14 d’abril del 2008

Ojo!

Diumenge de dominguero, dissabte a dormir prestet i diumenge dematí a les 08:30 arriba: a caminar una estona, berenar, pitillo, estudiar una mica i a les 12:30 comença sa carrera de 250cc des Gran Premi de Portugal de Motociclisme que se celebra a Estoril. Bautista arrassa facilment i men vaig cap es Mr. Jones per veure en companyia den Toni Sáez, un des pocs Lorencistes reconeguts, sa carrera de 800cc. Es dia abans es senyor lorenzo marca sa pole-position, sa tercera de sa seva carrera profesional a Moto GP, 3 de 3. Comença sa carrera Rossi, Lorenzo, Pedrosa ben juntets a ses tres primeres posicions marcant un bon ritme. En Pedrosa deixa de ser per uns instants en Daniel "el muermo" per convertirse en Daniel "el travieso" i se posa segon amb un gran avançament al viratge de sortida de sa recta d'arribada. A sa següent volta es Lorenzo li torna a sa mateixa corba i acte seguit se posa primer amb un avançament espectacular a sa schican (no sé com coño s'escriu). SA resta de sa carrera se resumeix amb s'avançament den Pedrosa a Il Doctore i en Lorenzo estirant de manera intractable. Ojo pedrosistes que al vostre GoldenBoy li ha sortit un rival amb una mica més de sang..., haurà de fer algo més que ser un xuparodes per seguir sent es "nene mimado" de s'afició.
Videos:

- avançament den lorenzo a en pedrosa
- avançament den lorenzo a en Rossi

és difícil acabar amb un tema que no sigui akest:



25 comentaris:

cuads ha dit...

enorme espectacle es d'ahir, llàstima q per es lares des meu pis, sa facultat i voltants, jo sigui s'únic lorencista declarat. I es q és molt difícil ser un lorencista quan tothom te ve amb s'argument de q es tio es un chulo.Però a meam, es un pilot de motos nen! en pedrosa serà bon pilot pero en lorenzo es molt més espectacular i punt, i jo me fix amb s'espectacle q es de lo q va es tema.
He de dir q s'argument en contra den Lorence per sa seva xuleria me pareix igual de patètic q es d'en contra den Nadal per es seu espanyolisme, argument q existeix entre cert revolt cofràdic.

Ja mhe kdat més agust.

Marc ha dit...

Un altre Lorencista sense cap problema en dir-ho...
No se si vos heu fixat però ara mateix es mallorquins estan xapant sa pana esportivament xerrant:

- Es millor pilot del món
- Es millor jugador de basket d'Europa (Rudy)
- Es davanter més enxufat de sa LFP (Xisco del Depor, 5 gols en 2 partits)
- Es porter que més fica (Monx)

Anònim ha dit...

ahí cuads! me cag en l'ou de pedrosistes!!

Xavier Peña ha dit...

+ en Riera de l'Aspañol, + en Nadalet, + sa nova al·lota d'en Cristiano Ronaldo... aquesta darrera no conta exactament com a esportista, a no ser que se li tenguin en compte ses seves tremendes davanteres.

Ah, també un record per sa ja cussa vella (a la par que també manacorina) Elena Gómez, or en gimnàsia.

Hipòtesi: segurament s'auge dels esportistes mallorquins va directament lligat a sa enorme quantitat de duros que caga sa societat mallorquina en general. És evident que si no hi ha dobbers te dediques a guanyar-te ses sopes en comptes de dedicarte a entrenar. Fins aqui res a dir. Es problema el veig quan, en comptes d'emplear els dobbers per millorar ses infraestructures de sa economia balear (per si un cas es turisme i sa construcció fan aigos, com se mos està avisant) sa penya se dedica a construir complexes esportius a balquena. I és que a sa foto des diari sempre millor sortir davora en Nadal que no davora es rector de sa UIB. + gastar barbaritats des pressupost públic en bars d'alterne gay. + repartició a matar de comissions (també des pressupost públic). Me recorda a sa España post-Colón, a on sa filosofia que predominava era sa de "ara en doneeeeen!!".
Jo què sé. Avui estic contra el món. Segurament és culpa del Recre...

Marc ha dit...

Avoneres Nereida!!
Corins estau allà, llàstima que es Roddis no estiguin a la par...

marco ha dit...

gran penya, gran...

amunt dovizioso

Edu ha dit...

Aquí se habla de Lorenzos, Pedrosas, Rossis... Como nostálgico de todo, para mi, desde la retirada de John Kocinski, las motos no tienen sentido.

PD: Kocinski fue un ilustre piloto que en su último año en MotoGp, al no encontrar patrocinador, decidió lucir una enorme pegatina blanca con su nombre (KOCINSKI) a modo de sponsor.

PD2: El mejor piloto de motos español de todos los tiempos se llama Ricardo Cardeñosa (nombre, por cierto, muy acertado para un piloto de motos español)

PD3: Kevin Schwantz.

PD4: Randy Mamola.

PD5: Jurgen Van Der Godberg.

PD6: Fonsi Nieto, muere.

PD7: Pedrosa ganará el Mundial, porque Lorenzo no tardará mucho en irse al suelo cada dos por tres...

PD8: Soy Eliasista...

Artur ha dit...

No me digueu que s'adelantament den Laurent a nen Rossi no va significar un canvi generacional, això és pilotar amb agressivitat i estil batuadeu, fa molta rabi perquè tots es mitjans (TVE1, Radios por doquier, etc...) excepte sa premsa madridista (as, supòs que per s'anticatalanisme) són pro-pedrotistes, i fa bastanta pell... està clar que és un xuleta del 3 al 4 però hazlo tú! riet damunt sa moto a 350 i després jutges. Amunt Lorenzo!!! fuera pedrosa "el orxata"! Barricades a nes Gran Premi de Catalunya de MOTO GP???

Artur ha dit...

Per cert Marc, xerr en nom des Rodis CF, mos pareix mordòric aquesta idea de pell-xampions que només en juguin 4, és rollo seria jugar tots (o tots menos es Tara-muntana) fer dues lliguetes (una de 3 i una de 4) i que d'aquí en passassin 2 de cada lligueta i després fer semis i final.

Marc ha dit...

Me pareix bé Ertes, jo eu deia pq pens (maybe not) que tant Xapis com Angels a lo millor no volen jugar-la, i podríem fer una competi cofràrica...
Però bueno, se plantejarà en es seu moment...

Molt gran Tara-muntana...jojo

company ha dit...

S'enyora en Valentín Requena de cometarista amb es seu vocabulari de culte

Marc ha dit...

Estas xerrant de sentències com "sin duda ninguna", "las espadas por todo lo alto", "plano cenital", "sanmarinense alex de angelis", "doce mas uno", "impresiones desde el box de Honda, Manuel Pecino"¿????
I ara, haver de sentir "Lodenzo", "Pedoza"...

Aquests estan d'acord amb tu, Kempes

Marc ha dit...

Edu, Jurgen VanderGorbergh (o como se llame) ha sido uno de los peores pilotos de la parrilla, ganó una carrera pq ese día Saturno estaba en conjunción con Malpartida de Corneja y no se le ha vuelto a ver...
Sacrilegio me parece que le compares con John Kocinski, y que además te dejes a otro mito (en silla de ruedas) como Wayne Rayney...

Per cert, m'he deixat es mítics "tras la estela" y "Vamos, Little", crit clàssic per animar a en Sete....

Edu ha dit...

Me parecía algo duro poner un comentario tipo "Wayne Rayney, piloto al que no cogía ni Dios y que jamás abandonará el mundo de las ruedas"...

Además no es necesario mencionar a Rayney pues todo el mundo sabe que es el mejor habido y por haber.

PD: A los que vayan a pronunciar a Rossi contra mis palabras:

No es lo mismo que te presionen Kevin Schwantz, Mick Doohan, Wayne Gardner, Eddie Lawson o el mismísimo Randy Mamola... a que te presione un grupo de grandes paquetes como Colin Edwards, Alex Barros, Sete Gibernau, Roberto Rolfo, James Toseland o Loris Paquetosi...

Paunovik ha dit...

Jo tmb som Lorenzista!! Me cau com es cul es tio (segurament sigui es tio més xulo d'espanya i part de s'estranger...) però això és lo de menos. Ses motos son espectacle no? idoi d'això en sap ben molt es senyor lorenzo. En Pedrosa tmb té bastant de mèrit (tema estatura i tal) però no té aquest nirvi de loco que té s'altre... En Lorenzo es un cegadot en tota regla i fa bastants d'anys que ho ha demostrat, i que duri!

un altre tema a comentar seria es tema pneumàtics (s'ha cegat en rossi amb sos bridgstone? realment importen tant?..jo crec que sí, pq lo den Lorenzo no és normal)

Ale penya! saluuuuuut

Anònim ha dit...

AMUNT PEDROSA!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Niños!

Meam, aquí veig molt de motero q no sabia q existia, idò!! Ara m’ha vengut de nou...però bé, moteros, moteros… n’hi ha de molts d’ estils. Es millor ha estat en marco amb lo den Dovi, jeejej, bravo....

En lorenzo va deixar de ser un bon pilot des de q va decidir anar a sa marca des putes pianos, pensava q tenia un poc de seny, però sabent q es seu gran rival era es puta amo de honda, no va tenir més opcions.

Segurament és més espectacular q en Pedrosa, no diré q no, però no té res q fer amb un tio q és capaç de pensar damunt una moto a més de 300, en canvi, en Laurence de Arabia és més beneit q una espardenya.

Fins ara ha tengut un poc de sort, però poc a poc el posaran a nes seu puesto....tiempo al tiempo. A part du 3 carreres i ja l'han d’ operar...pèssim.
En Pedrosa fins a acabar s' any no va fer falta i no és q sigui un fenómeno físic.

Per cert, n'Edu és des meus, “viva la vieja escuela”. Basta d’ajudes electròniques i més gasss.

Honda Power, it’s coming...

cuads ha dit...

anònim pedrosista:

no sabem ki ets, i sa teva identitat es una incògnita q vull desvelar. Tenguent en compte ses variables:

1- es cofrares q saben/van de motos, de tota sa vida son: monxo, gurdaci (firestone), chopo et alter.

2- en monx i en firestone no publiquen mai com a anònims, i et alter diria q tampoc.

3- es "niños" des principi des comment

4- s'estil d'encadenar oracions de forma semantico-sintàcticament peculiar (bolazo (vaig cego i me fa mal sa panxa))

Deduesc q en Chopo. (com te mola es motor nen)

mos feim uns xorros?? he adivinat??

Anònim ha dit...

By Si te pierdes...?

Marc ha dit...

No és ni en Xopo ni en Pau, fijo...
És un allegado de 2n o més ordre...

marco ha dit...

yo sé quien es...

tinoninotinonino...(música de suspense)

cuads ha dit...

bueno, bueno....resuelvo:

-Miki Dapena!

Marc ha dit...

Cuads, nedes, en Dapena no és ni de conya...
Per cert, mira es mail ja que tens una conversa important...

Anònim ha dit...

Ei, ni dapena, ni xopo, ni de sa cofraria ni prop fer-hi. No me vaig poder aguantar d'escriure, volia opinar sobre es tema, som en P.M. saludos a tots!

VAMOS PEDROSA!!!

marco ha dit...

aclaració:
PM=Pedro Miquel Riera, germà de na Bàrbara Riera, més coneguda com "Sa Riera"