16 de desembre del 2006

tensio

molt bones a tothom

ja nomes queden hores perquè arribi el moment q tots esperam, aquell moment que volem q arribi d'una vegada per totes. Hi ha hagut molts comentaris per encalentir s'ambient q pot ser q juguin un paper dema pero ja se sap que en futbol pot passar de tot.

S'ekip Buider format per la clase obrera mallorkina, que fa de s'honor i sa veritat ses seves raons de ser, que no atura ni quan sap q tot está perdut, q per ses venes des seus jugadors corre sa mateixa sang que per ses venes den Maradona, que mai se fa enrera ni davant sa mateixa mort, ha d'afrontar un partit que pot marcar ses fites de ses seves vides.

S'honor d'un home, sa vida d'un home, millor dit un home se fa en els moments dificils. Se li ha de donar forma en les ocasions que la vida es presenta més dura, quan les circumstàncies són més desfavorables, quan cada passa q hem de donar només ens posa davant una passa més dura.

Ekip Buider, recorda el camí que t'ha duit fins aqui perq si estás aki és per el camí que ja has fet pero si te mantens es per el camí que te queda per recorrer. Ekip buider, pensa en tots els que han lluitat amb els nostres mateixos ideals contra l'imperi de torn, l'alè de tots ells t'acompanyarà en cada xut, en cada passada, en cada crit, en cada passa.

Pot ser que demà les coses no vagin així com noltros voldriem, potser el resultat no serà el més ens hagués agradat però vos puc assegurar que això no passarà si jugau amb el cor, si en cada acció que dugueu a terme li donau tota sa força de sa vostra ànima, si hi deixau sa vida en cada pilota, si lluitau per molt més que voltros mateixos.

Desde Mallorca i sense poder participar en el partit vos saluda es capità de sa cel·lula buiderMallorkina. Sort i a deixarvos-hi sa pell!!!!!

FORÇA BUIDADOTES!!!!!

5 comentaris:

marco ha dit...

sniff, sniff...estic plorant. Quines paraules, quin sentiment, es nostre cor és verd i demà no ens queda altre remei que deixar-ho tot al camp de batalla, encara que la vida dels enemics, més que la nostra, corri perill. per cert, a quina hora jugam?

Anònim ha dit...

ni puta idea tio, jo segur q no hi sere, enviaume un missatge amb so resultat,

tofol

xavi santvi ha dit...

lamentable...

Marc ha dit...

es teus collons quin redicul...
de lo que es capaç sa propaganda colfloriera per intentar justificar una possible derrota...
demà perdreu com a ultra-rèmores que sou, i punt...no intenteu donar-li tintes heroics que no sou més que uns simples colistes d'una lligueta d'aficionats...

Força Gerris Herritarrok!

Nate ha dit...

Avui és es gran dia buidadotes!
Estic segur q no fallarem i com diu sa cançó:hoy puede ser un gran dia!
ànims i a per totes, ningú de noltros abandonarà s'estadi viu si no guanyam a nes putes gerretots.
Així q ja sabeu a matar pa pa pa!
The buidadooootes lalaalalalala the buidadooootes lalalaala all in jerrets face!