16 d’abril del 2008

LEE: Jornada 16

Al·lots, ja tenim CAMPIONS DE SA LLIGA DE S'EIXAMPLE ESQUERRE 2007/2008!!!

Amb tots voltros, es guanyadors de sa LEE, es NEW'S TEAM!

De dreta a esquerra, Chevi, Pibito, Gines, Brunx i Lluc (falta en Tomeu)

Com a caudillo i presi en funcions de sa LEE (i con rival gerrètic) vos don s'enhorabona pes títol, ha estat arribar i moldre! Sa cosa ha estat disputada fins casi sa darrera jornada, però vos ho mereixeu perquè heu aconseguit guanyar es Gerrets ses dues vegades i acabar imbatuts sa temporada (amb es permís dets Àngels).

Es partit que decidia es campionat no va tenir més història, ja que es New's arrollaren uns desconeguts Buidadotes, i amb un parcial de 7 a 0 esborraren tota ombra de suspens en es final de Lliga. Es resultat final (9-1) posa en relleu sa diferència de qualitat entre una i altra plantilla. Esperem que a sa Champions ses coses no siguin tan fàcils pes jovenets. Es partit Àngels - Tramuntana no se va jugar a causa de... (rellenau aquí lo que cregueu, segur que endivinau...).

Resultats de sa jornada



Classificació de sa jornada



Propera (i darrera) jornada




Vendreu, Tramuntares???

7 comentaris:

Bruno ha dit...

siii , güï ar dechampions! no lo esperabamos.. pero a medida que pasaban las jorneys..
Bueno, en marcha una portada!! (hasta hoy no he podido ponerme)Hemos forjado un equipo y diría que alguna amistad más,.. ojo con Lluc (en época de guerra, cualquier agujero es trinchera) News, hem de fer es sopar, a ponerle fecha ya! No nos olvidamos del granito de arena de Arnau como Presidente Laporta, M.Díaz como Benitez, Alegrinho como Robinho, Santrax como "lo doy todo en la primera parte", Autoescola Canyelles como pelota de la segunda vuelta,...

Marc ha dit...

Al·lots, encara me queden 16 entrades de sa Telecogresca, es Kapos s'ho han currat i m'han deixat tenir-les fins en es darrer moment, així que si avui quan, previsiblement, s'acabin, en voleu, ja sabeu a qui heu de cridar (com cada any...)

Ale!

Festota avui vespre!!!

Anònim ha dit...

Tu tens entrades per sa telecos d'avui vespre? Avui n'he anat a comprar i crec que ja no en queden!!!! Tu men podries vendre 1, t'estaria molt agraït? Si vols pots contactar al e-mail ismapons_8@hotmail.com
Gracies

rufire ha dit...

Kane, algun tipo de comentari per sa problematica de sa pluja per part des capos de sa gresca o de moment tot tira endavant???

Marc ha dit...

Fire, com a bon geek meteorològic, hauries de consultar es METEOCAT més sovint:

Precipitacions:

fins el migdia se n'esperen a qualsevol punt del país. Al llarg de la tarda les precipitacions s'aniran restringint a la meitat nord, i a partir del vespre només se n'esperen de febles i aïllades al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental.


A més, s'escenari es tapat així que encara que faci 4 gotes se farà. Per si un cas, anau desempolvant ses katiuskas...

rufire ha dit...

Ok, només era per saber si s'havia mobilitzavt qualque cosa. Per cert, tas comunicat amb aquest allegado??

P.D:Jo sóc geek "raso" encara que no "nerd" que quedi clar

Marc ha dit...

Aquest allegado d'N-èssessessim ordre tendrà sa seva entrada....