19 de juliol del 2007

Festival del humor

Darrerament, llegir es Marca és garantia de xapada de cul instantània. Com a mostra, 5 portades publicades a ses darreres dues setmanetes... Sa més divertida, sa d'avui mateix. EL MADRID ESTÁ DISPUESTO A PAGAR LA CLÁUSULA DE 60 MILLONES!!!. UG.





Tal vegada tot plegat estigui relacionat amb sa recent incorporació a sa direcció des diari des senyor Eduardo Inda, tot un especialista en portades sensacionalistes degut a sa seva anterior feina: director adjunt des prestigiós diari El Mundo a ses Balears.

Bé, per fer espassar tanta pantomima i imbecilitat, una cançoneta mai fa mal... Crec que es s'embedded des GoEar està deshabilitat però si hi pitjau damunt va directly a sa pàgina de sa cançó...

LCD Soundsystem - Tribulations (TEMAZO)



Record es system que va penjar mestre Neta (ay no, que va ser en Fire!) per baixar-se cançons des GoEar, i que (valgui sa redundància) és sa neta. I demà cap a Mallorca, cofrares!!!!

2 comentaris:

Llorenç de Pina ha dit...

jo no hi entenc gaire de fumbol...
...però me fa gràcia això de que en Guti pretengui ser "el cerebro" de qualque cosa...


I bono... meam si mos veim un poc més per ses festes vàries d'aquest estiu que de moment no hi ha hagut gaires ocasions d'engatar-se plegats
... parafraseando a Fires "desde el curro con amor" (22:29 h. ... Mordor!)

Marc ha dit...

Do Piner!!
Dissabte q anau a ses Festes d'Algaida?
Es sector llevantí de sa cofradia no se pronuncia??
I avon ereu?
Studio 54, Tsunami??