14 de novembre del 2008

LEE: Jornada 4

Bones a tots,

a sa darrera campanada de sa setmana aconseguesc fer es post de sa darrera jornada de sa LEE.
Aquesta setmana no hi haurà cròniques, perquè he estat es finde per Granada, i perquè me n'he d'anar a pegar una pallissa a sa Play a en Manti. Només destacar que es Buidadotes tornen a ser líders després d'una contundent victòria (es millor partit de sa història de s'Atlètic, se comenta) contra es Reial Porcell. A s'altre duel es Güizas guanyaren amb més problemes des previstos a uns guerrillers Rodett's.


Resultats de sa jornada



Classificació



Propera jornada

Es Buidadotes han aplaçat es seu partit per baixes vàries, així que es futbet començarà a les 18 hores aquest Diumenge.

15 comentaris:

company ha dit...

Gerrets 4 - Guizas 3. Crònica

Partidarro ahir a s'Escola Industral amb polèmica i tot a nes final.
Primera part ajustadíssima amb alteracions a s'electrònic acabant 3-3 i segona amb es dos equips tocant i aguantant bé, amb pocs fallos, fins que en Tomeu fa es 4-3. Després varen venir un parell de contraatacs per fer-ne un altre però no entrava; en canvi es darrers 3-4 minuts varen ser Guizas amb es Gerrets defensant amb tot fins es darrer segon. Moment a nes qual se va produir sa jugada de "moviola" des partit, jugada dins s'àrea gerrètica amb jo de darrer homo i aguantat es "gros" de s'equipo rival, sa mica de "forcejeo" dins s'area, es gros posant esquenota, braços i empenguent a matar (jugada tipo Tòfol) i jo responguent amb tot. Total, acabam pen terra i es gros indignat que si era penal. Jo diguent-li que de cap manera però es tio a sa seva i ben emprenyat; jo més i diguent-li de beneït per amunt.
Després se pita es final des partit i més polèmica perquè no haviem descontat res i això, un poc d'indignació rival, un mollant a nen Cànoves que si era s'entrenador i que feia per allà, es gros que si era un penal com una Catedral. :- Tu si que ets una bona catedral ! li vaig dir. I res, després vàren quedar meditant que fer i si havi estat un robo o no.
En fi, partit disputadísim i polèmic, d'aquests que agrada jugar a nes personal i que davant s'igualtat se troba a faltar s'arbitre en qualque moment, però això es s'essencia de sa lliga de s'Eixample.
I dir què ja veig sa polèmica den Marco Llull i des meu germà contra segons qui d'aquests.

Gerrets liders

Bua ha dit...

Es grossos sempre reben ajudes, kempes, sempre ha estat i sempre serà així.
Ahir es gerrets EPP i es modests Güizas no tenien rés a fer.
Haureu de dur càmeres a s'Escola Industrial per estudiar ses jugades, tipo moviola.
Molta indignació però 4-3, i tres punts gerrètics amb polèmica, però 3 punts més, que és lo q conta.
Així com narres sa jugada, kempes, no pareix que hi hagi hagut rés dins s'area, un 'forcejeo' i per avall.
Volem s'opinio de mestre Cànoves, que amb canell enguixat no el deixen ni estar per allà. Tengueres 'saber estar' Caudi? Feies de mister gerreter ahir?
Conta sa teva versió de sa jugada.

Bruno ha dit...

despues de penaltis historicos como: el penalti de Antonín Panenka, el penalti de'n Campins, el penalti de Raul.. tenemos otro para la vidioteca: el penalti de'n Company xD. la catedral, como dirian en el OFM: ignaguró la temporada de piscina!
no he entes massa lo den Marc-coach.
News generations, poc a poc i bona lletra!

Marc ha dit...

Jo estava allà en qualitat de president de sa LEE i capi des Gerrets, però se veu que a qualque guixa li va 'molestar' que hi hagués un tipo donant-ho tot des de sa banda...
Sa jugada polèmica, pues sa clàssica pilota en es primer pal on tots dos hi van amb força i es davanter sa tira damunt es defensa en es mínim contacte (sobretot sabent que era sa darrera jugada). Sa clàssica jugada on no se pita res i molt menys a sa LEE, on es Gerrets no han tirat mai un puta penalt i on, curiosament, només en piten es palmesanos (vease Güizas i Potcells)

Caskete ha dit...

"TURBIO" o "BAJO SOSPECHA" podrían ser los titulares de la jornada.

La prepotencia Gerrética unida al oscuro saber hacer del presidente de la LEE dieron la victoria a los Gerris, más bajo sospecha que nunca.

Paunovik ha dit...

Veig que això està calent...bona senyal!

Primer de tot he de dir que amb aquests tipos de conflictes sempre me decantaré per creure i defensar a nes Gerrets, aquest personal "palmesà" sempre intenten crear polèmica i tots ja sabem com són. Es Güizas aquests ja varen començar a caure malament des d'un primer moment quan varen fer aquesta afirmació a nes nostro porter: "Amb aquest equipo guanyarem sa lliga". Lo que s'ha de fer es nar a matar contra aquests (dins sa legalitat que permet sa lliga) i jugar tipo a matar o morir.

No he entès lo de sa polèmica den Marco Llull i jo contra ells...explica explica...!

Mem quan mos hi toca jugar a noltros tuadeu!

company ha dit...

iepa, bones reflexions futbolistiques en dilluns, com ha de ser ...
Pau, deia que coneguent-vos a tu i a nen Marco (de diferent forma) i així com sou a nes camp (com ha de ser) apostaria fort que també teniu polèmica contra aquest tipejo Guixa des penal. Ja se vorà, per cert, hi jugau diumenge que vé. Sort
Pau, a les 7 en surtir de feina enc a pes tapers

rufire ha dit...

Macagondena. Només mos faltava un altre equip que en comptes de jugar i donar-ho tot comences a crear més polèmiques. ja mos bastava un conyo!!!!
Un parell de crits a n'es partits no fan cap tipo de mal.
Tot s'aha de dir, a noltros mos piten un penalt i va a missa i a nes gerris en canvi.....

Bé així com està contat crec que de penalt res, a no ser que li peguessis un viatjot per darrera o una estiradota de sa camiseta mestre Kempes. Peròcom bé a dit en kempes, a vegades un arbit no mos vendria malament.

Com més geniuts siguins més riurem perquè sa tensió sa viu jojojoj

Bua ha dit...

S'han analitzat es comentaris i sa conclusió desde Mallorca, sense cap prova més que aquest post i es seus comments és evident: NO ERA PENALTY!
Ara sé qui són es Güizas (i es Porcells).
He jugat molts d'anys torneigs de futbet per Palma i sé lo ploradors que són aquesta gent.
No vos deixeu intimidar!
Visca sa part forana!
Cagondeu!

lluc ha dit...

POLÈMICAAA VOLEM POLÈMICAAAA!!!

És una llàstima que acabàs en favor vostro perquè un empat no hagués anat gens malament a uns news que encara s'està coneixent a ell mateix, però ho fa amb soltura i determinació, aquesta vegada contra uns bons Rodis que després d'encaixar 4 gols a sa primera part van saber agontar, creant-mos jugades de perill, però ja és sabuda sa calidat des nostro estimat porter que se va permetre es luxe de aturar un penalti i posterior "rechaze".

Ale gent, salut i polèmica.

Sionel ha dit...

En resum. Putes palmesanos!

Artur ha dit...

si... noltros la setmana passada ja varem tenir sa nostra dosi de palmessanisme afèrrim, és putes Guixes dets ous domés sa queixaven de coses sense cap fonament...que jugues a futbol o a pepes!??? Patètec. No mos bastava amb sos neders oficials de l'any passat que ara en són per valor duplicat!

Necessitam un equip oficial de Son Carrió per equiparar sa bàscula!

Ah! i enhorabona News, ahir bon rodet mos fereu a sa primera part...i també vos dic que a sa segona volta la vos tornarem, no passeu pena...

tofito ha dit...

anem per feina:

1.- company: com que jugada tipo tòfol?

2.- canovas: segons els estatuts de sa LEE pots estar a sa banda i donarho tot degut al precedent den rufino com a entrenador jugador dels buidadotes.

3.- rufino: on eres es dia des derbi?

4.- caskete: se acercan tiempos oscuros para la LEE: canovas como rpesi de la federeación, ni la española lo tiene tan xungo, y tu con los new's...

5.- güizas: no era penalt ni res, llorones

Caskete ha dit...

La mano Negra de la LEE. Yo estuve allí y puedo afirmar con rotundidad que la acción fue punible. Penalty claro invalidado por la mano Negra del Sr. Canovas.

Lerdo
Creador de polémicas y New

cuads ha dit...

va ser penalty, com a molts de penaltys i faltes "uno ve lo que quiere ver", segur q ho va ser.

Me mola q dins sa lliga se facin dos grups, es palmesanos i es de sa gent forana..ricos y pobres..
Per proximes edicions LLiga Forana de s'Eixample Esquerra