12 de novembre del 2008

UdVaries Pelis

Bones a tots! anem a continuar amb sa secció que du camí de ser sa més extensa i sa menys llegida desde s'any 1 dB (para los de la ESO --> any 1 dB = any 1 després des Blog). Avui sa cosa anirà només de pelis, però no de xuminades, de pelis pelis, i com no, per tp (tofipunts)

1.- Desperado

Peli protagonitzada per Antonio Banderas, sa exuberant Salma Hayeki una petita aparició den Quentin. En aquesta peli s'hi troben trons i osties a balquena i en sa seva versió més exagerada i sanguinosa. Que se pot esperar d'una peli que comença d'akesta manera. Si s'escena des començament no vos ha convençut mirau es trailer. I per acabar sa mítica escena des Bar.





2.- Saga Terminator

Anem a xerrar de droga dura. 3 películes envoltant sa vida den John Connor com a líder de sa resistència humana enfrontada a un exercit de màquines dirigides per Skynet, una computadora creada per els essers humans, on hi va tenir molt a veure es sogre den John. N'Arnold interpreta es T-800, una màquina exterminadora d'humans. A T1 és enviat per SkyNet per matar na Sarah Connor abans de que en John neixi. Els humans per sa seva banda envien es coronel Reese per protegirla. A T2 SkyNet envia un T1000, que és sa puta canya des robots. Com no, els humans també envien un protector, aquesta vegada un T800 que se donarà d'osties amb so T1000 fins que no puguin més. A T3 SkyNet envien una TX, molt més agradable a sa vista que els altres 2 però no dona tant es callo. Aquí vos deix una sèrie de videos musicals de ses pelis:

- The Terminator
-Terminator 2
- T3

i akí un bonus track només per es més freekis!



3.- Unforgiven


Canviam de terç però no abandonam es tios duros. Peli protagonitzada per es senyor Clint acompanyat per es sempre secundari Morgan Freeman. Brutal peli on Will Muny abandona es seus fills i sa tomba de sa seva dona per anar a matar a uns tios que havien fet talls a sa cara a una puta de saloon i així poder cobrar sa recompensa. Qui no l'hagi vista ja està fent camí perque és imperdonable.
Per es que ja l'heu vista aquí teniu s'escena final, per frase mítica sa de "he matado mujeres y niños..."
També hauriem de mirar de veure cuantes pelis recordam , obviament sense mirar wikipedias ni res per l'estil,en que en Freeman hagi fet d'actor secundari, a mi men surten un parell: Seven (de poli), Deep Impact (de presi des USA), fis es coions de sentir Yes we Can), El Caso Slevin, (com El Jefe) Como Dios ( fent de Deu), Batman El Caballero Oscuro y Batman Begins (com a peón de armas den Batman), Ciudad sin Ley (com a periodista) y Million Dollar Baby (com a encarregat de manteniment i boxeador retirat) a veure si ens en surten més! Ah i també a The contract (fent d'una espècie de sicario) però és merda merda. Ha fet mai de prota?

recaditos per tofipunts:

1.- segón capítol de Ocaso ja!! Fires, es temps que no jugues derbis emplealos per escriure
2.- a veure quan començam un Hall of fame tipo es de yonkis però a lo Cans Vells
3.- Segona part de Irene ja!


Mos veim penya!

2 comentaris:

rufire ha dit...

Et deixes es gran clàssic de Cadena Perpetua

També na fet una darrerament amb en Jack Nicholson, Ahora o Nunca

rufire ha dit...

Per cert, gran imatge a Desperado, ja cao a nes final, a von un des de sa banda den Banderas es posa sa guitarra a s'hombro i llença un missil. Espectacular, Qué grans Robert Rodríguez i Quentin Tarantino. Quina Dupla