27 de març del 2008

LEE: Jornada 13

Iepa gent,

després de sa minipretemporada realitzada a s'stage illenc des Poliesportiu i Ca'n Simó, toca tornar a sa competició oficial. Diumenge se juga sa teòrica darrera jornada, desvirtuada a causa des múltiple partits aplaçats que queden per jugar (molts!). Meam si en acabar aquesta jornada me puc currar una espècie de nou calendari pes partits que queden i poder acabar sa lliga lo més aviat millor.
Sa jornada passada només se va poder jugar es partit de les 4, ja que ses inclemències meteorològiques varen desaconsellar sa pràctica de s'esport a ses hores posteriors. Es Gerrets s'imposaren en es colista Àngels den Tomeu per un contundent 11 - 5 que no reflexa sa lluita que hi ha haver dins es camp en tot moment. Es blanc-i-blaus demostraren que poden jugar de tu a tu contra qualsevol equip però, una vegada més, se veren mermats per sa seva falta de punteria davant porta. En Marc se va reivindicar com a killer anotant 4 dets 11 gols des Gerris, mentre que en Mantilla se va marcar una vaselina espectacular que va aixecar es públic des seus seients (i va matar un ocell, tb...).

Resultats de sa jornada




Classificació de sa jornada



Propera jornada

6 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Ejem....... "En Marc se va reivindicar com a killer anotant 4 dets 11 gols des Gerris" + "Un system creat pen Marc" = UG

Marc ha dit...

Ses croniques son objectives, Le Pen...:P

Artur ha dit...

que bé Penya, creant polèmica hores antes des derbi!!!!

Marc ha dit...

Sa LEE informa que es partit R de Rodett - FC Gerrets finalment sa jugarà a s'Escola Industrial, després que es comité de competició hagi acceptat es recurs des presi Artur, i per tant sa sanció en es Rodett's per ses declaracions incendiàries des seu presi d'honor a s'exili Xavier Le Pen Le Pin queda polstergate. Altres camps que s'havien plantejat eren "Es Moleter" de St. Llorenç des Cardessar o "Es Figueral" de Pina...

Xavier Peña ha dit...

jajajaj! bona aquesta de Le Pen Le Pin... feia lustres que no s'innovava en aquest aspecte, muy bién.

President d'honor jo?? Quin... honor! (i quina redundància més innecessària :P)

Sé cert que en CoutoCam, n'Artkillerturo & co. sabran com dur un partit difícil però possible per un equip modest com és R de Rodett, que tot just està agafant rodatge (redundància un altre pic) en aquesta lliga de s'eixample esquerre.

marco ha dit...

una altra vegada a les 4???