2 de juliol del 2008

Rock Werchter: Queda 1 dia

HALF-DESCONEGUTS

En unes hores agafam s'avió cap a Charleroi, ja tenim sa motxila preparada i ses piles posades! Vos deix amb sa tercera tanda de grups, "digali" half-desconeguts. En tornar intentaré fer un altre post amb ses sorpreses i revelacions d'aquesta edició.

Salut!!!!

dEUS

Com bé ha dit n'Artur, mereixerien estar entre es clàssics, però no crec que siguin massa coneguts per aquestes terres. Tanquen es Werchter, i a més juguen com a locals. Com dirien es Roddis, són DIOS.

DEUS - COLD SUN OF CIRCUMSTANCE


AIR TRAFFIC


Seran es primers que veurem, en bon capvespre de Dijous. Un des més escoltats aquests dies en es Pis Borrell.



VAMPIRE WEEKEND

Sa seva música que combina rock amb ritmes africans inspira molt bon rollo, també els tendrem es primer dia.



KATE NASH

Posseïdora d'un Grammy (o sigui que de desconeguda res), és una de ses principals cantautores femenines des moment.



DUFFY

Sorgida arrel de s'impacte mediàtic de n'Amy Winehouse, se la presenta com sa bona al·lota des soul. És seu hit 'Mercy' ha pegat bastant fort.




GRINDERMAN

Projecte paral·lel den Nick Cave, no massa conegut fins ara però que amb es seu concert en es Summercase potser siguin una de ses troballes d'aquest any.



THE RACOUNTEURS

Es líder de The White Stripes també forma part d'aquest supergrup que basa sa seva força en sa potència de ses seves guitarres.



THE KOOKS

Un des pocs que repeteixen, tenen un rollo bastant semblant a Bloc Party, cosa que no pot ser mai dolenta.



DIGITALISM

Un altre gruparro electrònic que aquest any s'organització s'ha encarregat de ficar en es final des concerts per fer ballar es personal. Se'ls espera amb ganes.



HERCULES & THE LOVE AFFAIR

Grup amb tints electrònics i amb s'alicient de tenir n'Antony (de "& the Johnson's") a sa veu, lo que li dona un punt molt original. Un altre que no me perdré.



COUNTING CROWS

Poc coneixem d'aquest grup apart des seu clàssic indiscutible, que ha donat nom a un pub a Son Servera. Segur que en Fire mos en pot fer cinc cèntims de sa resta de sa seva discografia.




KT TUNSTALL

Una altra fèmina amb guitarra acústica, també de nom Catalina. Segurament no la veurem, coincideix amb en Ben Harper! Aquesta cançó s'ha escoltat molt aquest any: "Uh uuuh!"





MGMT

Un altre grup que en es principi no coneixíem però que a poc a poc s'està agafant un nom, gràcies sobretot en es seu hitarro 'Kids'. Coincideix amb The Gossip així que no se si ho surarem.




Me'n deix molts altres, com Band of Horses, Panic at the Disco!, Roisin Murphy, Nightwish, etc, etc., però tampoc he tengut temps d'escoltar-ho tot, crec que amb lo posteat ja en tendrem prou per triar i gaudir.

Mo n'anam!!!

1 comentari:

Marc ha dit...

Primer en Cortina, després en 'De Santos', més tard en Matías... i ara això!!

S'illa s'enfonsa...