16 de desembre del 2006

altres fotos de concentracions...

donat q en falconetti afirma enrecordar-se'n de mamare i de sa mare den gaspar en una de ses seves famoses festes ,com enuncia en un dels seus comentaris de per aki abaix,vos mostrare una foto des seus dies de mamporrero com ell diu.Aqui se'l veu sobornant un cavallet perque no el deixi malament a davant els seus amics Napolitans. Se'l veu tot solet, es molt extrany que no hagi convidat els inseparables amics llerreds, deu ser pq li agrada tant q no ho vol compartir? crec q la seva careta ho diu tot...






FORÇA BUIDADOTES COÑO!!!!!

4 comentaris:

tofito ha dit...

i gracies a PRODUCCIONES ANTRAX, sense la seva ajuda tot akest reportatje d'investigació no hagues estat possible, tot un buider sense cap dubte

marco ha dit...

ara ja sabem perque partir abans cap a normandia, va fer una aturada al "ranxo bonança (econòmica)". Els més experts cavallistes comenten que el senyor F. Parera emplea tècniques secretes per a la motivació de les seves bèsties. Aquestes són tècniques ancestrals duites a terme durant segles i amb una garantia de qualitat davant notari (membre llerred). Els seus serveis es poden adquirir mitjançant una simple trucada telefònica, el preu inclou:
1. Sessió de desinhibició sexual per al cavall mitançant coneixements i pràcitiques zoofíliques del mestre Parera (excitació manual, penetració anal i ejaculació facial, sempre amb les millors condicions sanitàries)
2. Sessió de relax, on el professor parera interpreta amb el seu baix els èxits més aclamats al món equí.
3. Finalment, visionat de la pel.lícula "el hombre que susurraba a los caballos". La projecció es fa a la pantalla de 4000 polzades del mestre parera

Gaspi ha dit...

Quin puta sistem!!! un dels millors fotomontatges que ha viscut es blog!! Que real!! jajajaa... jo crec que li cap tota dedins, segur!!

Xisco ha dit...

Vos veig molt interessats amb es tema. En Marco ha investigat i tot sobre es planning d'una trobada zoofílica!Vos deix unes direccions de contacte així vos ahorraré es cercar-les:

Association Zoofilique Normande
0033 (0)233 342 23 46
està a 10 minuts de ca meva. Tenen quadres, traves i tot lo q pogue menester.

Horse lover's Club
tot i que sa seu està a Kentucky, té distintes sucursals per tot el món.
Sa de Normandia està a Caen i es telefono és:
0033 (0) 285 45 92

A aquests lloc vos proporcionaràn material, quadres, sementals, un bidó de vaselina i agulla i fil per cosir-vos s'esfinter en acabar.

Recoman que en lloc de vaselina empleeu saïm que te deixa ses morenes menos irritades.

Si anau a normandia avisaume, seré discret i vos puc presentar diverses persones i sementals que comparteixen aquesta gran afició.

Ja me contareu s'experiència.

De totes maneres trob que ja és hora de que deixeu d'emplear fotomontatges dels Gerrets per sortir de s'armari i mostrar els vostros desitjos més íntims.
Lo d'adalt se veu clar que és un fotomontatge, com tothom sap j no duc mai tacons i tenc es cul pelut!