28 de novembre del 2006

Rocco, 2ª entrega

Aquestes 3 instantànies deleitaràn a aquells roccomaniacs que no van tenir prou amb la primera entrega del serial; ROCCO GRAN CA VELL.Com a gran ca vell que és, fa la siesta amb els ulls oberts a l'estil gandalf (altre ca vell), i adopta una posició de defensa que el fa més perillós malgrat l'aparent relaxació. Recomano ampliar la zona facial de l'animal lloat.
Amb un ull sempre fixat en l'objectiu, Rocco, no desaprofita cap oportunitat per donar-se plaers terrenals. En aquest cas, arturo (s'antitesi de ca vell), no té cap mirament alhora de practicar una fel.lació en tota regla davant de la mirada encuriosida del personal.

En Rocco és gran, i ho sap, sinó com s'explica aquesta predisposició per la iconografia. Molts reis i nobles van veure com pintors inútils eren incapaços de donar aires sobirans als seus retrats. Rocco no necessita d'aquesta manipulació, ell ja és un emperador. Res més.

5 comentaris:

xavi santvi ha dit...

Pels que en vulguin més, visiteu youtube i busqueu ca vell. Malauradament el so no està sincronitzat, pq al final del video falta l'escridassada que acompanya l'intent d'atac cap al càmara.

Marc ha dit...

quin fucking ca vell, rocco!!!!
impressionant sa primera foto, ampliau-la i voreu sa por que pot arribar a fer sa seva cara...
impressionants tb es comentaris den xavi "santvi" "gerret" "ca vell" "xofer"...

me qued amb:"en Rocco és gran, i ho sap"

estam a s'espera des video...

marco ha dit...

impresionant sa darrera foto!quin saber estar, quina majestuositat i quin carisma despren aquest ca vell. Emperador per excel.lència i font sabiduria ancestral

cuads ha dit...

lo den rocco es algo suprasensible...sa tercera foto ho mostra clarament...aixó es un "posado" i no ses mariconades q se veuen...definitivament sa regla de q el perro se parece a su amo se romp..es el amo el q kiere parecerse a su perro..
repetesc sa gran acció q fa den rocco un ca vell amb majuscules...en rocco sap xerrar pro no ho fa xq veu q no serveix per res...

xavi kin system! si fosis buidadota..si fosis buidadota...si ho fosis series perfecta!

Marc ha dit...

aprofit per informar-vos que es vídeo den rocco exercint es cavellisme ja està penjat a sa secció Vídeos...