29 de novembre del 2007

Sicília

GENTETAAAA!!!he tornat, som aqui, no he fuit...

Trob que després des gran viatget que mos pegarem a Sicilia no podia faltar qualque foto que expliqui ses nostres grans aventuretes per allà.
Es primer dia varem arribar totes disposades a anar a enrevoltar per sa ciutat allà on aterrarem, realment molt meravellosa tampoc ho era. Sa qüestió es que va començar a caure una barrumbada d'aigo i un vent que no podiem tenir es paraigües obert perquè tanmateix se girava. Justiment aquesta foto la té na loli i encara no tenc ses seves.
Bé, de lo milloret des viatge va ser sa gran nit de dissabte, només arribar ja mos varem fer notar. I què no és guapo? Varem anar a una pizzeria; beure vi a matar, pizza ben bona i grossa = 10 euros!
Entre na Loli, sa Sureda i jo es vi se va fer avall i ja feiem uns bons dois, tipo trossos de paper a lo " tapete" pes boll.

Seguim amb sa xida i mos posam a cercar un bar on poder beure algo tipo light . Passam per davant un que feia bona pinta, tipo tranqui, música en directe i beure una copitxuela, entram.
Una vegada alla dedins ses camareres mos comencen a convidar a xupitos i venga espectacles de foc per damunt sa barra. Mos donam compte de que hem entrat a un bar " d'ambient" però va ser una bona elecció. Mos comencen a convidar, sa sureda , ja tota arreglada , sen va cap a sa madona que canta amb s'intenció de cantar amb ella. Sa madona passa d'ella i sa sureda agafa, s'hi atraca i s'aferra amb sa boca a nes micro i venga a cantar Radiohead. RIDICUUUL! se'n donen compte de que venim de per Espanya i no els hi pega res més que posar 15 vegades mínim, la camisa negra. Noltros emocionadissimes i ja ben XUMADES mos aixecam i començam a pegar unes bones ballades, mos pujam per damunt taules, començam a tirar coixins per tot, intents de violació per part d¡un gay cap a jo, frasses mítiques de sa Sureda com; VAIG FATAL, VOS ESTIM, GRACIS NINES etc, etc, etc...Sa nit va acabar a les 4:30 i lo que era un bar de tranquis se va convertir en una mini discoteca en tots es seus sentits. Es vespre va acabar amb sa sureda adormida i cap a s'alberg, amb aturades a lo POTAR i ses altres pujades damunt una bici que trobarem per alla.

Hi ha més fotos que no són només de sa gran sortida però ara vos deix només aquestes perquè no importa embafar.
AU IDOOOOOOOOOO!!!!mem si ho repetim...eh nines?

VAGI BE SA XIDA !!!

2 comentaris:

Marc ha dit...

Enorme Xinetaaaaaaa!!!
Què dolent és xumaaaaaaaaaaar!!

Cronicorra, vaia systems per Sicília!

Llorenç de Pina ha dit...

viatge?
si aquí just se veuen fotos de festa i marxa i gateres!!!
i Sicília avon és?

com vos agrada es brou!