26 de novembre del 2006

VIRTUOSISME

Dos videos de virtuosisme pur i dur.

...Es primer: Michael Camilo - From Within. Tros extret de sa peli "Calle 54", d'en Trueba (es que se beneficia n'Ariadna Gil no, s'altre, es seu germà gran. Aquell que té un ull així un poc p'allà, un poc camaleon ell). Vaja virtuosisme, i vaja bon rollo que dóna sa cançó. I com s'aferra s'estribillo!

...I es segon... oh!, OH!!: Tony Royster Jr. (Drum Solo), dotze (12!!) anyets que me té s'al·lotet! A sa primera part d'es video ell encalenteix, se prepara... i a partir de sa meitat es tio (bé, es nin) fa que se te caiguin els ous enterra.

I per cert, ja que xerram de virtuosisme:


(!!!) Bufff! No comment!

***

P.D.: En Donald Rumsfeld, ara que se pira, s'ha cansat de guardar ses aparences (una perla de video! No vos ho perdeu!).

PP.D.: aquest àrbitre virtuós no ho serà, però que està fet un artista no se li pot negar! (i amanerat ho és un rato llarg) Pareix que és real, però és tan exagerat que me costa de creure...

4 comentaris:

marco ha dit...

tot un virtuós en M.Camilo, un dels millors ara mateix en latin i latin-jazz, encara que crec que en chick corea està per damunt (tampoc vull crear un fòrum de debat i opinió!). En quan a s'al.lot, és alumne den Dennis Chambers, un altre master de ses baquetes. Si iniciam un un apartat de virtuosos ses meves propostes són:
-Baix; Victor Wooten (cercau "amazing grace" a youtube) i John Patitucci
-Bateria; Vinnie Colaiuta i Horacio "el Negro"
-Guitarra; Scott Henderson, Pat Metheny, Allan Holdsworth

Quan veus a gent com aquesta et demanes si realment val la pena seguir tocant...

Xisco ha dit...

que bé penya amb ses aportacions! tot un ca vell!!

Xavier Peña ha dit...

eeepa xisco! ca vell corí "namber güan", tot un exemple d'integració. Si a n'es fondo aquests serverins no son tan racistes ("municipalistes", en aquest cas) com mos volen donar a entendre!
Salute Xisc!

Marc ha dit...

gran penya!!!
impressionants michel camilo i s'al·lot, vaia cracks deu mevet...
per cert, crec que en camilo (es teu colega no) tocava aquest mes a bcn...quan tenguem sous d'enginyer mos podrem permetre anar a veure'l :P
molt bo en rumsfeld, al principi no he vist es truco!