27 de març del 2008

Un parell de cosetes

Bones a tothom cofrares. Després de molts i molts dies sense publicar res de res,ha arribat s'hora de publicar un parell de cosetes tant d'interés general com humorístiques.

S'Àrtic se'n va a mamar de bon de veres

Com ja vos vaig comentar, s'Àrtic s'en va a cagar però a base de bé. Aquests dies hem pogut comprovar que s'ha cruïat on tros enorme de gel, tan enorme com tota sa provincia de Burgos, ahí es na!!!Pos bé, sobretot noltros els Illencs haurem de posar pies en polvorosa d'aquí a res sino volem quedar anegatssss

Censura a Google Maps

Com a bon geògraf i utilitzador de tots el mètodes i tècniques de visualitzador de mapes, utilitzo es Google Maps com molt de voltros. Però lo que a lo millor no sabeu és que sa llibertat de ses imatges de Google Maps està en entredit. Per què? Pos per que segons la Xina i EUA es veu perillada i compromesa sa situació d'instal·lacions i bases militars en una possible situació de conflicte. O sigui que d'aquí res començarem a veure taques negres com ja passa a ses imatges que dona s'ICC en indrets com Montjuïc.


Títols catxondos

Avui dematí, riguent amb un dibuix que tenim a sa pissarra de sa nostra cuina, he pensat que segurament en devia haver a balquena i m'he posar a cercar. Però què cercava? Supos que es des meu pis ja ho deuen saber però pes altres, lo que he cercat han estat noms de pelis pornos que fan referència a pelis reals. Alguns són reals, d'altres són conya però val la pena passar-se per sa direcció que vos deix més endavant. Aquí vos deix una selecció que hem fet amb sa penya des curro (dedicatoria especial para Edu):

Vino a por trabajo y le comieron lo de abajo

Tócamela Otra Vez, Sam

Vaya Pollon El De King-Kong!

Coñodisea En El Espacio

E.T. El Peneterrestre

El Sexo Sentido: Veo A Gente En Bolas

La Manolilla Del Capitán Corelli

Pollemon, La Película

Salvad La Polla De Ryan

Alicia en el país de las verguillas

Penetreitor

Don Cipote de la mancha

Ya Se Quien Te La Chupó El Último Verano

7 Pollas Para 7 Hermanas

Bailando Con Zorras

La Banana Mecánica

La Guarra De Las Galaxias

El Cid Porculeador


N'hi ha moltes més aquí

Bé al·lots, es per que hagiu perdut uns moments de sa vostar interessantíssima vida amb aquest post

Desde el curro con amor, Rufire

3 comentaris:

Nate ha dit...

molt be fires, ets un crackot en totes ses materies q toques

Marc ha dit...

Jojo...

Anònim ha dit...

I love Cambio Climatico