12 de novembre del 2008

UdVarios Videojocs

bones, amb so UdVaries Pelis no n0he tengut prou i n'he hagut de fer un altre per donar sortida a ses meves ganes de postear, una mica de videoconsolas i videojocs!! com no per tofipunts:



1.- MasterSystem II (o MasterQUIN!System II)


Videoconsola brutal de 8 bits que me varen regalar per sa primera comunió. Diseny brutal i mandos ultrausters que només estaven dotats des pad i botons 1 i 2, es botó de pausa estava a sa mateixa consola. Vaig disfrutar de jocs com SuperMonaco GP, Cyborg Hunter, Asterix y Obelix, Socni Chaos i Land of Illusion, aquest darrer declarat per Videoxoc, mític programa de sa Tv3 com es millor joc de sa consola.



2.- Game Boy


Que vos he de contar sa consola més coneguda de s'historia!!!! grans jocs varen esser insertats a sa meva Game Boy com s'"archiconocido" Tetris, Super Mario Land, Bugs Bunny, Tortugas Ninja , Megaman o Kirby's Dream Land.. 8 bits compactats entre ses teves dues mans, poc color, poc so però molta diverssió!!!

Algú coneix algú que tengués es perifèrics per augmentar es so i amplificar s'imatge??



3.- Super Nintendo

Aquesta consola no la vaig tenir però va ser tota una revolució donat es temps que feia que existien ses consolas de 8 bits i aquesta en tenia 16. Grans Jocs com Super Mario World, Killer Instinct o es precurssor des Proevolution Soccer: es International Superstar Soccer Deluxe. Es mandos ja estaven més currats, s'incorporaven es botons L i R que se pitjaven amb els dits índex, cosa mai vista fins aleshores. Ademés, existia es Supergameboy, un perifèric que permetia jugar a jocs de sa game boy a sa Super.


4.- Arcade

Coneguts per noltros simplement com Màquines amb seu a ca na Maja a Cala Bona, a qui no han enjegat de sa sala? Es millors jocs de s'història per jo en aquest camp han estat, com no: Street Fighter II (aduuuuuuuuken!!!!!!!!), Cadillacs&Dinosaurs, Virtua Tennis.

Bonus:

Ryu perfect



ale penya, post noventero!!!!

11 comentaris:

bàrbara ha dit...

Jo tenia sa MasterSystem II!! La mos va regalar en Biel (Caneti), a es meu germà i a jo. Hi havia un joc d'un homonet...n'Àlex Kid! Vendria a ser s'equivalent a en Mario de Nintendo.

Me'n record de lo de pitjar pausa a nes trasto aquest, jajaja! Quins records, ara m'he vista jugant a això!!!

marco ha dit...

S'alex kid és es millor video joc que ha existit mai

punt

Edu ha dit...

El mejor juego de la Historia es el F-Zero de SuperNintendo... Otro grande, el SuperCastlevania IV merece entrar en un Top 10

rufire ha dit...

El F-zero una canya sin duda. Aunque, el más importante de todos y que aub pulula por los mundos, Street Fighter II.

Alex Kidd enorme, sólo para unos pocos el gran mérito de pasarselo todo teniendo en cuenta que no era fácil y SOBRETODO porque NO se podían guardar las partidas. O todo de golpe o na!

tofito ha dit...

no se podien guardar partides, no hi havia password, no hi havia possibilitat de Continue salvo truco i akest era molt limitat i una vida costava 500$, complicat complicat.

F-Zero...bueno pero tampoco era para tanto, la saga castlevania es mítica como el gouls&ghosts, el Golden Axe, el Final Fight o el Streets of Rage.

Caskete ha dit...

Lo más grande de Alex Kid era matar a los monstruos de final de pantalla derrotándolos al piedra-papel-tijera.

Ultramítico!

Artur ha dit...

Alex Kid!!! donaria una cama per tornar a fer una partida... es tercer castell, colqu s'ho va passar???

rufire ha dit...

artur, digue'm viciat, però jo puc dir que m'he passat es darrer castell (què xunga sa pantalla de s'aigo amb ses puntes) i "por ende" es joc

marco ha dit...

que hi ha més surrealista que passar-se pantalles i matar "monstruos" amb un "pedra-paper-tisora"?

Artur ha dit...

ja te dic x"DDDDD

tofito ha dit...

i després d'haverlo mort per acabar t'havies de menjar un hamburguesa...