26 de març del 2008

Half-tornant...

Després d'una enormes festes (i totes com aquestes) de Pasco, amb un Via Crucis per Granada posteable de totes totes, tornam a sa rutina...
Així i tot, la primavera trompetera ya llegó, i com tothom sap això és sinònim de soleiet, escotes, feromones i, com no, festes!

I, quan xerram de festes, no podem obviar sa més gran de ses festes universitàries: sa TELECOGRESCA!! Aquest any (finalment), i coincidint amb es 30 aniversari de sa seva fundació, la celebram dia 18 d'Abril (un dia abans de sa boda den Robin: avoneres), i de moment sa seva megachachiguay nova pàgina web ja ha anunciat es primers noms: Fundación Tony Manero, La Pegatina, Nothink i es DJ Sergi Domene. Ara queden es grossos, que s'aniran anunciant durant aquests dies (jo ja els se però no els publicar aquí per secret professional).

Com és tradició cada any, a sa Telecogresca sempre l'acompanya sa tradicional Cercavila (Dimarts 15, es dematí) i sa clàssica Festa de Dia, tot un festival de sa xumada diurna, que se caracteritza per dur un "digali" cantautor freak per actuar es dematí. Després des precedents d'anys anteriors (El Chivi, Paco Pil, Manolo Kabezabolo, Josmar...) aquest any han aconseguit mantenir es nivell d'anys anteriors i, com a Artista Estrella, tendrem es mític Cañita Brava! Sa novetat important d'aquet any és que no se celebrarà es Dimecres anterior a sa Telecogresca (o sigui, es 16), sinó Dimecres dia 9 d'Abril!

Perquè comenceu a pensar en venir, aquí vos deix es cartell de sa Festa de Dia (en molt breu vos penjaré es cartellarro de sa Gresca), realitzat pen Guille, allegado de N-ordre a causa des link que tenim des seu blog Tintaculo.

Per cert! Avui s'obrin ses llistes per ser matxacas, així que si voleu penjar cartells o estar a un torn de porta (jo ja no vos ajudaré) heu de passar pes despatx avui o demà sens falta!