al llarg del partit i Argentina no va saber aprofitar en cap moment el joc a pilota turada. En canvi, es putes brasilers varen desplegar un joc de contratac (counterattack al OFM) de luxe.
Lo del gol den Messi anulat ja era amb el 3 a 0. El que si q podria haver canviat el signe del partit fou una de les poques bones jugades q va fer argentina just després des primer gol de Brasil que va acabar amb un xut al pal de Riquelme. També hi va haver mala sort al gol en pròpia porta des ca vell de luxe Fabian Ayala.
El tema Robinho ultra pellós. Vaja final més patètica q va jugar!

rufire ha dit...

Sa veritat és que és bastant patetec tant Brasil com lo d'Eivissa. Menuda Merda. Per cert que tal es Summercase?

xavi santvi ha dit...

summercase nikel! i aixo que a mi, els chemical monkeys, lilys allets, i altres grupos me la portaven fluixa...
Per cert fires, avui toca decidirse el futur de terra takova, el que es ben cert es que se lendura algun cofrare!!! I Manti, ha guanyat sa copa del rei. (se cau s'estadi?)

Marc ha dit...

Què bé Tekiss campió!!
I què bé fires surant es tema blog!
Jo me posaré per feina avui capvespre, avui dmatí M.V.E!!

Nate ha dit...

Summercase enorme!!! com ho va ser sa senyora cantant de the gossip (no oblidis kane de posar-la com a diosa des mes d'agost!).
Esper q mos animem a fer un postet on qdi reflectida una petita imatge de lo q va ser tot plegat

Tekiss ha dit...

2 puestos per damunt des meu objectiu i campió de sa copa amb un SuperDepor que en 3 semanes només m'ho he mirat dos vegades... tot un systemot això de s'OFM... si si!