27 de novembre del 2006

Gerrets, simplement sublim!!

Roca 29 acaba el partit 3 minuts abans degut a la seva impotència front al vendaval Gerrètic
L'equip negresc guanya per 12 a 6 als campions de les passades edicions.
Malament han començat les coses per els Gerrets quan als 5 minuts de joc el marcador de 0 a 3 reflexava l'eclipse del joc negresc. Roca 29 sense Esteve,un dels seus puntals, i amb un Tomeu que surt d'una llarga lesió, han començat el partit amb moltes ganes i després d'un gol en pròpia porta i dues badades defensives s'han posat per davant. Però l'equip de l'eixample esquerra no s'ha acovardat i amb paciència i sense desesperat ha anat assolint el nivell al que ens té acostumats. Joan Company, que ha estat especialment acertat, colocava el 3 a 1 amb un gran xut amb l'esquerra que encarrilaria la remontada gerrètica.
S'ha arribat al descans amb un 4 a 4 que deixava tot per decidir a la segona part. Ben posicionat damunt el camp els Gerrets han actuat com a grans cans vells que són i han anat aprofitant les ocasions sense descuidar en cap moment l'aspecte defensiu. Als 10 minuts de la segona part el marcador ja era de 8 a4, el partit tenia clar color negre. La diferència ha anat oscilant, sense baixar mai de 2 gols, mentres transcorrien els 15 minuts que separaven els Gerrets de la seva sisena victòria consecutiva i que tancava la millor volta de la història del conjunt gerrètic.
Al final i en vistes de la impotència de Roca 29 d'arribar a la porteria dels Gerrets, han acabat demanant per donar per acabat el match a falta de 3 minuts del xiulet oficial. Els Gerrets, obviament han accedit.
Aquesta victòria deixa a Roca 29 a la zona mitja de la taula, cosa que pot beneficiar als The Buidadotes en el seu objectiu d'accedir als Play-off.
Una nota destacable de l'enfrontament és el debut del nou porter dels Gerrets"Nanu", que ha tengut una gran actuació defensant la porta dels de la camiseta negra.
Andreu ha acabat el partit amb molèsties als isquiotibials. Demà se li faràn les proves corresponents però a peu de camp les sensacions eren bones i el menescal del club ha afirmat que no eren greus.
L'equip un per un:
-Joan Company: Decisiu. Les seves intervencions han estat decisives en moments claus del partit.
-Joan Cànoves: A l'ombra. El de can Lliro ha estat més apagat del que ens té acostumats però el seu treball és indiscutible.
- Manti: Treballador: El de Son Servera ha agafat el ritme de la competició i de l'equip i ho dona tot al camp, amb major o menor acert, tant en defensa com en atac.
- Xavi Santvi: En la seva línea. Amb diferència el que més quilòmetres ha recorregut en el partit. Sempre actiu i participatiu amb una entrega i acert davant porteria digne d'un crack.
- Andreu Servera: Docent. Andreu va assolint el nivell que tots coneixem. Ha donat tota una lliçó de futbol als seus marcadors dels que cada vegada se'n desfeia. Ha acabat el partit amb molèsties.
-Nanu: Gran debut. El de Sant Vicenç ha esta molt acertat i molt comunicatiu en tot moment amb la defensa negresca. La seva adaptació ha estat total i les seves intervencions claus per la victòria.
-Xisco Parera: Solidesa defensiva. El capità ha estat puntal de la defensa gerrètica. Ha contribuit a la victòria amb un gran gol.
La setmana que ve els Gerrets han aplaçat l'enfrontament contra els Cocos Locos (lluita per el lideratge) ja que tant el capità Xisco com Company tenen compromisos internacionals. El proper partit serà ja el derbi contra els The Buidadotes del proper 17 de Desembre.