30 de novembre del 2006

Fire fent d'entrenador


Bueno al·lots com que això des blog pareix que està perdent un poc de força i a petició popular de sa seu Buidadota des carrer Mallorca, vos deix aquest video de sa meva actuació com a entrenador de sa setmana passada contra es Cocos Locos. Pes qui no saben res, en aquest moment (min 24 de sa primera part) navem 2-2 contra es tot poderosos Cocos Locos (liders indiscutibles de sa lligueta amb cap derrota a nes seu casiller). Dic això per explixar sa meva reacció final. De totes maneres es meu objectiu secundari per penjar aquest video es sa meva passió i dedicació a nes nostro estimat equip.
Aupa Buidadotes que a sa segona volta arrasarem (o ho intentarem "por lo menos" )

PD: per cert es video no es cap montatge, ma varen grabar sense que jo m'enteres

10 comentaris:

cuads ha dit...

jejejejejejejejejjjjjjj sense dubte es es millor video des blog..menos mal q lhas penajt fires! sa gent sa mereix veure akest document,,ets un entranador de segona regional nato!!escola fernando vázquez total!! dios q bo q es es puta video!!! sa gesticulació,,es crits de "va nin provau tu" "edu a ese dale",,ses caminates per sa banda!!jejejjj sa setmana q ve jugaras si..pero amb americana i corbata..o com a minim chandal tipo camacho!!

cuads ha dit...

sa cosa a sa canasta..."si hay q perder tiepo se pierde"..."ese siempre lo busca.."...dios kin system de video...jhejejjejej

rufire ha dit...

Gràcies cuads ma prendre en serio lo de fer-me entrenador. Es pròxim dia amb corbata i americana. Amunt Buidadotes.

Firmat

Es protagonista des video

marco ha dit...

que be fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!
quin puta system de video!sa cossa a sa canasta...impresionant. "va cuadros conyo!", "va nins, amb confiança..." KIN PUTA CA VELL

Nate ha dit...

Tot un ca vell de sa linea lateral.
Es nota q te sa mateixa sang que akell mític defensor anomenat Rufino. Aquell q inclús va mostrar la seva qualitat i garra per terres angleses (per si no ho sabeu son pare den fires va jugar a un equip anglés).

Gaspi ha dit...

domes te falta es trajeee!!!!! bonissim es moviment d'es braçç!! va majico coño!!!!!!! tot un ca vell de sa banquetaa... jajajajajajaja

company ha dit...

Propós fitxar en Fire d'entrenador, cau be

tofito ha dit...

com se no ta q forma part d'una estirpe de grans futbolistes, el seu pare ja va fer els seus pinitos per bretonia i ara ell continua sa llegenda familiar desde sa banketa, clar q si fires,tu pases de llibretes i histories, tu pases de zidanes y pibones, tu no entens de corbates i americanes, ets un entrenador de camps de terra i grava, només saps de guanyar, de posar "toda la carne en el asador", de suar sang si importa, de gran vull ser com tu!!!!

Edu ha dit...

Rufino González, el "Sabio de Cala Bona", dando lecciones de fútbol en la Ciudad Condal. Rufino, tu futuro está ligado, irremediablemente, al Burgos.

PD: Voto por traje, corbata y Ducados...

xavi santvi ha dit...

grandiós! els meus col.legues de santvi no donen crèdit davant tant saber estar com a entrenador. Gran patada, grans moviments de braços, gran filosofia del futbol, i uns crits que són abrumadors. Bravo!