26 de novembre del 2007

LEE: Jornada 2

Bones a tots, amics de sa pruna...

Una setmana més, aquí vos deix es resum de sa jornada a sa Lliga de s'Eixample Esquerre, on destaca s'assalt en es liderat des New's Team (per goal-average general), sa victòria des Gerrets en es "clàssic" contra s'Atlètic Buidadotes, s'absència des Fabra Coach en es Derbi palmesà de sa jornada (esperem que no se repeteixi), i sa primera derrota des nouvinguts R de Rodett, que sucumbiren davant es torrencial ofensiu de ses Xapetes, capitanejades per s'incombustible Urko Zapi.

Resultats de sa jornada



Classificació





S'estrella de sa jornada

Una setmana més, i van dues, sa Reial Federació ha atorgat s'MVP a en Toni Pibito Sureda, que va repetir sa seva actuació de sa setmana passada i va tornar a liderar es New's amb 4 xixarros de bella factura que el consoliden en es Pitxitxi. Se veu que es seu pas per Balmes 88 en bon Dissabte dematí li va fer carregar ses piles tot es cap de setmana. Qui deia que no era bò es sexe abans des partits? Cal destacar també sa gran actuació den Xavi Santvi, en Lluc Canovas (amb un golarro des de 20 metres) i den Beckenpauer, que aconseguiren un hat-trick.



Propera jornada


5 comentaris:

marco ha dit...

Iepa!

Miraré de fer un resumillo de sa jornada, ja que vaig estar pes camp des de les 16.30 a les 19.00, fet que em va permetre veure mig partit rodètic, news i derbi.

-Per començar es Rodetts-Xapetes: vaig arribar quan anaven 2-1 a favor de la naranja mecánica, resultat ajustat amb es partit obert pels dos equips. Tot i es 3-1 es rodets ho van seguir intentant (molt bo es comentari de n'Artur des de sa porteria: "si queden 5 minuts això se pot remontar"...derribo a nes buidadotes). Es jugadors vermells van disposar d'ocasions però els taronges fóren més efectius i van acabar materialitzant el 4-1 al final des partit. No crec que ses xapetes siguin millors que es rodets, però van saber aprofitar millor ses ocasions

-New's Team: recital des jovent
Vaig disfrutar molt de veure aquest equipo de jovensans que, tot i sa baixa den Bruneti, van saber elaborar un partit efectiu a la par que atractiu. Destacaria es tàndem Gines-Pibito; es primer té es millor saber estar amb es balón de sa lliga, sense dubte, i es pibito ha tornat a demostrar que és un dels jugadors més en forma i amb més gol de tots els equips.
Com sempre, es tal "joan" dels àngels den Tomeu (es dels cabells llargs) va fer veure que no sap perdre, i des del primer minut i fins es final, mostrà un joc excessivament dur i violent.

-Buidadotes i Gerrets, es derbi de sa setmana
Partit molt disputat, físic i tens, que acabà amb s'enèssima victòria Gerrètica. Particularment crec que es resultat és excessiu si tenim en compte es joc, no crec que hi hagués tanta diferència entre els dos equips, però es buidadotes van cometre els mateixos errors de concentració d'altres partits.
Uns buidadotes molt concentrats es van posar per davant en es marcador i van oferir moments de bon joc a nes primers compassos des partit. Es gerrets, tot i començar una mica fluixos, van saber aprofitar sa progressiva recessió física des contrari, i van remontar ràpidament es match, posant-se amb un còmode 4-1 a nes descans.
Sa segona part en oferí a uns gerrets que, intel.ligentment, aguantaren es resultat i aprofitaren els contracops, i a uns buidadotes que disposaren de nombroses ocasions però que no van estar encertats de cara a porteria (en part per una gran actuació d'en Xisco a sa porteria). Al final 6 a 3, amb un parcial de 2 a 2 a sa segona part.
Res, només donar s'enhorabona a nes gerrets i animar a nes buidadotes a seguir en sa línia d'ahir, sa qual ens durà aviat cap a una primera victòria molt desitjada.

Salut i llarga vida a sa lliga de s'eixample esquerra!

Marc ha dit...

Gran Resum de sa Jornada, Nato!!

Respecte en es clàssic. He de dir que vàreu començar amb força i amb ganes, però crec que, a diferència des darrers partits que vàrem jugar contra voltros (3t 4t puesto de Xampions i un de pretemporada) aquesta vegada no heu pogut demostrar es vostro joc de toc, ràpid i intens, i pràcticament només heu arribat en jugades de contraatac...

Crec que noltros hem sabut jugar ses nostres cartes millor i a sa segona part hem tengut es partit controlat casi tot es temps, excepte a lo millor es primers minuts...

Crec que es vostro equip funciona molt bé quan en Palerm entra molt en joc (rollo Guti), i si he de dir sa veritat no record a en Palerm entrant en joc casi en cap moment, i va haver de ser en Pau es que va haver de posar-se s'equip a s'esquena...

Per altra banda, des Gerrets puc dir que en es principi vàrem sortir un poc desorganitzats, però quan mos vàrem tranquilitzar i en Xisco se va posar a mandar a darrera i en Tomevet & co. a crear davant, mos vàrem posar fàcil per davant i vàrem controlar es ritme des partit...

A pesar de tot, ànims Buidawaves i a estrenar-se sa setmana que ve!

Artur ha dit...

kin Percal k mos espera la setmana que vé!!!! ara...s'assalt a nes Sanchaz Pizjuan és POSSIBLE!!!!!!!!!!

SALUT!!

Bruno ha dit...

No s'acaben mai ses deeses.Esa mujer tiene angina de pecho o algo! valgam deu, impresionant. Excelente resum de Marco!! .. Toda la tarde en el campo, apuntando datos en la libreta.. molt be! ;)
Enhorabona GErrets, animo Buidadotes!! i ojito con lo News.. !

Marc ha dit...

Ostia, nedada!
Es partit FC Gerrets - Xapetes Taronges, obviament, se juga a les 19:00!