16 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

me ve un poc gros fer posts, se veu que he quedat mermat després des finde Summercasero, amb uns inicis d'angines half-mordor que han fet que es mister hagi decidit reservar-me i no alinear-me a sa plantilla de Telefònica de moment. Però bueno, es blog és es blog, i es post amb es resultats de sa setmana ha d'estar allà.
Sa cofradia ha triat sa postura a 4 potes (44%), tb coneguda com perrito, com sa més plaentera a s'hora d'anar per feina. Sa cosa ha estat ajustada, ja que sa postura ella damunt (38%) pareixia que remontava al llarga de sa setmana, però al final s'ha quedat amb sa segona posició. Es clàssic missioner (18%), potser per lo clàssic, s'ha quedat molt enrera a sa tercera i darrera posició.
Supòs que algusn s'hauran demanat com és que no n'he posades més, de posicions, ja que, com bé explica és llibre de capçalera obligatori per tot bon cofrare (La pareja multiorgásmica), són moltes ses posicions i mecanismes a s'hora de practicar sexe. Però vaig pensar que aquestes tres eren possiblement ses més clàssiques i típiques en es món occidental. Am I wrong? M'agradaria que fos així i que, a més, m'ho expliquéssiu. Ja sé que és una utopia (i més en es summertemps que corren) però seria nikihayden que sa penya (ojo, que no en Penya, que tb) s'animàs i tragués a sa llum ses seves pròpies experiències i/o postures més divertides, originals, estimulants, etc, etc. Record que es comments se poden fer des de s'anonimat, tb...:P:P

Ale, a follar! (i si no se pot, per algo hi ha sa senyoreta d'aquí dalt...)

6 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Grasis per sa referència a sa meva persona, però me vé un poc gros opinar obertament al respecte xD

Sa senyoreta d'aqui adalt me provoca picors a certes zones cada puta pic que obr es blog, és un desastre... això és hipnotisme i no lo de n'Uri Geller!

Anònim ha dit...

n'Uri Geller és n'UG? ;)

Marc ha dit...

Uri Deguer

Marc ha dit...

Per cert avui partidarro de futbet (amb pilota de futbol) i actuació estelar de Yaya Ar-Touré (o Ar-Touré Yaya), amb golàs final digne de tot un viciat de s'ISS Pro...

Artur ha dit...

És lo que tiene juntar el hambre con las ganas de comer... Sistema de 5 hores diaries de vici a nes pro de colke puesto han d'aflorar, joves vagi bé es cap de setmana per terres de mestre Cerverí de Girona, si feis partits per terres serverines contau amb mestre YayArtouré, allà estarà tallant contres i ajudant en sa mesura de lo possible.
UG

Artur ha dit...

Referent a s'enquesta, m'ha sorprès molt sa represa de "ella damunt" quan pareixia que es "quatre potes" estava totalment desmarcat (està clar que totes dues estan allà)