23 de febrer del 2009

CARNAVAL 2009: Me cambio, cambio, me cambio....

Au idò, ara toca post des sector BCNístic.

Pes qui no ho sabíeu, enguany es grup catalano-carnavalero de sa Cofradia (presidit pen Manti, en Kempes i jo mateix) vàrem decidir fer un gir radical a sa nostra tradició anual de visites a Banyoles i vàrem acabar pegant per Vilanova, on teníem un contacte (cosí/germanastre/1r novio/allegado den Manti?) que mos proporcionava dos pisos francos per allotjar a s'estol d'ultrarèmores que som.

Així que, en un clàssic moviment estil 'a verlas', mos plantàrem a Vilanova i la Geltrú, no sense abans rebre una cridada de mestre Palerm (batín!) dient que li havien dit que a Vilanova es dissabte no hi havia festa. Avoneres.

Per cert, encara no he dit de què havíem d'anar disfressats! Idò a proposta de Mrs. Margalida, se va decidir que aniríem disfressats de s'icona publicitària més famosa des darrers mesos: EL HOMBRE DEL ANUNCIO DE GAS NATURAL!!

I direu, com putes? O bé direu, i sa penya vos coneixia?

A sa pregunta 1, contest:
  • Amb un pijama blau (vàrem descartar es mono-pijama blau per car).
  • Amb un gorro blau o de motius hivernals
  • Amb un telèfon mínimament antic enganxat amb SuperGlue en es gorro
  • Amb estalactites de gel fetes de film de cuina.
  • Amb pintura blanca clàssica per crear es freezing effect.
  • Amb unes half-neulilles creades per s'ocasió que intentaven imitar es símbol de sa neu
  • I, finalment, amb un pingüino (en vàrem cercar un però només vàrem trobar es disfraç, eh Marga?) que, a part de pingüino, va ser també modista (merci!!!)
I a sa pregunta 2, només hi ha una resposta: Vàrem triumfar com sa Coca-Cola! Flipant, sa penya no només mos coneixia, sinó que mos ovacionava! I ara torn en es punt que he deixat en suspens abans d'explicar-vos es tema disfraç. Hi havia festa? Pues s'ha de dir que sí, que n'hi havia, però molt lluny de lo que mos esperàvem després de sa frase den Manti "és una festa d'Interés Nacional". Així i tot, mos vàrem marcar una gran festa, amenitzada en gran part per un grupetxo que passava de fer versions de El Fary (amb imitació inclosa) fins a The Who (via C.S.I.). Més abaix veureu una foto d'un des components des grup en qüestió baix sa identitat den Paulino, un espècie de clon masculí (?) de na Paulina Rubio.

Però encara no vull donar pas a ses fotos sense mencionar (i AGRAIR!) en es mallorquins residents a Vilanova (Joan 'el primo', Joan 'es mecànic' i Miquel Àngel 'Murero'), que mos feren d'amfitrions de manera exquisida, i mos varen donar molt de joc. He de resaltar sa ja memorable figura den Joan de Santa Maria, excel·lent mallorquí i millor persona, que mos va acollir amb una amabilitat i generositat increïble, però que encara tenia un cop amagat per acabar-mos de flipar: ERA ES MECÀNIC DEN MATIAS EL HUMILDE!!! Si mirau sa foto adjunta, vos demanareu com pot ser que aquest tròs de pa (realment ho era) pugui tenir relació amb un des cràpules illencs per excel·lència. Idò sí al·lots, en Joan ha estat mecànic tota sa seva vida i no només era es que se dedicava a ficar-li es famós NITRO en es Lamborghini Diablo, sinó que ell mateix va participar a ses mítiques piques que causaren es famós judici. Òbviament a ell també l'enmarronaren, però cual Al Capone només el varen poder agafar perquè feia ses 'reformes' sense factura.


Au idò, ja no m'enroll més, aquí teniu ses fotos!!! (Cortesia de na Marga, hi havia altres càmeres ses fotos de ses quals no tenc)



Primera foto oficial des grup de la Era Glacial (falta es pingüí)

Un primer pla perquè sa gent pugui apreciar es disfraç (estalactperillita den Cuads mítica)

I aquí tenim es Pingüinillo!

Un QDEX de tant en quant NPFGM

Es familiar directe den Manti, mos va colgar a tots i va acabar sobant en es replà de ca seva

Paulino en ple èxtasi (Ni una sola palabra, ni gestos ni miradas, apasionadas...)

Una altra foto de grup (Gaspi avoneres) enrevoltant un punt negre (o era un forat?)

Una altra foto grupal, com podeu veure es jetos s'embruten, in Ballantine's memory...




Ale ale!!!
Fins aquí es post Carnavalesc, qui vulgui veure totes ses fotos de na Marga vos deix es LINK. Per veure ses altres fotos, veniu a ca nostra (Kempes) o agregau a na Carol d'amiga en es Facebook i retxau-la perquè les pengi!

5 comentaris:

marco ha dit...

"eh una cofradia digna d'admirá"

Grandíssim paper des cofrares, com sempre

Bua ha dit...

His-to! Enorme!
Cagondell quina comparsota més original.
Cuaddersen, s'estalactita és lo millor.
I es telèfons, jojojo.

cuads ha dit...

lo millor es coneixer a nes mecànic d'en matiel el humilde!! quina gran persona, sabieu que es nitro no se fa amb queroseno (que es pitjor que sa benzina) sino amb anestesia específica??

gaspingas, hijo de EldelGas...

canovas, hijo de Potadas, descendiente de Arcadas...

lo q vaig riure aquest vespre

Jaume Juan ha dit...

Gran difressa i grans imatges!!!

Es familiar d'en Manti és en Joan Riera, Llorencí, un tipo més q collonut i veig q va saber fer d'anfitrió!!!

company ha dit...

molt gran per Vilanova, s'atzar se va cebar amb Banyoles i mos va dur allà (monedes a l'aire i un contundent 3-0)... i com a Cofradia no vàrem defraudar gens.
Quins grans amfitrionarros que vàrem tenir per allà. Cuadros te vares perdre sa convensa des dinar, que se va currar en Gaspar es dia següent; en Joan de Santa Maria amb estat pur mos va contar com s'hompare va patentar sa primera màquina d'espolsar ametlles...brutal!